Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2021 21:47 - VIMEO прилага още по-реакционна и по-репресивна цензура от YOU TUBE!
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 1174 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

След като на 19-ти Януари 2021 година, цензурата на YOU TUBE изтри осми мой клип, забрани ми да качвам видео до 29-ти Април 2021 година и ми изпрати последно предупреждение, че ще изтрие канала ми при следващото качено видео с подобно съдържание, аз реших да регистрирам видео канали на други платформи. Така си направих акаунти в BRAND NEW TUBE , lbry.tv и във vimeo.

Безплатната регистрация във vimeo направих на 30-ти Януари и, въпреки ъплоуд ограничението от 500MB видео съдържание на седмица, до 16-ти Февруари бях качил вече 10 клипа. На 16-ти Февруари качих субтитрирания на Български клип на Д-р Андрю Кауфман „Няма асимптоматично разпространение на болестите“ и ответната реакция на репресивната цензура на vimeo не закъсня!

На 17-ти Февруари 2021 година, в 17:17 часа, цензурата на vimeo ми изпрати следния имейл:

Уважаеми Стамен Георгиев,

Вашият акаунт е премахнат от персонала на Vimeo поради нарушаване на нашите указания.

Причина: Не можете да качвате видеоклипове, които изобразяват или насърчават самонараняване, неверно твърдят, че масовите трагедии са измами или прославят неверни или подвеждащи твърдения за безопасността на ваксините.

За повече информация относно нашите правила относно съдържанието и политиката на общността, моля, посетете: https://vimeo.com/guidelines.

Ако смятате, че това е грешка, моля отговорете на това съобщение възможно най-скоро, за да обясните. (Моля, имайте предвид, че модераторите на Vimeo предприемат действия, когато нарушенията попаднат на вниманието им. „Виждам, че и други хора го правят“ не е валидно обяснение.)“ и т.н.

Когато отворих акаунта открих следното съобщение:

О, не!

Извинете Стамен Георгиев,

Изглежда акаунтът ви е деактивиран поради нарушение на Общите условия и / или указанията на Vimeo.

Можете да научите повече за нашите правила тук: Често задавани въпроси за насоки

Ако смятате, че това е грешка, можете да оспорите нарушението тук: Свържете се с наси т.н.


image

Това надминава и най-мрачните тенденции в цензурирането на свободното слово! Само 10 клипа за 17 дни и край! Ето че Vimeo, всъщност, се оказва далеч по-реакционна, по-тиранична и по-репресивна платформа дори от YOU TUBE, които през последните 6 години станаха нарицателно за драконовска цензура!!!

Естествено, на коя и да е платформа, собственост на Илюминатската върхушка, стане ли въпрос за ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА и за ВАКСИНАЦИОННИЯ ТЕРОРИЗЪМ видео материалите веднага са премахвани и цели канали изтривани, тъй като живеем в Новия Световен ред – Тиранията на Постхуманизма, или иначе казано във времето на СВЕТОВНИЯ КОМУНИЗЪМ!

Ваксините са като умрелите – за тях се говори, или само добро, или НИЩО!

Така че съвсем не трябва да ни учудва изявлението на редакторите на BBC преди няколко дни:

Ние няма да водим диалог с противниците на ваксините, независимо дали те са прави или не са!

 

МИР и ЛЮБОВ!

17-ти Февруари 2021 година

СТАМАТ













Гласувай:
3


Вълнообразно


1. ivo1 - Всичко което оспорва политиката на ...
18.02.2021 09:01
Всичко което оспорва политиката на правителството в сянка "глобалистите"е цензурирано!Тия рептилоиди са решили да ни правят безмозъчни и сляпо подчинени роби!Нищо ачовешко от тяхна страна не е случайно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393524
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168