Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 19:17 - ХЕЛАЦИЯ 134-135
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1711 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ХЕЛАЦИЯ  134-135
Хелацията е мощен начин за бързо увеличаване на кислорода в кръвта. Най-важното условие, което трябва да се спазва при извършването й е, да не се бърза. Ако за отстраняване на тежките метали се използва EDTA (етилендиаминтетраацетат), вливането трябва да се извърши за два часа. Малки дози могат да се дават в течение на по-кратко време. По принцип скоростта на вливането зависи от вас. Обсъдете това с медицинската сестра. Ежеседмичната хелация може да коригира много проблеми на старите хора така, както никое друго лечение.
Този чудесен начин на лечение, удължаващ живота, има лоша слава поради враждебността на застрахователните компании, не желаещи да добавят нови средства за лечение на застрахованите към вече утвърдените и на докторите с втъл-пената им дезинформация. Клиницистите, нямайки време да търсят статистически данни за ефективността на хелацията, считат, че става въпрос просто за конкуренция и се настройват враждебно към това лечение. Вашият обичан човек обаче не трябва да е жертва на сблъсъка между медицинските политики. Идете и вижте сами какво е хелацията. Човекът от рецепцията ще се радва да ви разведе и да ви даде възможност да поговорите с пациентите. Те обикновено са в една стая, обядвайки или четейки, докато вървят венозните им вливания. Паралелно с това се мониторират пулсът, кръвното налягане и биохимичните показатели. Седнете при тях и се запознайте с историите им. Ще получите реалистична представа за предимствата и стойността на лечението.
ПУЛС
Пулсът отразява биенето на сърцето. Бавният пулс освен голяма умора, може да доведе и до опасни мозъчни симптоми. Често причината за бавния пулс са лекарства, вземани за коригиране на бързия пулс! Винаги преди да започнете да употребявате едно лекарство, прочетете листовката, поставена в опаковката му. Лекарствата, виновни за бавния пулс, са обикновено „бета блокери", дадени за регулиране на сърдечния ритъм.
Пулсът под 60 удара в минута води до неприятности. За един млад човек пулс 60 е добър признак при условие, че не се дължи на лекарства. Счита се, че е белег на силно атлетично сърце. За стария човек бавният пулс означава обратното.
Сърцето се състои от четири „кухини", които се свиват под ред. Можем да ги оприличим на четири коня, теглещи кола. Ако те не теглят равномерно, колата тръгва с подскачане, друса и се износва бързо от тези внезапни потегления. За да ги успокоите, вие просто ги карате да забавят ход. Така те се чувстват по-добре и започват да теглят равномерно колата.
Сърце, което бие 100 пъти в минута, нещо обикновено за едно слабо старо сърце, може да работи толкова неравномерно, че да пропуска всеки четвърти удар. Това води до тежък недостиг на кислород. Представете си какво ще стане, ако моторът на вашата четири цилиндрова кола или косачка изпуска един на всеки четири удара! Бета-блокерите имат някои твърде нежелателни странични ефекти, но ритмичната сърдечна дейност има висок приоритет. Така че лекарствата са средство за избор. По-късно, когато здравето на сърцето се подобри, то ще може да бие в правилен ритъм и без лекарства. Междувременно наблюдавайте пулса. Ако той падне под 60, новата опасност е в малката скорост. При добавяне на ново лекарство, измервайте пулса всеки ден. .
ЗДРАВО СЪРЦЕ
За да подобрите здравето на сърцето си, първата стъпка е да се откажете от кофеина и да унищожите паразитите и бактериите. Дори само това ще свали пулса за няколко дни от 120 на 80. Очевидно нуждата от лекарство е изчезнала. Намалете наполовина дозата на лекарството. Направете го веднага. Не е необходимо да чакате времето на визитата, определено ви от вашия лекар. Ако чакате още, може да слезе под 60.
Сърцето е предпочитана локализация за много от често срещаните бактерии и специално Staphylococcus aureus. Тяхното гнездо обаче е под някой липсващ зъб в челюстта (кавитация). Сърдечният червей и Loa loa са чести сърдечни паразити. Можете да ги унищожите всички само за един ден без странични ефекти и сърцето ви отново ще бие ритмично. Не вземайте лекарства по-дълго, отколкото е необходимо. Щом пулсът стане ритмичен и слезе под 100 удара в минута, намалете лекарствата. Спрете ги, ако пулсът се запази ритмичен и спадне под 80. Умората ще изчезне и мозъкът ще работи по-добре.
Повишаването нивото на калия намалява честотата на пулса. Опитайте да направите това с храна, съдържаща повече калий и чрез намаляване на загубата му. Излъчването на калия се контролира от адреналните жлези. Прочистете ги щателно. Те се намират на върха на бъбреците, откъдето се излъчват всички токсини. Физическата близост на двата органа е свързана със замърсяване с едни и същи токсини. Основните им замърсители са бактериални причинители на уроинфекции, малки бъбречни камъни, плесени от храните и метали от зъбите. Сменете метала с пластмаса и не носете метални бижута. Не гответе и не яжте от метална посуда. Не докосвайте без необходимост метални предмети. Препоръчвам ви да обвиете алуминиевите предмети, които се налага да бъдат докосвани, с лента „скоч" (дръжки на врати, душ и други метални неща в банята). Всички дръжки избърсвайте ежедневно с дървесен спирт.
Пет добавки могат да подобрят състоянието на адреналните жлези. Това са:
1.   Витамин С — наръсвайте по малко във всички храни, на които не пречи да бъдат леко кисели
2.   Пантотенова киселина — 500 мг веднъж дневно
3.   Витамин В6 — 250-500 мг дневно
4.   Фолиева киселина — 800 мкг дневно
5.   Витамин В2 — 150 мг дневно
Посочените дози са минималните. Ако човекът, за когото са предназначени добавките, има трудности в преглъщането на таблетки, изсипете необходимите за три дни таблетки в торбичка от плътна пластмаса и ги натрошете през нея с чук. Донамачкайте с кръгъл буркан и поставете в пластмасова чашка (не стиропорова). Давайте по около 1/3 от сместа дневно, размесена с мед. Уведомете човека, че от тези добавки урината му ще стане ярко жълта.
Когато проблемите с мозъка се коригират, разкажете на близкия си човек какво сте направили за него. Това ще го ободри, показвайки му, че неговото съществуване и качество на живот са важни за вас.
Не трябва да гледате на постигнатото просто като на стъпка към по-нататъшно подобрение. Накарайте човека да разбере и се зарадва даже на малкия прогрес. За вашия близък промяната, което е очевидна за вас, може да остане незабелязана. Дори огромната промяна в настроението, енергичността, апетита и способността за комуникация, може да остане без коментар. Посочете му тези промени, за да може и той да погледне напред.
Остаряването не е забавно. Старите хора жадуват отново да вървят бързо, да отидат на пикник и да се смеят. Те живеят с мисълта за смъртта и знаейки, че не е далеч, си мислят какво да направят. Не смеят да говорят с близките си за това, за да не ги наранят, а и непосредствените им проблеми ги притискат твърде много и не им позволяват да планират решаването на бъдещи проблеми. Говорете с обичаните си стари хора за положителните аспекти на старостта. Дайте им възможност да споделят чувствата си.
ИНКОНТИНЕНЦИЯ
................................................. image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5450879
Постинги: 3625
Коментари: 5956
Гласове: 6816
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930