Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2021 20:35 - Мафия! Боби Пачката сключва тайна сделка, прокуратурата праща грабежа „Хемус” в трета глуха
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 729 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прокуратурата готви нова мръсна схема, с която да замете следите на грабежа на 53 млн. лева от лот 5 на магистрала „Хемус”, в която участва и единственият арестуван до момента за престъплението – Борислав Колев, който е разследван за пране на пари, данъчни измами, документни престъпления и неизгодна сделка.  

Източник на Narod.bg от прокуратурата, бесен на инсинуацията, разкри инсинуацията, която трябва да обърне посоката на разследването на колосалната кражба – вместо към мозъците на криминалната схема по върховете на ГЕРБ, следите на източването трябва да върви в обратна посока – надолу към фирмите-бушони на неграмотни роми, които са изтеглили сумите на каса.

 

Така Иван Гешев ще се опита да прикрие далаверите на „октопода” ГЕРБ – Бойко Борисов и бившите регионални министри на шайката Николай Нанков и Петя Аврамова, които вече бяха разпитани за източените милиони от магистралата.

imageМинистрите-гербопитеци Николай Нанков и Петя Аврамова бяха разпитани в полицията

Цялата машинация ще се случи след тайна сделка между прокуратурата и бившия служител на НАП Борислав Колев.

Narod.bg припомня, че хората на Иван Гешев подскочиха като ужилени и обвиниха МВР, че иска да се договори с арестувания срещу информация за мозъците на грабежа, които са „усвоили” и милионите от „Хемус”.

   

 

Сега държавното обвинение се готви да направи същата сделка, след която, обаче, кукловодите на грандиозното източване трябва да останат в сянка и цялата мощ на държавата да се насочи към мулетата с кухи фирми, които, всъщност, са на най-ниското ниво в престъпната йерархия.

Пред Narod.bg отвратеният от мръсотията прокурор бе категоричен, че целта е делото „Хемус” да бъзе забутано делото в трета глуха, не да проследят парите нагоре към триумвирата Борисов-Нанков-Аврамова, а посоката да се обърне надолу – към фирмите-бушони.

 

Така Иван Гешев и Борислав Колев – Пачката ще изкарат, че циганските фирми са мозъците на схемата.

Нашият източник от държавното обвинение призна още, че МВР е съдействало на прокуратурата с всички ресурси – цялата информация по престъплението, добита от научило ГДБОП, отдавна е предадена към Гешев.

Затова новината от днес, че МВР министърът ще бъде разпитан от прокуратурата, е зле скроен капан, в който може да се хване примитив като гербопитека Младен Маринов, не и юрист с експертизата на Бойко Рашков.

 

Целта е Гешев и сие е повече от прозрачна – ако вътрешният министър отиде на разпита и каже какво знае, ще му бъде повдигнат обвинение, че знае класифицирана информация без да има това право. Рашков може да е министър, но по разследването има йерархия, която се спазва  – оперативният служител от ГДБОП по случая докладва на своя началник, а той на оперативния шеф на МВР – главния секретар.




Гласувай:
6



1. bojinkata - Да, гешеф продължава като орлица да ...
29.12.2021 20:39
Да, гешеф продължава като орлица да пази мафиота борисоф!
цитирай
2. kvg55 - bojinkata,
29.12.2021 22:21
А и глупавият министър Рашков говори ан гро.
цитирай
3. bojinkata - А и глупавият министър Рашков го...
29.12.2021 23:19
kvg55 написа:
А и глупавият министър Рашков говори ан гро.

Оф, досега само приказки и закани люти! Но за циганския вот се справи отлично! Сега да го видим!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5423095
Постинги: 3617
Коментари: 5924
Гласове: 6786
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930