Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2022 21:09 - Фашизмът - Трета част -САЩ позволяват на украинските неонацисти да действат безнаказано
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1416 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нашите ценности в демокрацията са да екзекутираме военнопленниците

RT: Руското посолство във Вашингтон заяви, че САЩ позволяват на украинските „неонацисти“ да действат безнаказано, омаловажавайки доказателствата за техните зверства, добавяйки, че американските служители рискуват да получат обратна реакция на тази политика.


 

Изявлението, публикувано в понеделник, дойде в отговор на коментарите на американския посланик по въпросите на глобалното наказателно правосъдие Бет Ван Шаакотносно видеозаписи на бързата екзекуция на руски войници, пленени от украинските сили.






На видеото се вижда как руските войници се предават и лягат на земята. Друго видео показва нещо, което прилича на руски войник, който се появява на мястото на произшествието и стреля с огнестрелно оръжие. В последното видео руски войници лежат на земята в локви кръв, очевидно мъртви от куршуми в главата.

Украйна твърди, че видеото показва фалшиво предаване от страна на руснаците с намерението да изненадатпохитителите си.

О, да, те са обезоръжени, легнали по очи на земята, но планират да скочат, да грабнат оръжията си и да застрелят украинците. Украинците се защитават от хора без оръжие, легнали по очи.

Тези изявления на Украйна всъщност стават все по-странни, но в същото време САЩ изглежда се опитват да ги настигнат с някои много странни изявления.

Ван Шаак изглежда омаловажи инцидента, като каза, че „когато гледаме абсолютния мащаб на престъпността, демонстрирана от руските сили, той е огромен в сравнение с обвиненията, които видяхме срещу украинските сили“.

Проверка на фактите: Русия не е екзекутирала нито един украински военнопленник. Американският представител „не е предоставил каквито и да е доказателства за насилствени действия, за които се твърди, че са извършени от наши военни“, заявяват от руското посолство. Нейните забележки са в съответствие с общото „призивно отношение“ на Вашингтон към смъртта на руските военнослужещи и са пример за американски „двойни стандарти в най-добрия им вид“, се отбелязва още.

„Не е ли ясно, че Съединените щати осигуряват всепозволеност и безнаказаност за неонацистите в Украйна, като прикриват зверствата на украинските бандити?“ – попитаха от руската дипломатическа мисия. „Като одобрява престъпленията на киевския режим и ги игнорира, Вашингтон подкрепя убийците… Винаги трябва да се помни: „Те посяха вятъра и ще пожънат буря“.

Москва алармира заради кадри, разпространени в социалните мрежи. Руското министерство на отбраната заяви, че убиването на военнопленници е „обичайна практика“ за силите на Киев.

Това определено е масова практика. Но е много по-лошо, защото те всъщност украинците сами са качили видеото, за да се похвалят с него. Това не е първият път, когато публикуват кадри от екзекуцията, но обикновено публикуват само видеоклипове с изтезания.

Единственото, което САЩ могат да кажат за поведението на украинците е, че те не биха извършили такова крайно варварство, ако Русия не беше нахлула. Това обаче е просто лъжа, защото 8 години те вършат такова варварство срещу жителите на Донбас. Освен това, ако ви е позволено да базирате поведението си на предишни събития, Русия може лесно да каже, че не би й се наложило да нахлуе в Украйна, ако гоголите бяха спрели да убиват хора в Донбас и бяха спрели да се опитват да се присъединят към НАТО. Тези аргументи са глупави и не издържат, когато се използват в защита на най-осъдителните действия.

Американците изглеждат като пълни психопати. Можеше и да е добре, ако те просто говореха това, но вместо това те се държат като психопати, като същевременно твърдят, че са моралният център на вселената и заклеймяват всеки на земята, който не е съгласен с тях, като неморален.

Например, представете си, че Майкъл Майърс* идва в къщата ви през нощта и накълцва семейството ви, след това ви притиска в ъгъла и ви изнася лекция за важността на аналния секс с мъже и че липсата на анален секс с мъже е неприемливо за неговите ценности.

Хората не харесват динамиката на такъв луд психопат убиец, проповядващ морал и няма никакво предимство в съюза със САЩ, освен че САЩ няма да ви санкционират или атакуват. Все по-често хората осъзнават, че САЩ са в ситуация, в която наистина не могат да налагат санкции на други страни. А и след това, което Русия направи, за да се възстанови след санкциите, санкциите представляват по-малка заплаха. След провала на капитулацията в Афганистан американските военни станаха много по-малко страховити.

Като цяло в момента няма толкова много лостове. Вместо да променят курса си, да се опитват да бъдат по-нормални, да отправят по-малко заплахи, да изнасят по-малко морални лекции, фактически предлагайки нещо в замяна на съюз, САЩ продължават да се държат сякаш са непобедими и просто продължават да удвояват и утрояват залозите на същия пост. Системата за глобално господство от Студената война.

Автор: Андрю Англин (препечатано от The Daily Stormer)

Източник: unz.com

*Майкъл Майърс, измислен маниак, носещ нож




Гласувай:
6



1. bojinkata - За съжаление не е фейк, защото на...
23.11.2022 21:10
За съжаление не е фейк, защото нациките не са си скрили лицата и вече са установени!!!
цитирай
2. iw69 - Западът
23.11.2022 21:29
като цяло все повече се фашизира.
цитирай
3. bojinkata - като цяло все повече се фашизира. ...
23.11.2022 23:00
iw69 написа:
като цяло все повече се фашизира.


Просто спря да се преструва! Фашагите са го превзели още след ВСВ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5390208
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031