Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2021 13:09 - ИЗВЪНРЕДНО: Основните лекари ОТКАЗВАТ да виждат или лекуват пациенти, увредени от ваксини, защото не искат да се включват в „спорни“ диагнози
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1493 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 18.05.2021 13:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ИЗВЪНРЕДНО: Основните лекари ОТКАЗВАТ да виждат или лекуват пациенти, увредени от ваксини, защото не искат да се включват в „спорни“ диагнози

17.05.2021 г. / От Итън Хъф / 

image

Много повече хора, отколкото се съобщава, страдат от сериозни неблагоприятни събития от „ваксините за коронавирус на Ухан (Covid-19)“, а някои от тях, включително трио здравни работници, смело излизат напред, за да разкажат своите истории и да предупредят други.

В скорошен епизод на The Highwire с Дел Бигтри, Шон Скелтън, CNA, Анджелия Десел и Кристи Симъндс, RN, NP, разкриха как сега страдат от треперене, гърчове, главоболие и други странни здравословни аномалии, откакто са инжектирани за китайците Вирус. И тъй като всички тези наранявания са причинени от ваксини, лекарите им отказват да им помогнат, защото това би било твърде „противоречиво“.

Виждате ли, Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), Антъни Фауци и дори Доналд Тръмп казват, че изстрелите от Ухан Грип са безопасни и ефективни, въпреки че десетки хиляди умират или стават трайно ранени от тях. Поради това лекарите се страхуват в много случаи да помогнат на пациентите си, ранени от ваксина, от страх да не бъдат „отменени“ от лечебното заведение.

В някои случаи лекарите стигат дотам, че обвиняват ранената ваксина, сякаш са се разболели. Те наричат ​​това „диагноза на конверсионното разстройство“, защото не знаят как друго да го нарекат, без да бъдат наречени „теоретик на конспирацията“.

"На 4 януари бях силно притиснат от работодателя си да взема ваксината", разкри Скелтън, обяснявайки, че се е съобразила, само за да претърпи незабавни неблагоприятни последици. „На 5 януари просто имах леки грипоподобни симптоми ... но в края на деня краката ме боляха толкова силно, тялото ме болеше толкова силно, че не можех да понасям. На следващия ден се събудих, езикът ми се размърда и той просто продължи оттам, на следващия ден се превърна в конвулсии на цялото тяло и остана така 13 дни. "

Видео молбата за помощ на Скелтън стана вирусна и беше една от първите, които го направиха, преди други медицински сестри и ранени пациенти да започнат да излизат с подобни истории - гледайте по-долу:

 

 

Точно както предупредихме, че ще се случи, хората, пострадали от ваксини Covid, вече са сами

И Десел и Симъндс са имали сходни преживявания не само с конвулсии и треперене на цялото тяло, но и с отказ на лечение от техните лекари.

„Един лекар ми каза, че това е диагноза„ Не знам какво ти е, така че ще те обвиним “, обясни Скелтън за опита си.

„Лекарите просто не знаят как да лекуват нежеланата реакция на ваксината от иРНК и чувствам, че са твърде уплашени. Нямам друго обяснение защо никой лекар няма да ни помогне. "

Десел казва, че всъщност е имала невролог, когото дори никога не е срещала, да откаже направянето й по имейл, като твърди, че кабинетът му е „много сложен“ и по това време просто не може да й помогне.

„Той беше специалист по двигателни разстройства, от което имах нужда,“ казва тя. „Лекарят ми от първичната помощ каза, че изглежда, сякаш съм напреднал с Паркинсон. И той ни изпрати имейл обратно и каза: „Кабинетът ми е много сложен и в момента няма да мога да ви видя“.

Десел многократно се опитваше да намери някой, който да й помогне, но не успя. Никой не иска да докосне геноцида за ваксинация срещу коронавирус срещу Ухан (Covid-19) с 10-футов стълб.

„Всъщност отидох при невролог и дори не споменах ваксината, защото не исках да ме откажат, а това е в моята медицинска карта, защото сега всичко е електронно“, оплака се Десел.

„И след като той започна да търси, той се върна и каза:„ И така, взехте ваксината? “ И аз казах, „да, сър, да, но не исках да ви дам тази информация, защото имам нужда от помощ“. И почувствах, че може би ако тази дума не е била замесена, бих могъл да получа необходимата помощ и сега всъщност се лекувам от мигрена. "

За да чуете пълните им истории, не забравяйте да гледате видеоклипа .

За да научите повече за опасностите и неефективността на ваханите срещу коронавирус Wuhan (Covid-19), посетете ChemicalViolence.com .

Източниците за тази статия включват:

Brighteon.com

NaturalNews.com




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. stiraks - Сега разбрахте ли кои са мутренските кадри на ГЕРБ
18.05.2021 13:27
Които са в неплатен отпуск и болнични. Внезапно болни.
цитирай
2. stiraks - сори
18.05.2021 13:28
мислех че съм в моя блог. извинявам се
цитирай
3. radostinalassa - Да не са им инжектирали приони?
18.05.2021 14:21
Това си е престъпление.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745975
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031