Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2022 09:09 - АКО ПУТИН НЕ УСПЕЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ЛАПИТЕ НА СТРАШНИ ХОРА НЕ-ХОРА
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1764 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Нещата са много сериозни!

Ако Путин не успее, светът ще потъне в мрака на глобалистите, които изповядват античовешки ценности.

Потвърждава се информацията, че се готви не просто Майдан в Москва, но преврат срещу Путин. Който се финансира с огромни неизчерпаеми пари от ФР, които печатат парите като вестници.

Има и други неприятни новини.

Западът подготвя няколко плана за пълномащабно включване във войната на страната на Украйна, с убеждението, че Русия на Путин никога няма да използва ядрено оръжие примерно. Тоест, те знаят, че той има линии, които не желае да преминава при никакви обстоятелства. Една такава е да изпрати ракети до западните столици, които ще ги изличат от лицето на Земята.

Това е много сериозен проблем.

Ще обясня защо. Защото си имаме работа с ненормални човешки същества. Те нямат нито сетива, нито разум и изобщо не ги интересува човешкия живот, включително на собствените им народи. Чувства нямат. По тази причина, каквото и да им се говори, каквото и да им се обяснява, дори да бъдат заплашвани, за да се сдържат, тях изобщо това не им оказва влияние. Никакъв разум не проявиха в нито един момент досега. Просто не се сещам какво друго може да направи човек с такива същества, освен да избяга от тях (няма къде в случая), или да ги обезвреди (което означава да ги удари лично в случая).

Глобалистите имат няколко сценария, до един много тежки и опасни за Русия и всички, които търсят и чакат освобождение от глобалисткия гнет.

Един такъв е под егидата на ООН да вкарат „миротворци“ в Украйна, под предлог да вземат житото и, да не бъде унищожено от руснаците. Под тази маскировка, многократно прилагана в годините, те ще въведат натовски войски, техника и оръжие и ще се бият с Русия. Това може да стане през черноморските пристанища, като за целта руснаците са засекли намерение да бъдат прехвърлени в Украйна дронове за отваряне на украинските пристанища, които в момента са в руски ръце.

Тази седмица ще бъде решаваща.

На живот и смърт е.

Ако Путин не успее, светът ще потъне в лапите на страшни хора не-хора.

Анастасия Гешева


Горното влечугите дето ни управляват непрекъснато го доказват!!!!




Гласувай:
6



1. radostinalassa - Путин када, че при ядрено нападение...
09.05.2022 15:52
Русия не само ще прихване ракетите, но първо ще обезвреди военните центрове в Европа и США, които го прилагат. И това е правилно.
цитирай
2. veloza - вместо коментар
10.05.2022 08:34
Прочетете в ANONYMOUS BULGARIA "Ужасът наречен Ротшилд"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5444011
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6810
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930