Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2022 20:54 - Пета част - Изводи
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 4682 Коментари: 10 Гласове:
15

Последна промяна: 04.11.2022 20:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ако вземем всичко по-горе за основа, тогава стават ясни всички досега неразбираеми действия на Кремъл с прокопаването на „линията Вагнер“ в дълбините на нашата територия, „предаването“ на Херсон и преминаването в отбрана. Защо да съсипваме нашите войници, ако се постигне консенсус, Украйна ще бъде обединена, Америка ще изхвърли всички неосновни активи, оставяйки след себе си само Тихоокеанския регион, Югоизточна Азия и Латинска Америка, концентрирайки се върху вътрешните проблеми и възстановявайки собствения си реален сектор икономика. Задачата на Путин е да изчака с малко кръвопролития републиканците да дойдат в Овалния кабинет и те ще се погрижат желанието на дядо Джо да се бие да намалее през оставащите две години от управлението му. След това самата Украйна ще падне в краката ни, ако дотогава не се разпадне под тежестта на икономическите проблеми, които сама си създаде с наша помощ. Някакво замразяване за две години, подобно на конфликта в Приднестровието.   Какво ще се случи с Европа в този случай вече не ни вълнува - тя сама се качи в това дупе, сега сама да се измъкне от него. Ако в резултат на това Германия все пак се разпадне на компоненти, а с нея и ЕС, тогава не изключвам появата на нови държавни образувания, като Австро-Унгария под патронажа на папата, за да се поддържа балансът на силите.

                                            Всички наши бивши републики, включително закавказките и централноазиатските, ще попаднат под наше влияние и отсега нататък ще бъдем приятели от север на юг, а не от изток на запад, към който лагер ще се присъединят балтийските парцаливи котки, аз не дори знам, не изключвам, че нашият, защото глада не е леля. Такова разположение е на борда и от вас зависи да повярвате или да не повярвате.   С това приключи обзорният репортаж за нашите скръбни дела. Доколко съм бил прав или не, ще видим скоро. Ако прогнозите ми започнат да се сбъдват - не се чудете на нищо, аз самият засега не вярвах в тях. Но фактите са упорити неща! Както каза Путин, „Предстои ни най-непредсказуемото десетилетие след Втората световна война“. И то вече започна. Дано да се справим и всичко да е наред. Вашият г-н Z      





ДВе части от статията на Хазин пропуснах, като не толкова съществени повтарящи вече казаното. Който иска да си ги прочете в източника. Впрочем и други чужди анализатори говорят същото за преразпределението на света.



Гласувай:
15



1. radostinalassa - По отношение на кръвопроливането...
04.11.2022 21:40
съм съгласна с Путин. Именно това е целта на евреите, да намалят броя на славяните, особено ако се избиват сами.
цитирай
2. bojinkata - съм съгласна с путин. Именно това е ...
04.11.2022 21:47
radostinalassa написа:
съм съгласна с путин. Именно това е целта на евреите, да намалят броя на славяните, особено ако се избиват сами.

И да се освободи територия за евреите! Украйна и Бг са харесани! Убиване или гонене чрез глад и страх - това пътя за освобождаване на земя! Окрайна ги убиват и гонят с бомби, нас с глад!
цитирай
3. radostinalassa - Сега вече и на запад ще има глад и студ...
04.11.2022 21:56
Чудя се накъде ще бягат. Източногерманците и преди са се преселвали в Русия, а западняците?
цитирай
4. kvg55 - bojinkata,
04.11.2022 22:13
Няма да приключи.
Топлата есен много се проточи.
А укрите трябва да бъдат смръзнати. Затова ще воюват и през зимата.
цитирай
5. truthful - В началото на СВО един рyски коме...
04.11.2022 22:58
В началото на СВО един рyски коментатор каза: "Странная война!". Да не е война. И целите изобщо не са ясни или поне не се показват да са ясни. Рyската армия пред прага на Киев и ...Оппа НЕ, влизаме от изток!!!.... Където има 8 (ОСЕМ) годишна подготовка за ... война с бyнкери, окопи и др. Ще се бием, ама ще пазим цивилните, пътищата за доставки, ЖП и др. Ще бием само военните. Започнаха доставки на чyждо оръжие. Почваме и с него борба да се надцакваме и да си го мериме. Минават 7 месеца, Киев е още цял, само без ток и вода и ще чакаме народа на Украйна да направи нещо ли? Странности големи.
От САЩ - избраха един старец за президент, който прави неща, дето тикат към мащабна война - подкокоросват Полша, прехвърлят 101 възд. див. в Рyмъния. И тя няма да е с РСЗО и БПЛА, а ще е с ядрени оръжия. Разиграват ни голям театър за пореден път. Целите на конфликта не са такива каквито ни се представят - за денацификация. И ние тyка изобщо не трябва да им вярваме. Съвсем дрyга е играта. В същото време нашите ще кyпyват нови хартиени самолети и ще приемат еврото, а той народа изобщо не вижда че ще обеднее първо два пъти от кyрса и още толкова от цените и бедните ще го ....
цитирай
6. bojinkata - Да, странна война или операция?! ...
04.11.2022 23:32
Да, странна война или операция?! Играят се някакви игри, но ще видим! Така или иначе остават наносекунди до Голямата война! А заглавието си е на Хазин! И аз не я веждам да свърши скоро!
цитирай
7. radostinalassa - Путин си иска Източна Европа..
05.11.2022 12:45
Това е добре за нас, защото западняците са много алчни хора. Искат само територията ни, но това не влиза в плановете на Русия. Турция е коварна страна и по - добре ние да се намираме тук, и така ще бъде. Факт.
цитирай
8. bojinkata - Според някои източници Източна ...
05.11.2022 21:18
Според някои източници Източна Европа отива към Русия. Така било решено от задкулисието???
цитирай
9. sorossadistfucking - Това е толкоз просто и логично.
06.11.2022 00:35
Разликата между Наркомански и простоКировци е в етническия прогрес-регрес.
Единият е от стар етнос, който прогресивно се самоусъвършенства в келепира за сметка на околното стадо и пие кръвта му.
Другият - пак от стар етнос, но в келепира регресивно се самоубива, увличайки себеподобните със себе си в пропастта.

radostinalassa написа:
съм съгласна с Путин. Именно това е целта на евреите, да намалят броя на славяните, особено ако се избиват сами.

цитирай
10. radostinalassa - Сега е 7530 г. от Сътворението на света за нас и русите..
06.11.2022 12:38
А евреите имат само около 5500 г. Те са доста млад народ, но с много психични и сексуални отклонения, които искат да наложат на нормалните хора. Това е доста тъпо начинание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5452599
Постинги: 3625
Коментари: 5956
Гласове: 6816
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930