Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04 11:43 - Какво крият зад „Ковид“ истерията?
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1143 Коментари: 12 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Това не е фантастичен сценарий. Вече се случва.

Докато медиите и правителствата манипулират и помагат на колабораторите с бели престилки за унищожението на Човечеството по програмата „Ковид-19“ (Бил Гейтс я нарича „Пандемия версия 1.0“, ще има и 2.0, а COVID e съкращение от Certificate Of Vaccine Identification, или на български „сертификат за идентификация на ваксина“) се инсталира електромагнитен излъчвател имащ за цел да се променят хората биологически, но също и да бъдат маркирани като стока.

 

 

 

 

Този патент вече принадлежи на семейство Рокфелер и е част от инициативата „Баркод за цял живот“, с който се маркират и следят всички живи организми. Това означава, че вече никаква форма на живот няма да е същата. Просто си ни модифицират ДНК кода за да бъдем патентовани. Искат да сме тяхна стока. Нещо като животни в обор, които са маркирани чрез жигосване, чипове и др. методи.

Ковид измамата е повод за въвеждането на генетичното ни редактиране. Занимаващите се с това са се научили през годините как да свързват биологичните организми с компютрите. Целта на всичко това е заличаването на стария начин на живот и въвеждане на цифров концентрационен лагер. Тези лагери ги наричат още от сега „умни градове“ и „умни селища“. Искат стария вид хора да бъдем заличени до 2025 год. и новия вид био-синтетични роби да се произвеждат в лаборатории, генно-модифицирани, за да са собственост на Елита/Култа.

Трябва да ви е ясно, че Култа от векове наред живее в огромен страх, че Човечеството може да се събуди за това, какво реално вършат с нас по всички възможни начини. Всичко това е финалната им атака. Така наречена от мнозина „Края на играта“, от други „Апокалипсис“.

Те модифицират организмите ни. Всеки от нас в момента има по около 30 хил. нано-частици в тялото си. Искаха да имплантират и чипове в човешкия мозък, но вече са измислили, че ще става без никаква медицинска операция. Затова изобретиха хидро-гела (т.нар. „квантови точки„). С „ваксините“ тези нано-частици, които вече имаме всички в телата си от нано-аерозолните пръскания със самолети (същите са отговорни за това, което всички мислят за грипни симптоми, или др. „вирусни“), тези технологии ще се самоорганизират с помощта на този хидро-гел и ще се разпространят в кръвта за да проникнат в мозъка. Този гел използва течностите в тялото за да разпространява нано-частиците, докато се превърнете в био-роботи, част от супер-компютъра (в България е вече инсталиран такъв, част от централния), докато биологическата ни същност изчезне напълно.

Единствения начин да избегнем всичко това е да не се съгласяваме на „тестовете“, защото в тях има хидро-гел. Ако все още не са го сторили, то в даден момент ще въведат на пазара дори и маски с хидро-гел. Маските от своя страна пречат да се диша кислород, за да не може тялото да се изчисти от нано-частиците. Синбиотичните нано-частици, които носят в себе си отрови, получават определени команди чрез електромагнитното радиоактивно поле на 5G сигнала. Затова паралелно с „пандемията“ се инсталират много бързо и антени навсякъде.

Много е важно всички, които четете това да откажете категорично и маските, и тестовете, и най-вече „ваксините“. Тези три неща имат био-акумулативен ефект, и колкото повече носите маски, или си правите тестове, или решите да се инжектирате с тези „ваксини“, толкова повече нано-частици се трупат в тялото ви и не могат да се изчистят. Информирайте колкото може повече хора.

Наложително е също така да се информирате за правата си: никой няма право да ви заповядва, кара и залъгва да носите маски никъде, дори и в магазиниНикой няма право да ви кара да се „ваксинирате“, за каквото и да било, и под какъвто и да било претекстНикой няма право да ви кара да си правите тестове, за каквото и да било, под какъвто и да е претекст. Просто нямат права, които стоят над Човешките ни права. Никога, никой не е имал такива права над нас, над Човечеството.

Наложително е да се организираме достатъчно много за да дадем отпор на продалите се правителства, медицинския тероризъм и медийната пропаганда. Нека всеки участва! Пишете коментари под медийни публикации, пращайте имейли до народни представители, до европейски институции, до хора занимаващи се вече с обвиненията и др.

Anony, по материал на Селест Солум

image

Г-жа Солум е работила за Националната сигурност на САЩ и Федералната агенция за управление при извънредни ситуации (по-известна като FEMA), по програми свързани със скандалния 9/11, операции с наводнения и земетресения, учения за ситуации с масови жертви и много други дейности. Повече за нея можете да видите тук.

https://www.informiran.net/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b7%d0%b0%d0%b4-%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0/  Гласувай:
8
3Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobrodan - Да бе, точно така е.
14.04 12:28
Кой смее да се съмнява?
Госпожата би следвало да е гледала последната серия на "Терминатор", както и "Люси".
В един момент е решила, че тя би била по-подходяща за главната роля :).
За терминатор става и сега , но за Люсито - не.
Предполагам, че си е сглобила квантов компютър в къщи с продуктите от супера.
Ей на такива най ме е яд.
Бъкел не разбира от микроелектроника, гарантирам. Обаче се изхожда компетентно, сякаш тя е правила чиповете........
ДНЕШНАТА, ДОРИ И УТРЕШНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА ТОВА, ДЕТО ГО Е ПИСАЛА.
Ще стане вярно до 20 години. Днес и сега - не.
цитирай
2. radostinalassa - Профилактиката е най - важното нещо
14.04 14:16
Така ,че не си слагайте непроверени ваксини, които в момента се изпитват на гърба на панираните лаици. Товеа особено важи за метисните особи, които имат кофти имунитет.
цитирай
3. morskipesni - Вирусът е ВЪВ ВАКСИНИТЕ, иглите, тампоните, системите, опаковките.
14.04 15:05
ОТКАЗВАЙТЕ ВСЯКАКВИ ТЕЛЕСНИ МАНИПУЛАЦИИ!!!! Не купувайте вносни продукти!
цитирай
4. kvg55 - bojinkata,
14.04 15:43
Заговорът е световен.
цитирай
5. radostinalassa - Мразя да ме лъжат
14.04 16:49
По статистика за 2017, 2018 , 2019 и 2020 г. са умрели горе долу около 109 000 души с малки вариации. Къде е пандемията тук? Нещо не се връзва май. Ако днес умират повече хора , то това е от бедността в България.
цитирай
6. bojinkata - Заговорът е световен. Очевидно!
14.04 19:03
kvg55 написа:
Заговорът е световен.


Очевидно! Селест Солум не еслучаен човек! Ама на някои това не им оттърва!
цитирай
7. bojinkata - Кой смее да се съмнява?Госпожата ...
14.04 19:09
dobrodan написа:
Кой смее да се съмнява?
Госпожата би следвало да е гледала последната серия на "Терминатор", както и "Люси".
В един момент е решила, че тя би била по-подходяща за главната роля :).
За терминатор става и сега , но за Люсито - не.
Предполагам, че си е сглобила квантов компютър в къщи с продуктите от супера.
Ей на такива най ме е яд.
Бъкел не разбира от микроелектроника, гарантирам. Обаче се изхожда компетентно, сякаш тя е правила чиповете........
ДНЕШНАТА, ДОРИ И УТРЕШНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА ТОВА, ДЕТО ГО Е ПИСАЛА.
Ще стане вярно до 20 години. Днес и сега - не.

Тези дето ни набутаха ковида разполагат с технологии, които са стотици години напред! А ти си стой в позата на уплашен щраус! Ако искаш чети: https://mileidi46.blog/hobi/2021/04/09/kakvo-predstoi.1756697
цитирай
8. dobrodan - Божо, следващият скок в изчислителната техника е предстоящ.
15.04 20:37
Понастоящем ваксините не съдържат чипове по простата причина, че не могат да бъдат изработени толкова малки. Чип нали знаеш какво е? Миниатюризирана електронна схема. Ако смяташ, че може да бъде толкова малка, че нищо да не я издава, няма начин. Първият томограф ще я хване, нататък знаеш.
Тая работа със стотиците години напред изобщо не е сигурна.
Това не са ти таварищите, дето още не могат да слязат под 12 нанометра производствен процес. Почти е достигната границата от един атом между два транзистора. Две милионни от микрометъра се очакват след поне 15-20 години.
Следва такъв чип да се интегрира успешно с човешкия мозък.....
Тая работа пък точно със спринцовка няма да стане.
Към днешна дата проблем с чипиране и то масово - просто не съществува.
Така че, много здраве на госпожата и компететнтите органи.
https://technews.bg
/article-124731

Не е нито боб чорба - сипваш и сърбаш, нито тахан халва - режеш и хапваш.
Това исках да кажа.
Нано частици :):):):).....
цитирай
9. bojinkata - dobrodan, да, наистина си много ...
15.04 20:48
dobrodan, да, наистина си много назад! Толкоз от мен!
цитирай
10. dobrodan - Докажи, че си по-напред, нямам нищо против.
15.04 20:56
Иначе ще излезе, че говориш недотам верни неща, а това не е правилно.
Нямам нищо против да не знам и да съм много назад, но е хубаво и да го видя черно на бяло.
Може ли?
цитирай
11. bojinkata - Иначе ще излезе, че говориш недотам ...
15.04 21:12
dobrodan написа:
Иначе ще излезе, че говориш недотам верни неща, а това не е правилно.
Нямам нищо против да не знам и да съм много назад, но е хубаво и да го видя черно на бяло.
Може ли?

Не може! Нямам време да те уча и просвещавам! Много си изпуснал! Пък и няма смисъл! Ти си никой! Да съм ти доказвал???? Смешник!
цитирай
12. bojinkata - Доброданчо, благодарение на об...
15.04 21:37
Доброданчо, благодарение на обидите, тук вече си с бан ! Най-сетне си показа истинското лице! Това очаквах и се получи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 3273022
Постинги: 3008
Коментари: 2930
Гласове: 3871
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930