Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2022 20:31 - Нападения на энергоструктурата на США
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 5542 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 18.12.2022 20:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В САЩ някой извършва атаки срещу електроцентрали както на източния, така и на западния бряг, според Endoftheamericandream.

             През първите осем месеца на тази година е имало общо 106 атаки срещу електрическа инфраструктура в Америка. Това е най-високата цифра, регистрирана някога за една година. А зимата предстои.   Едва ли е възможно поредица от атаки да се счита за дело на един маниак, психично болен човек или за „случайност“. Федералните власти разследват тази много тревожна тенденция.   Органите на реда започнаха работа, след като дупки от куршуми в подстанции в Северна Каролина оставиха над 40 000 абонати без ток за няколко дни.   Длъжностни лица нарекоха този акт "умишлена и координирана атака".   Електрозахранването е възстановено само четири дни след саботажа. Шерифът на окръг Мур Рони Фийлдс каза, че мотивът за нападението е неизвестен. Също така не е ясно какви защитни мерки са взети за предотвратяване на подобни атаки в бъдеще.   И така, кой е виновен?   В наше време американските власти са разработили свой собствен метод за представяне на информация на населението. Ако ситуацията е неясна и има съмнения, тогава всичко трябва да бъде обвинено в „дясното“.   Интересното е, че атаката на подстанция в Северна Каролина съвпадна с LGBTQ драг шоу. Безумието е прекъснато около 19 часа със спиране на електрозахранването.   Ако в този случай разрушаването на инфраструктурата може да се отдаде на недоволството от необузданата ЛГБТ общност, тогава как да си обясня останалите атаки, които се случват в цялата страна?  

       Само дни преди саботажа в Северна Каролина бяха нападнати две електрически подстанции в района на Портланд. Открита е и стрелба по обектите.   Можем ли да предположим, че нападателите, които стреляха по подстанции в района на Портланд, се качиха на самолет и отлетяха към източното крайбрежие, за да атакуват електрически инсталации в Северна Каролина?   Вероятно не.   Изглежда, че се случва нещо много странно и федералните власти смятат, че тези атаки са планирани предварително.   Бележка на федералните правоприлагащи органи гласи, че атаките срещу подстанциите на Pacific Northwest са извършени с помощта на "огнестрелни оръжия, палежи и метални вериги. Възможно е това да е в отговор на призиви в интернет за атаки срещу критична инфраструктура."   „При неотдавнашни атаки престъпни групировки заобикаляха защитните огради, рязаха огради, запалваха близки огньове, стреляха по оборудване от разстояние или хвърляха предмети през огради директно към съоръженията“, се казва в бележката.   Кой в света би искал да направи нещо подобно?   Според Министерството на вътрешната сигурност "местните екстремисти" са имали "конкретни планове да атакуват енергийна инфраструктура" от 2020 г.   Трябва да се приеме, че когато федералните говорят за „местни екстремисти“, те наистина имат предвид „десни екстремисти“. Но наистина ли е така?   През последните години левите екстремисти извършиха саботажи и атаки срещу много повече сгради в САЩ, отколкото всеки друг.   Не трябва да се изключва, че атаките са дело на една или повече чуждестранни терористични групи или разузнавателни агенти на враждебна държава.   Това в момента не е известно.   Със сигурност обаче може да се твърди, че броят на атаките срещу американската електрическа мрежа расте.   NBC News съобщава, че през последните девет години е имало около 600 прекъсвания на електрозахранването в резултат на атаки и актове на вандализъм в електропреносната мрежа. От януари до август 2022 г. са регистрирани 106 такива случая. През 2022 г. за първи път броят на атаките надхвърли 100.   Изглежда, че САЩ ще станат свидетели на повече атаки през следващите години, особено когато по света пламват все повече големи войни.   Има много хора и държави на планетата, които мразят Америка, а в самите Съединени щати обществото е дълбоко разделено.   Идва зима и ако жителите не искат да мръзнат, защото едни тъпаци нападнаха централата, трябва да се подготвят в случай на прекъсване на тока в района за по-дълъг период от време.  



        Превод от тук - http://endoftheamericandream.com/who-is-purposely-sabotaging-power-plants-all-over-america/   https://vott.ru/entry/622778 - цинк  


Днес САШ отговориха на ударите с мощен взрив  на нефтена сонда в Иркутска област -https://rusvesna.su/news/1671381142  



Според някои източници и ударите по двете авиобази на КВСРусия са нанесени от Космоса?!



Гласувай:
10



1. panazea - На американските власти не им ли идва на ума , че на обикновения американец може просто да му е писнало?
18.12.2022 21:52
Последните 3 години властите направиха всичко възможно да побъркат хората !
Усилията им се увенчаха с успех ! Сега берат плодовете на своята политика !
Не може да има бунтове само в Китай ! Цял свят изригва срещу тиранията на глобалистите !
цитирай
2. bojinkata - Коста, стига глупости!
18.12.2022 22:52
Коста, стига глупости!
цитирай
3. panazea - 2020г Когато започва криза , руснаците се запасяват с водка , българите с компоти ,
18.12.2022 23:05
а американците с оръжие ! Те си имат традиции ! Не може да им се отрече !
И сега управляващите ще усетят любовта на обикновения американец към атлантическите ценности !
цитирай
4. iw69 - Няма
18.12.2022 23:15
да ме натъжи колапс на американската енергиина система.
цитирай
5. bojinkata - да ме натъжи колапс на американс...
19.12.2022 19:59
iw69 написа:
да ме натъжи колапс на американската енергиина система.

Това ще бъде добро дело за световната демокрация!!! За колапса става въпрос!
цитирай
6. kvg55 - bojinkata,
19.12.2022 22:17
Извънземните.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5439312
Постинги: 3623
Коментари: 5953
Гласове: 6807
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930