Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2014 19:00 - АЛКОХОЛИЗЪМ 107-109
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 761 Коментари: 0 Гласове:
1



АЛКОХОЛИЗЪМ   107-109
Когато имате увреждане в частта от черния дроб, която обезврежда етиловия алкохол, имате риск да развиете алкохолизъм. За развитие на алкохолизъм допринася и замърсяването с берилий и ерготамин. Вероятно има и други съдействащи фактори.
В най-голямо количество берилият се намира в продуктите, получавани при преработка на въглищата като „въглищно масло" и бензин, към който са прибавени керосин или въглищно масло. Горивото за огнеупорните лампи е главният източник на берилий, който се отделя във въздуха. При затлачен черен дроб берилият може да циркулира в тялото и ако успее да се прикрепи към центъра на пристрастяването в главния мозък, работата ви е лоша. Берилият има висока реактивност. Всеки друг алерген може да реагира с него. Ако се случи това да е етилов алкохол, ставате алкохолик, без да знаете за това.
Ако черният ви дроб е твърде увреден, може да имате циркулиращ из тялото алкохол от предния ден, въпреки малкото поето количество. Алкохолът се свързва с берилия и двете субстанции се прикрепват за центъра на пристрастяването в мозъка, превръщайки мозъка в неконтролируема машина. Започват да се отделят невротрансмитери, които не трябва да се отделят и обратно — не се отделят такива, които би трябвало да се отделят. Настроението на човека става променливо по типичния за алкохолизма начин. Може да се намали депресията и обратно — да се предизвика!
Алкохолиците трябва да отстранят всякакво фосилно гориво от околната им среда и да не допускат излагане на боя, разтворители и продукти за автомобила. Те трябва да направят серия чернодробни прочиствания, докато отделят 2000 или повече камъни.
Разбира се, тези хора не трябва никога повече да вкусят и капка алкохол — дори тинктурата от кори на черен орех, включена в противопаразитната програма. За тях трябва да се направи рецепта на водна основа. И все пак поради това, че алкохолът се произвежда и в организма, черният дроб никога не трябва да бъде тровен с плесени и особено с ерго-тамин (плесен, намираща се в изобилие в алкохолните напитки!). Алкохолът и ерготаминът си взаимодействат, усилвайки токсичността си.
За да подпомогнете мозъка да възстанови състоянието на невротрансмиторите си, вземайте на всяко хранене по 500 мг глутамин, една таблетка В-50 комплекс и 500 мг ниацинамид (за подпомагане обезвреждането на ерготамина).
За предотвратяване развитието на алкохолизъм, пазете черния си дроб от плесени и особено от ерготамин. Прибавяйте витамин С към ядките, макароните, студените зърнени закуски и дори към алкохолните напитки! Предотвратете замърсяването на дома си с фосилни горива, като използвате само електрически уреди.
АЛКОХОЛНО ПРИСТРАСТЯВАНЕ
Съществуват много дефиниции на пристрастяването. Моята дефиниция се основава на специалните мозъчни токсини берилий и ерготамин.
В мозъка има район, наречен център на пристрастяването. Ако този център се стимулира, той произвежда химически вещества на удоволствието. Той е под строг контрол, така че човек да не изпитва твърде много удоволствие или щастие.
Когато се поеме с въздуха, берилият, циркулирайки с кръвта, попада в мозъка и може да се отложи в центъра на пристрастяването. Мозъчните клетки в този център имат рецептори за глутамат (същата глутамова киселина, която идва от протеините на нашата храна). Нормално глутаматът активира центъра на пристрастяването, но когато берилият е заел мястото му, глутаматът не може да предизвика усещане за радост и щастие. В" резултат се развива лека хронична депресия. Колкото повече берилий обаче се отлага в рецепторите на центъра на пристрастяването, толкова по-тежка е депресията. Даването на глутамова киселина не оправя положението, но глутаминът го прави! Пристрастените или депресирани хора трябва да вземат не по-малко от 3 грама глутамат дневно. Таблетките са по 500 мг. Глутаматът е абсолютно безвреден.
Когато пием алкохол или го поставим на кожата си (напр. освежител за уста, тинктури, лекарства), в организма ни се образува едно вещество, наречено салсол. То се образува и при някои ферментационни процеси в червата (Candida продуцира алкохол). Това вещество влиза в реакция с берилия. Ако се случи берилият да е попаднал в центъра на пристрастяването, реакцията става на това място. Тя активира клетките на центъра, което води до отделяне на голямо количество вещество на удоволствието. Количеството е много по-голямо от нормално отделяното, защото са активирани едновременно много клетки. Това обяснява „върха" в настроението. У пристрастените към алкохола хора, които изследвах, открих едновременно салсол и берилий в рецепторите, нормално активирани от глутамата. След като отстранихме берилия, сал-солът също изчезна.
Разрешаването на проблема с алкохолизма е в избягване приемането на храни, контаминирани с ерготамин и инхалирането на берилий. Ние отстраняваме също берилия от мозъка с помощта на тиоктова киселина. Спирането консумацията на алкохол може да спаси живота или кариерата, но не решава проблема. След 30 годишно въздържание аз все още откривам берилий в центъра на пристрастяването, както и салсол, очевидно извлечен от ендогенни източници, прикрепен към берилия. Това е обяснението защо пристрастяването продължава, дори човекът да не е употребявал алкохол с години.
Ако някои от семейството е или е бил пристрастен към алкохола, къщата трябва да бъде претърсена за източник на берилий. Най-често това са ветроупорни и антични лампи. Отстранете ги завинаги. Миенето не ги прочиства от берилия. Махнете всички разтворители, препарати за почистване, запалки. Изследвайте въздуха в дома си за берилий. Обърнете внимание на гаражната врата до къщата, която трябва да е винаги затворена, а колата и ливадната косачка да са винаги навън от гаража. Хора с алкохолно пристрастяване не трябва да бъдат бояджии, нито да работят във фирми за химическо чистене. Ако спазва всичко това пристрастеният към алкохол скоро ще стане много по-ведър човек и това ще е награда за цялото семейство.
 Жената на Мигел Алкорн, който страдаше от алкохолизъм от 30 години, прочисти околната му среда. Връзката между гаража и дома бе запечатана. Тя започна да прибавя витамин С в храната, поради което не се налагаше Мигел да взема нищо. Тя много внимаваше да не допуска влизането в дома им на плесенясали житни храни. След като унищожихме паразитите му, той загуби обсебеността си от алкохола. Тя вярва, че той не пие скришом. Сваляме шапка на тази жена!
ПРИПАДЪЦИ
.........................................................................



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5456706
Постинги: 3625
Коментари: 5958
Гласове: 6816
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930