Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2023 10:38 - Lancet, който измами света, като публикува фалшифицирано проучване срещу ивермектин, сега казва, че изменението на климата е „спешна медицинска помощ“
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1936 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Lancet, който измами света, като публикува фалшифицирано проучване срещу ивермектин, сега казва, че изменението на климата е „спешна медицинска помощ“

29.01.2023 г. / От Итън Хъф / 


image


Най-належащият въпрос на деня е „етичната и медицинска неотложност на климатичната криза“, според The ​​Lancet .

Някога уважаваното медицинско списание, базирано в Обединеното кралство, обяви глобалното затопляне за „най-голямата глобална заплаха за здравето на 21-ви век“. Редакционната му колегия също така празнува „здравните специалисти, участващи в действието Extinction Rebellion [които] блокираха входа на Министерството на бизнеса, енергетиката и индустриалната стратегия на Обединеното кралство, за да протестират срещу безсилните отговори на изменението на климата.

Здравеопазването, според The ​​Lancet  , е „част от климатичния проблем“, защото „глобалната индустрия за здравеопазване емитира два гигатона въглероден диоксид (CO2), или 4,4 процента от общото количество в света“ през 2014 г. Казват ни, че това изисква незабавни действия под формата на агресивен климатичен активизъм в медицинската общност.

Това е същият The Lancet , който наскоро обяви „медицинския расизъм“ в Съединените щати за друг неотложен проблем, който може да бъде разрешен само чрез премахване на „структурното насилие“, за което се твърди, че продължава да съществува в цялата нация. (Свързано: Спомняте ли си в разгара на измамата с COVID, когато The Lancet публикува, след което оттегли фалшиво научно изследване, в което се твърди, че хидроксихлорохин [HCQ] причинява сърдечни заболявания?)

Фармацевтичните продукти се произвеждат от „изкопаеми горива“, което означава, че те също трябва да изчезнат

Относно изменението на климата The Lancet посочи операционните зали, „препълнени с боклук, генериран от еднократни стерилни консумативи и хирургическо оборудване“, както и „зони за паркиране, пълни с частен транспорт, разчитащ на изкопаеми горива, и постоянен енергиен поток към цифрови монитори и други технологии. ”

 

Интересното е, че списанието също така идентифицира фармацевтичните продукти като проблем с климата, тъй като повечето от тях са направени от така наречените „изкопаеми горива“, които всъщност са просто дадени от Бог земни горива, които съществуват в изобилие под повърхността на планетата.

Това , за което Lancet е загрижен, не е толкова самите горива, а „въглеродът“, който произвеждат. Култът към климата, както вероятно знаете, е обсебен от въглерода и вярва, че е нещо „зло“, въпреки че целият живот е направен от въглерод.

Един от начините , по който The Lancet предлага да се борим с целия този въглерод, е лекарите да спрат да участват в програми за безплатни проби от лекарства, което ще „помогне за намаляване на прекомерната употреба на лекарства и ще намали въздействието на въглерода, когато пробите останат неизползвани“.

Друга идея, представена от The Lancet , е лекарите да спрат да започват пациенти с 30-дневни курсове с лекарства и вместо това да опитат едноседмичен подход за доставка, „дори с цената на известно удобство за лекаря и пациента“.

Звучи глупаво – и е така – но това е, което се е превърнало в списанието, което в миналото е било широко смятано за златния стандарт на медицинската наука. Lancet очевидно е инфилтриран и превзет от климатични лунатици, точно както правителствата, академичните среди и дори Уолстрийт.

Забавно, The Lancet също иска лекарите да започнат да участват в програма за „зелено информирано съгласие“, която „включва образование за въздействието на фармацевтичните продукти върху климата и опасностите за здравето от изменението на климата“.

Пациентите трябва да бъдат индоктринирани с пропаганда за климата всеки път, когато посетят своя лекар или получат рецепта, с други думи. Това ще даде възможност на пациентите да „изберат да откажат лекарство или могат да изберат да приемат лекарството и да преследват въглеродни компенсации“.

Като цяло The Lancet иска лекарите навсякъде да станат „климатични активисти в ежедневната си клинична практика“ – да, това е директен цитат от списанието.

„Здравните специалисти трябва да играят важна роля за намаляване на въглеродните емисии от здравеопазването, като разпределят само необходимите лекарства и като помагат да се гарантира, че те се използват в най-пълния си потенциал“, се казва в списанието.

Научете повече за това как да забележите фалшива наука на JunkScienceWatch.com .

Източниците за тази статия включват:

Breitbart.com

NaturalNews.com




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. tres1 - Завоалирано мълчание
02.02.2023 11:16
Тия "спецове" като са толкова зелени и загрижени нарочно ли пропускат, че увеличаването на населението на земята ще увеличи и производството на въглероден диоксид или нарочно не говорят за това, за да не злепоставят работодателите си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741220
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031