Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2021 23:56 - ЕС, Обединеното кралство и САЩ комбинират доклад за 7 милиона нежелани събития от ваксина срещу COVID
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 643 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 17.12.2021 00:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Регистрите показват, че в момента има общо 42 250 смъртни случая и над 7 милиона нежелани събития от ваксините срещу коронавируса в Ухан (COVID-19) в Европейския съюз, Обединеното кралство и Съединените щати. Тези числа представляват само малка част от жертвите на ваксината, тъй като техните семейства обикновено не искат да преминават през досадния процес на докладване на смъртни случаи, свързани с ваксината, и неблагоприятни последици на националните здравни власти. Въз основа на исторически данни, нежеланите събития от лекарства и ваксини са често срещани, но недостатъчно докладвани, като по-малко от 0,3 процента от всички нежелани събития и един до 13 процента от сериозните събития са докладвани на Администрацията по храните и лекарствата. По същия начин се съобщават по-малко от един процент от нежеланите реакции на ваксината. Ако приемем, че се съобщават 10 процента от смъртните случаи и нежеланите събития, „ваксината“ срещу COVID-19 би довела до 450 000 смъртни случая и 74 милиона нежелани събития за ЕС, Обединеното кралство и САЩ, които имат общо население от приблизително 830 милиона. Дори когато лекарите твърдят, че ваксината срещу COVID-19 може да причини по-голяма опасност от болестта, която би трябвало да предотврати, правителствата и основните медии бързо заглушават твърденията си. Но те не могат да скрият факта, че ваксините са експериментални и прибързани, въпреки твърденията, че са преминали през стандартни тестове за безопасност, преди да бъдат пуснати.
     Вирус убиец или убийствена ваксина? Първият въпрос, който трябва да се зададе е: Нуждаят ли се хората от ваксини? Няма научно доказателство, че ваксините могат да спасят животи и да предпазят хората от COVID-19. Предполагаемата „научна обосновка“ за ваксинации се основава на три етикета: че SARS-CoV-2 е вирус убиец, че има световна тенденция на инфекция с COVID-19 и че хората умират от споменатата инфекция. Има обаче факти, които опровергават подобни твърдения. Например, крайъгълният камък на кампанията за страх и дезинформация на медиите по отношение на вируса се потвърждава от изявления на политици и национални здравни власти, но рецензирани проучвания от Световната здравна организация и Центровете за контрол и превенция на заболяванията казват обратното: SARS-CoV -2 не е достатъчно силен, за да бъде убиец. Предполагаемата тенденция за нарастване на случаите също трябва да бъде поставена под въпрос. Въпреки че оценките, базирани на RT-PCR тестове, са представени в таблици по целия свят от националните здравни власти, те са били поставени под въпрос от самото начало и е доказано, че са напълно невалидни по-късно. И накрая, има изявление, че хората умират в резултат на инфекцията с COVID-19 и на хората е казано, че има нарастваща тенденция в смъртността от COVID. Въпреки това има достатъчно доказателства, че тези смъртни случаи, свързани с COVID-19, са били манипулирани: тестове, аутопсии  не са провеждани. Клаузата за „употреба при спешни случаи“, която се използва за оправдаване на експерименталната и неодобрена ваксина, също е невалидна, тъй като причината за нейното използване разчита главно на погрешни оценки на RT-PCR COVID положителни случаи и данни за смъртност, свързана с COVID.  Ваксините срещу COVID-19 не спасяват животи. Те са просто инструменти в операцията за печелене на пари на Big Pharma. До средата на юли в Европейския съюз имаше почти 20 000 смъртни случая от ваксина срещу COVID. В САЩ броят на регистрираните смъртни случаи, свързани с ваксини, достигна 12 000 за същия период от време. От общия брой наранявания, регистрирани в ЕС, половината от тях се считат за сериозни. Според последните данни от правителствени източници към 1 август е имало общо 38 488 смъртни случая, свързани с инжектиране на COVID-19, и над 6,3 милиона наранявания. Това е официална статистика, базирана на процеса на регистриране на смъртни случаи и наранявания, но действителният брой на смъртните случаи и нараняванията, предизвикани от иРНК ваксините, е много по-висок. С тези цифри защо правителствата все още настояват хората да се ваксинират? Това е да се настояват за паспорти за ваксини, които ще представляват техния преход към цифрова тирания и той вече започва в много страни.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 600681
Постинги: 255
Коментари: 297
Гласове: 1047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930