Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2014 12:46 - Държавник ли е ББуда?
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 933 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Държавник? В някой друг живот, не в този!
Публикувано на 30.06.2014 / 8:49 ч. от afera

Покрай опитите за дестабилизация на финансовата система и особено след кашата, която забърка с непремерените си изказвания Бойко Борисов се откроиха две тенденции. Едната засяга лично Борисов, а другата – цялото общество и медиите.

И понеже втората е много по-важна, си заслужаваше да се научи истината такава каквато е. Защото именно изкуствено създадената криза предизвика небивал изблик на … откровеност. Изведнъж всички – и медии, и политици (с изключение само на Бойко Борисов), и експерти в един глас откриха, че България е страна със завидно финансово състояние. При все , че месеци наред премиерът и министрите и PR- те на правителството обясняваха, че държавата се развива нормално, но им отвръщаха с нови и нови атаки в телевизии и вестници. Сега всички говорят за стабилност, сякаш тя се подразбира и е дар от бога!
Така, в самия край на своето управление, правителството на Пламен Орешарски получи, волно или неволно, признание за успеха си в провежданата от него икономическа и финансова политика. Между другото, страничен ефект от това признание е, че следващото правителство, което и да е то, няма да може да се оправдава с лошо наследство, просто защото наследството по-скоро е добро!
Или е лошо?
Ако хората в България безкритично слушат Бойко Борисов и неговите глупости за някакви съществуващи само в главата му милиарди от МВФ, тогава и кризата, и последиците ще са си за тяхна сметка. Този път обаче даже троловете на ГЕРБ във Фейсбук бяха покъртително безпомощни с опорните си точки. Може би се усетиха, че покрай глупостта на Вожда, ще го отнесат индианците!
Така, искрено и лично, лъсна тенденция номер едно – Бойко Борисов и държавност са две абсолютно несъвместими понятия.
Понеже напоследък той беше на крачка от признание за някаква, провеждана от него държавническа политика, имаше опасност “докторът на науките” даже и да си повярва.
Лице, което е в разгара на финансова криза, заплашваща интересите на милиони хора и е в състояние да пренебрегне националните интереси, в името тяснопартийни цели, не може да бъде държавник! Съмнително е даже дали е лице!
Или друга (НЕлицеприятна) част от човешката анатомия!

Антон Луков

http://nakratko.bg
http://afera.bg/pozitsia/64089.html

Ще допуснем ли още веднъж този престъпник да управлява Бг? Дори и да стане това, благодарение на манипулации и зомбиране, няма да изкара повече от 5-6 месеца! Разбира се - другите ще са виновни!



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5452711
Постинги: 3625
Коментари: 5956
Гласове: 6816
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930