Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2022 19:47 - Някои партиди от ваксините срещу Ковид са изключително опасни и смъртоносни
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 555 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 01.07.2022 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Изглежда, че баркодовете в долната част на дозите на ваксината показват кои от тях са плацебо – безобидната доза, която се инжектира на политици и видни личности.
Германският адвокат Райнер Фюлмих:

Ваксините срещу COVID-19 са предназначени за експериментиране върху човешката раса Сряда, 29 юни 2022 г. от: Мери Виляреал   https://citizens.news/633439.html     (Natural News) Германският адвокат Райнер Фюлмих и най-малко 50 негови колеги стигнаха до заключението, че ваксините срещу коронавируса в Ухан (COVID-19) са предназначени да експериментират върху човешката раса.

Те стигнаха до това заключение, след като изслушаха показанията на свидетели в германския разследващ комитет за короната – особено тези на бившия изпълнителен директор на Pfizer д-р Майк Йедън.  
Според Yeadon, производителите на ваксини все още се опитват да разберат каква доза е необходима на неизвестен токсин, за да убие хора.
Той добави, че процентът на смъртност, свързан с ваксините, може да се проследи въз основа на номерата на партидите на различните партиди, като някои изглеждат по-смъртоносни от други.  
Адвокатите казаха, че при разглеждане на наличните доказателства основната цел на инжекциите изглежда е глобално обезлюдяване. Фюлмих каза още, че адвокатите, които подготвят международно дело срещу Pfizer, вече не се съмняват, тъй като отравянето и масовите убийства чрез ваксините се извършват умишлено върху хора.
  Журналистът Улф Битнер и подкастърът Свериге Гранскас също заявиха в своите интервюта, че в Швеция се смята, че нараняванията и смъртта, свързани с известни номера на партиди, са сходни в различните региони на здравеопазване.
Битнър е в контакт с координатор на ваксините, който е в състояние да предостави документи, за да следи хората, ранени или загинали, свързани с партидите ваксини. (Свързано: COVID ваксините убиват повече деца, отколкото вирусът, но правителството не го интересува.)
  Някои партиди са изключително опасни и смъртоносни Изглежда, че баркодовете в долната част на дозите на ваксината показват кои от тях са плацебо – безобидната доза, която се инжектира на политици и видни личности.   Brighteon.TV Въпреки това Фюлмих и неговият екип смятат, че всички партиди са опасни.

  „Много по-важната информация, която получихме от Майк Йейдън, когато разговаряхме с него в нашата сесия на комисията по короната, е, че има определени партиди, които са изключително опасни и смъртоносни“, обясни Фюлмих.  
По-рано тази година д-р Джейн Руби каза, че тези фармацевтични компании не само създават смъртоносни партиди – те също имат кодове, които им позволяват да проверят кои партиди са токсични и кои причиняват увреждания или да посочат кои увреждания е вероятно да се появят.  
Руби каза, че за Moderna това е партиден или партиден код 011 l 20., който представлява временния ред на партидата, концентрацията, която определя токсичността и броя на нежеланите реакции. Тъй като числото 20 е качествено, Руби каза, че една съставка се счита за токсична в тези партиди.
  „Това, до което се свежда, е, че става дума за намаляване на населението“, каза Фюлмих. Той обясни, че ако тези компании ще използват смъртоносни дози от самото начало, те ще изплашат всички. Ето защо те експериментират с правилната доза, която може да убие пет до 20 процента от населението.
Юридически това означава, че няма небрежност и че не правят грешки.   „Това е убедително доказателство за умишлено масово убийство. Наказателните обезщетения влизат в игра всеки път, когато имате работа с лош актьор, който умишлено прави нещо вредно и това е, с което се занимаваме тук“, добави той.
(Свързано: ДЕПОПУЛАЦИЯ: Благодарение отчасти на COVID-атаки, повечето американски окръзи загубиха население през 2021 г.)   Създателите на ваксините, политиците, които настояваха за тях, основните медии, които ги рекламираха, и лекарите, които прилагаха ваксините, всички са включени и Фюлмих обеща да ги изправи пред съда.
  Посетете Vaccines.news за повече актуализации относно токсичността на инжекциите COVID-19.   Гледайте видеоклипа по-долу, за да научите повече за войната на Reiner Fьllmich срещу Big Pharma.



Тагове:   номера,   факсини,   бийци,


Гласувай:
3



1. karpis - Искат само послушковци!
30.06.2022 23:14
Навремето,който не слушаше му дърпаха ушите за превъзпитание.Сега на инакомислещите им пробутват фалшименто курвоксините,та да ги редуцират!Искат само безропотни послушковци и евтини продажници!
Поздрави!
цитирай
2. radostinalassa - Така е
01.07.2022 15:28
Много хора направо измряха от факсините.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13148284
Постинги: 11563
Коментари: 18329
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години