Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2023 17:25 - Ние направихме Русия по-силна - интервю на Съдия Наполитано със Скот Ритър от 3-ти Февруари 2023 г.
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 3679 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ние (САЩ) направихме Русия няколко порядъка по-силна, а НАТО няколко порядъка по-слаб! Украйна ще е победена до края на Лятото или до началото на Есента!

image

Мисля, че тук трябва да сме много ясни. Нито НАТО, нито ЕС, нито САЩ се интересуват от Украйна, буквално не ги е грижа... Ако се интересуваха, те нямаше да прилагат такава политика, такива политически действия от страна на САЩ, които жертват Украйна като жинеспособна, модерна Национална Държава, която вече е пожертвана! Украйна е унищожена, тя е разчленена и ще бъде все повече разрушавана, в процеса на по-нататъшното й разчленяване! Няма връщане назад! Никой не вярва, че Украйна може да спечели! Нека го кажа още веднъж. Никой не вярва, че Украйна може да победи, дори Украйна не вярва, че Украйна може да победи! Това, на което се надяват в момента,... както каза Харвардският Професор Кенет Рогоф в Давос, че Икономическите санкции са за промяна на режима в Русия... Ние ще пожертваме Украйна, за да сменим режима в Москва под натиска на Икономическите санкции, като направим цената на военната намеса толкова висока, че Руският народ да се надигне и тръгне срещу Путин. Това пропадна! Путин е по-силен отвсякога и няма да се махне. Нищо не можете да направите, за да промените това. Така че, грижа ли ги е за Украйна? Не! Украйна няма да съществува, когато това свърши! А това е добре дошло за НАТО, за ЕС и за САЩ, стига ние да нараним Русия! Но, ето я и новината на деня: ние направихме Русия по-силна! Русия разреши цял куп проблеми, които не осъзнаваше, докато НАТО не ескалира конфликта....“

Интервю от 3-ти Февруари 2023 година на Съдия Наполитано със Скот Ритър. Уилям Скот Ритър младши, роден на 15-ти Юли 1961 година, е Американски военен експерт, бивш офицер от разузнаването на Морската пехота на Съединените щати, бивш оръжеен инспектор на Специалната комисия на ООН (UNSCOM) 1991-1998 година, публицист и писател.

СТАМАТ

 












Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393486
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168