Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03 19:20 - Генерали пишат писмо до Путин!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 340 Коментари: 6 Гласове:
11

Последна промяна: 12.03 19:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

https://colonelcassad.livejournal.com/9020185.html


  Генерали пишат писмо до Путин   colonelcassad 12 марта, 10:22 image

Генералы Бенов и Соболев опубликовали в газете "Правда" открытое письмо к Путину.     ОТВОРЕНО ПИСМО   Президентът на Руската федерация, върховният главнокомандващ на въоръжените сили В.В. Путин Председателят на Държавната дума на Федералното събрание на Русия В.В. Володин   Уважаеми Владимир Владимирович! Уважаеми Вячеслав Викторович!



  Принудени сме да се свържем с вас с спешен въпрос. (https://t.me/pravdaphotoandvideo/1593)   Русофобията на Запада и безграничната жажда на неговите лидери в лицето на Вашингтон, Лондон и Берлин най-после достигнаха своята кулминация за решаване на „руския въпрос“ на бойното поле на всяка цена. Продължава безпрецедентното напомпване на Украйна с все по-мощни и усъвършенствани видове оръжия. Вече не се смущават, открито се отправят призиви за удар в сърцето на Русия.



  Така на 22 февруари германският Бундестаг одобри резолюция за доставката на оръжия с голям обсег на Украйна. Подобна неясна формулировка на резолюцията на практика отваря пътя на германския канцлер Шолц да вземе решение за безпрепятственото прехвърляне на Украйна на крилатата ракета TAURUS, доставката на която Зеленски отдавна търси.   В същото време в Държавния департамент на САЩ продължават дискусиите за прехвърляне на ракетата ATACAMS с обсег над 500 километра в Украйна.  




А на 26 февруари, на среща в Париж на страните от ЕС в подкрепа на Украйна, френският президент Макрон призова за създаването на „девета коалиция за нанасяне на дълбоки удари по критичната инфраструктура в европейската част на Русия“ и в същото време повдигна въпросът за евентуалното изпращане на части на отделни страни от НАТО в Украйна.



  Подобни действия на колективния Запад за по-нататъшна ескалация на въоръжения конфликт в Украйна дават основание да се смята, че той вярва в своята безнаказаност и смята, че с реалното му участие във войната с Русия, с пари, оръжия и санкции, няма да падне и косъм от главата му. Трябва незабавно да коригираме тази ситуация.   Считаме за необходимо да се върнем към практиката от периода на СССР, когато думите, чути в ефир: „ТАСС е упълномощен да заяви...” отрезвиха най-горещите глави на инициаторите на политически авантюри по света. Днес времето изисква решително да заявим на самонадеяните куратори на братоубийствената война, че доставката на Германия на Украйна на ракети с голям обсег на всякакви модификации ще прехвърли военните действия директно на нейна територия, както и на територията на онези държави, които следват нейния пример.  




Време е най-после да спрем политическите демарши на лидерите на западните държави, които демонстративно организират различни видове събирания в Киев, свободно пристигайки на тях в удобни влакове през полската граница.  



Днес основното условие за нашата победа е не само единството на народа, безграничната сила на духа и смелостта на нашите бойци, но и на първо място политическата воля на ръководството на страната за вземане на съдбоносни решения.   В тази връзка считаме за необходимо Министерството на външните работи на Русия и Държавната дума да изготвят съответно изявление и да го представят на вниманието на парламентите на западните страни, предупреждавайки ги за нашата непоклатима решимост да предприемем всякакви мерки за защита на суверенитета на нашата родина, в съответствие със ситуацията. Нашият военно-промишлен потенциал ни позволява да правим това днес. Никоя западна коалиция няма да попречи на руската армия да спечели специална военна операция.  



Победата определено ще бъде наша!   Имаме честта!  


Г.М. БЕНОВ, председател на Централния изпълнителен комитет на Международния съюз на съветските офицери и Централния съвет на Съюза на съветските офицери на Русия, генерал-лейтенант от авиацията.


В И. СОБОЛЕВ, председател на Съвета на движението „В подкрепа на армията, отбранителната промишленост и военната наука“, ген.-лейт.  



https://t.me/pravda_gazeta/5333 - цинк



  Е, тук Володин на теория трябва да бъде изтеглен, ако задачата е да направи по-решителни изявления от името на Държавната дума.



Гласувай:
11



1. bojinkata - Обаче не се знае какъв е плана на П...
12.03 19:24
Обаче не се знае какъв е плана на Путин!? Така че генералите, макар и да виждат нещата както са, то Путин каза, че всичко върви по план?!?!?!
цитирай
2. iw69 - Германия
12.03 19:25
отново плаче да бъде пак яко наритана.
цитирай
3. bojinkata - отново плаче да бъде пак яко нари...
12.03 19:41
iw69 написа:
отново плаче да бъде пак яко наритана.

Не е само тя! Нашите лумпени-предатели също се натискат! Изобщо не са в час какво става, защото са вторачени в милиардите, дето трябва да откраднат!
цитирай
4. kvg55 - bojinkata,
12.03 22:31
Генералите да не пишат писма ами да пазят личния състав, гражданите и военната техника! – що руски кораби потопиха британците в Черно море?
цитирай
5. bojinkata - Тези са от запаса, ОР! Ако бяха де...
13.03 19:57
Тези са от запаса, ОР! Ако бяха действащи едва ли щяха да пишат.
цитирай
6. bojinkata - Едни по-решителни действия на ВС на ...
14.03 19:11
Едни по-решителни действия на ВС на РФ действително биха охладили ентусиазма на нАто да почва голяма война! Но Путин нещо....????? Та писмото си има причина!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5456133
Постинги: 3625
Коментари: 5958
Гласове: 6816
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930