Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2022 08:22 - Нови цели за власт над хората
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 3693 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
           Дневният ред не e 150 трилиона, а 2,3 квадрилиона долара


Скритият дневен ред на "голямото нулиране" и на "зелената икономика" е за 150 трилиона долара.

По този начин Западът иска да се спаси като си напечата през следващите 10 години 150 трилиона, като същевременно елиминира всички съперници и… съюзници.

Маневрата е прикривана с някаква Четвърта индустриална революция, "нова перестройка", "инклузивен капитализъм" и други свободни съчинения на Клаус Шваб /издънка на клана Ротшилд/.

Сценарият беше пуснат в обращение през май 2020 г. на 50-ия юбилеен Световен икономически форум в Давос. Шваб, заедно с принц Чарлз, въведоха термина Great Reset – голямо нулиране. Смисълът е, че светът е в криза и трябва да бъде реформиран като бъде запазена системата. И, тъй като това не може да стане с война, която ще унищожи напълно и Запада, пандемията с коронавируса и неговият Lockdown, дава за това реформиране уникален шанс. Но, тъй като това няма да стане бързо, блокирането на света трябва да бъде удължено най-добре до безкрайност, като беше въведен терминът "зелена икономика" и nаt-zero – нулеви емисии, т.е. безкрайно печатане на кухи долари и евро през следващите 30 години.

Този "нов дивен свят" трябва да бъде централизирано управляван от гигантските наднационални монополи. Частната собственост ще отмине и на нейно място ще дойде "икономиката на ползването" и на "участието". Налични пари няма да има, вместо тях ще бъдат въведени цифрови валути, най-добре само една.

Ще има преход към зелена енергетика, която ще замени енергетиката на въглеводородите. Ще бъдат въведени лимити за ползване на вода и електричество, ще бъдат ограничени автомобилите.

Ще завърши роботизацията във всички области на икономиката и обществения живот. Ще бъде въведен безусловен базов доход за хората, които ще бъдат уволнени от работа, но само ако покажат паспорт с ваксина.

Ще бъде въведено новото "здравеопазване", което предвижда редовно тестване, задължително ваксиниране и санитарен паспорт, с наказания за нарушителите и т.н.

Ще продължи цифровизирането на всички сфери на икономиката и обществото, и ще бъде създадена световна мрежа за цифров контрол на всеки, навсякъде.

Човекът ще бъде усъвършенстван в духа на Transhumans.

И така, новият световен ред = глобовирусен концлагер = финансов фашизъм. И си съчиниха някаква "борба с климата", "зелена програма", за които се събраха в Глазгоу да си я приемат с "бурни и продължителни ръкопляскания".

За тези програми те ще си напечатат за 10 години 150 трилиона долара и ще преустроят цялата световна икономика както си искат.

Просто и ясно.

Вирусът ще си отиде, но климатична катастрофа, под формата на затопляне на земната атмосфера с всички произтичащи от това последствия е много по-лоша от настоящата пандемия на коронавируса. И може да послужи за много по-голямо трансформиране на световната икономика, като под оправданието за "зелена енергия" се нанесе удар по основните отрасли – нефтът, газът, автомобилостроенето, които дават около 50 процента от брутния продукт на човечеството.

Тук е включено и топенето на леда на полюсите, повишаването на нивото на Световния океан, наводняването на обширни суши, където живее по-голямата част от човечеството и са основните производствени мощности на световната икономика и т.н.

Значи, преди края на пандемията трябва да бъдем готови да включат втората степен на ракетата на "голямото нулиране".

Първо – чрез медиите, контролирани от световния елит (включително интернет), ще се нагнетява атмосфера на страх от екологична криза и климатична катастрофа.

И на второ място, ще бъдат предприети практически мерки за преструктуриране на икономиката, социалния живот, технологиите, геополитиката и личния живот на всеки отделен човек.

Тук идва Четвъртата индустриална революция, която се основава на цифровизирането на всичко – изкуствен интелект, машинно обучение, квантово изчисление, генетика, нанотехнологии и роботика. Последствието е сливането на физическия, цифровия и биологичния свят.

Специфичните приложения, които съставляват Четвъртата революция са многобройни и включват вездесъщ интернет, интернет на нещата, интернет на телата, автономни превозни средства, интелигентни градове, 3D печат, нанотехнологии, биотехнология, материалознание, съхранение на енергия и др. Новата технологична революция е опит тя да бъде използвана за определена цел – "по-справедливо и по-зелено бъдеще".

Но ентусиазмът е неуместен и 4-та революция е погрешно представяна, защото тези разработки вече включват интернет алгоритми, които подават на потребителите предписани новини и реклами и понижават или изключват забранено съдържание, алгоритми, които цензурират съдържание в социалните медии и изпращат "опасни" лица и организации в дигитални Гугъл приложения, които проследяват заподозрени за Covid и докладват нарушителите на полицията, роботи-полицаи със скенери за QR кодове за идентифициране и събиране на несъгласни, където всеки е дигитален обект, който трябва да бъде наблюдаван, и записван, докато данните за всяко негово движение се събират, съпоставят, съхраняват и прикрепят към цифрова идентичност и социален кредитен рейтинг.

Тоест 4-те технологии подлагат човешките същества на технологично управление и контрол, което прави досегашното наблюдение, например от страна на Агенцията за национална сигурност на САЩ да изглежда като детска игра.

Сега ще си напечатат сами нови 150 трилиона долари.

Но и тези 150 трилиони не могат да ги спасят.

Западът е в безпрецедентна криза - $2,3 квадрилиона глобален дълг, деривати и нефинансирани задължения.

Такова нещо не е имало в историята на човечеството. Няма и да има.

И това колосално дългово домино в момента рухва.

Но те продължават да си печатат пари, които вече имат нулева стойност.

$2,3 квадрилиона дълг, от които:

глобалният дълг е над 300 трилиона долара;
дериватите са над $1,5 квадрилиона;
нефинансираните задължения са 500 трилиона.
Общо – $2,3 квадрилиона.

Но ужасът е в това, че тези квадрилиони въобще ги няма.

Това е най-голямата измама не само на съвременния капитализъм, но въобще в историята на този свят.

Не можем да ви обясним какво е 1 , тъй като и ние не знаем.

Това ще доведе до повишаването на цените на бензина и на всичко, което се налива в резервоара, плюс електричеството и всички енергийни ресурси. Това пък ще доведе до луди цени на крайния продукт за много производства. Повишаването на цените в национални валути ще е ужас за потребителите.

И всичко това ще бъде гарнирано с приказки за грижи за климата, такава Stop-индустриализация, за да не унищожим екосистемата, за да спасим природата и т.н.

Ако не бъдат спрени тези сектанти, планетата наистина ще спре.

Ние сме във война. Ние, огромното мнозинство хора на тази планета, сме във война с ней-престъпната глобална система в историята, олицетворявана от малка група бандити и мизерници, съчинили план за контрол над хората и за тяхната замяна с дигитализирани хомо-роботи.

Добре дошли в ерата на Transhumans.

Ние сме във война – 99,999% срещу 0,001%.

По-точно, ние сме в разгара на войната, която вече разкъсва политическата, социалната, икономическата и семейна тъкан на обществото и направи човека несъвместим с планетата.

Има ли все пак надежда?

Би трябвало.

Неслучайно лидерите на Русия и Китай не пътуваха до Глазгоу.

Ясно е, че светът е във водовъртежа на
колосални промени, които ще унищожат всички западни институти. Всъщност между Запада и Изтока няма никакво съперничество. И не защото Изтокът не мисли с категориите на съперничество, а защото Китай и Русия виждат, че Западът е в състояние на агония, на смъртно ранен хищник, който сам си копае гроба. Заради това не му пречат.

А това е война, каквато в историята на човечеството не е имало и в която, искаме или не, участваме всички.
https://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=313&aid=
6



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ganini - В сравнение с това, което ни готвят...
03.08.2022 08:38
...комунизмът и нацизмът ще ни се видят рай!
Трябва да бъдат спрени и ликвидирани!
цитирай
2. bojo12345 - Трябва да бъдат спрени и ликвидирани!?
03.08.2022 17:33
Сигурно много хора по света се обединяват в името на общото бъдеще. Но трябва всички да осъзнаят какво се пише в близките години. Защото то продължава по план.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3630756
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031