Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2020 10:00 - 31 години банани, а покрай тях приватизации, грабежи,глад и умирачка…
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2689 Коментари: 18 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Доволни ли сте сега господа демократи? Отядохте ли се на банани или още можете да ги тъпчете там, където и слънце не огрява?

31 години банани, а покрай тях приватизации, грабежи,глад и умирачка…

 

Заменихте една работеща система за единият банан , който при голяма част от вас на размер е по-голям и от половите ви органи.. разбирам, защо бяхте така настървени и скачахте неуморно по площадите, получихте си го…

   

Избрахте мизерията,беднотията и безработицата пред безплатното образование, медицинска помощ и подсигурената работа.

Поне след толкова много години бъдете честни и доблестни и си признайте, че сгрешихте, бяхте излъгани и ограбени! Имайте малко смелост и назовете имената на грабителите публично!
А сега 31 години стигат ли ви или искате още банани?

Ива Иватта

 

https://www.informiran.net/31-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b9-%d1%82%d1%8f%d1%85-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%b7%d0%b0/




Гласувай:
8



1. morskipesni - За съжаление също съм скачал по седесарски навремето,
11.11.2020 10:38
но след 1999 всичко ми стана ясно, а след влизането в ЕС не намерих смисъл да стоя в БГ. Това не е вече държава, е една изцяло антидържавна, криминална, антинародна, антидемократична, подтисническа и предателска мафия.
цитирай
2. ka4ak - БАНАНОВАТА КОРА НА ПРЕДИШНИЯ СТРОЙ,ОЩЕ НИ ПЪРЗАЛЯ И Е ЖАЛКА ДЕГЕНЕРАЦИЯ.....
11.11.2020 11:32
24.10 11:30 - ЕДНО ВРЕМЕ,АЛБАНСКИ РЕОТАН,А СЕГА,БЪЛГАРСКИ,КАЗАН!ДА СВЕТКАМ ЛИ,ИЛИ СТЕ УМНИ....
САМО НА НАШИЯ КАЗАН В АДА,НЯМА РОГАТИ ПАЗАЧИ С ТРИЗЪБЦИ....АЗ ИЗЛИЗАМ ОТ КАЗАНА И СЛЕД ТОВА ТЕ ВАДЯ И ТЕБ!НИЕ ДВАМАТА,ВАДИМЕ ДРУГИ ДВАМА!ЧЕТИРИМАТА ВАДИМ ДРУГИ ЧЕТИРИМА!ОСМИНАТА ВАДИМ ДРУГИ ОСМИНА......ТОЛКОВА Е ПРОСТО...... 19.02.2009 02:32 - да спасиш живот!
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 9785 Коментари: 11 Гласове: 4



Знам ,че ще се чудите!Явно очаквате да Ви кажа колко наркомани съм спасил и как съм ги върнал към живота!И за това ще Ви разкажа,но тука искам да говоря,за хората които нямат проблемите на наркомана,а са едни от нас и просто са изпаднали в"дупка" и нищо не може да ги върне на пистата на живота!Не трябва да си наркоман,за да се отчаяш и да смяташ,че си в безизходна ситуация!Ние сме родени и сме живи,защото в нас е заложено,да се борим,за да сме живи!Мисълта и разума ни прави по различни от всички твари на земята!И точно мисълта е тази,която ни кара да правиме глупости!
Имаме нагласата,това е така!Но се стремиме,да не се съгласиме с канона,те са го измислили преди нас!Максиомата"Всичко ново е добре познато старо",просто е показател,че не искаме да мислим!Когато имаш свободата да си ти,престъпление е да не се възползваш,престъпление е да оставиш,човека до теб,да се самоущожи,престъпление е да знаеш,че може да помогнеш и да не го направиш!Ние сме силни,не защото сме сами,а защото сме заедно!Независимо,че "ще си запаля къщата ,за да му изгори плевника"аз Ви призовавам,не само да злословите за комшиите,а да ги погледнете с други очи и да бъдете,добронамерени,за да може взаимно да си помогнете и около Вас,да се получи една положителна атмосфера,която да помогне и на Вас и на комщията!Помогнете,ще се почуствате по добреМоже в един момент и те да Ви помогнат,да си повярвате,че можете!

Постинг: “Чудя се защо крещиш???“ПРИЯТЕЛИ,ЩОТО неграмотна СВОБОДА,гарнирана с ГРАТИС и ДАЛАВЕРА,НИ ЗАЛАГА,а това СМЕ НИЕЕЕЕЕ.........
Автор на постинга: ka4ak
цитирай
3. bumerang - За работещата и безплатна система:
11.11.2020 13:46
"Последният комунистически премиер Андрей Луканов прекратява едностранно плащанията по външния дълг и по този начин за първи път става официално ясно, че тоталитарното управление на Българската комунистическа партия е натрупало непосилните за България близо 11 млрд. долара външен дълг, с което страната е докарана до банкрут "

Ако можете, ще разберете, че не беше нито работеща, нито безплатна. Е, ако можете...
цитирай
4. fun1001 - “Чудя се защо крещиш???
11.11.2020 13:58
..а, теб, кой те държи..с тези "безплатни" ЕС комуни?
я да чуем тук...

ка4ак, на кого ги разпъваш тезз масали, на пенсиите тук, ли..?
ако, ти беше "опасна" драка...досега, щяхме да ти струваме 9 годинки..
цитирай
5. fun1001 - 3. bumerang - За работещата и безплатна система:
11.11.2020 13:59
добре, че ти..Златни яйца, ядеш, и сега ))))
цитирай
6. radostinalassa - Ако избягаме всички като горните...
11.11.2020 15:26
това означава да сдадем направо родината си на тези, които очакват това. Няма как да стане. тук живеят децата ни, а и Бог е българин. Както и динозаврите .
цитирай
7. krumbelosvet - Драги бумеранг
11.11.2020 15:57
Кви 11 милиарда са непосилни? Сега Гърция има над 300 (триста) милиарда и пак е с два пъти по-висок стандарт. Дългът на САЩ е неизброим - през 2017-та са близо 19 000 милиарда. ЛЪГАХА ВИ на подскачащите митинги.
В началото на 90-те години нашият дълг е близо до НУЛА. Но след изстрелите по папата и измислената от ЦРУ "българска следа" ни са отказани сключени търговски договори, а през 1985-та има незапомнена суша и внос вместо износ на храни. Оттам е скромният дълг от 10 милиарда.
Един ден на Луканов ще издигнат паметник за спрените плащания. Защото след падането на Стената изгубихме главните си търговски партньоре ГДР и СССР и падането на жизненото равнище беше неизбежно. Луканов ВДИГНА ЗАПЛАТИТЕ, и хората вместо да се бунтуват за заплати, обикаляха с пълен джоб изпразнените магазини. Иначе у нас щеше да стане по-страшно от Югославия.
цитирай
8. radostinalassa - Как не можете да разберете, че...
11.11.2020 16:51
при комунизма беше скучно, но животът беше подреден и българите бяха далеч повече на брой от неетническите граждани. А сега живеем в условия на геноцид, след 20 г. вторите ща станат 3 млн., ако не продължават и те да емигрират със същите темпове. и двата строя са опит за унищожаването ни, като пример давам Македония при първия строй. Сега и ние , и Русия сме колония на янките.
цитирай
9. bumerang - Круме,
11.11.2020 17:59
След като на правителството не е по силите да го обслужва, значи е непосилен! И дойде Лукановата зима и купоните Защото била работеща!

Цитат от С. Пинтев
.....
За пореден път ще цитирам част от разказа на Тамбуев, изложен в книгата му „Особено мнение”, която мистериозно изчезна от пазара.

„Искам от Луканов да се запозная с нея /поверителната част на доклада Ран–Ът – б.а./ Той не възразява. И по време на едно пленарно заседание ме кани да отскочим до жилището му...

Андрей Луканов ми дава папката

с поверителната част от доклада... Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета откровението на Йоан или предсказанието на Нострадамус за Апокалипсиса. Не, тези редове не могат да бъдат написани от хора, които милеят за народа и държавата ни. Те са написани вероятно от някакви мрачни ангели на бездната.

Цялостният прочит внушава предусещането, че народът ще си тури сам въжето на шията. Очаква се невиждан глад. Все по трудно ще се намира храна. На пазара ще се появят ментета от всякакъв калибър. Най-уязвимата част от населението – децата и възрастните - ще получават тежки хипертрофични увреждания от системното недохранване...



...Мизерия, глад, болести, нищета –

това прокобява поверителната част от плана на Ран –Ът. Да работиш за осъществяването на този план в името на някакво илюзорно светло бъдеще, значи да станеш палач на собствения си народ...

От този момент Андрей Луканов стана за мен



политически демон на разрухата

Вече не изпитвам разочарование, нито гняв, а открита ненавист”, пише в книгата си Тамбуев.



Искам да ви обърна внимание, г-н президент, че американските икономисти Ран и Ът са просто наети да напишат Националната стратегия“, план за преход към пазарна икономика, чиято поверителна част се сбъдва така точно. Янките рядко отказват едни големи пари, за да свършат нещо някому. Не ги е много еня кой точно е той.

А там някъде усилено работи Той, поставя основите на новата метаморфоза…. Архитектът на мафията и прехода, както отбелязва Тамбуев. И н
цитирай
10. bumerang - Радке,
11.11.2020 18:07
Ако сме колония кой ни предаде и защо? Да ти цитирам ли Путин?

20.11.2019г.

Президентът на Русия Владимир Путин обясни защо се е разпаднал Съветския съюз по време на инвестиционния форум "Русия зове" в Москва, съобщават руските медии.

По думите му основната причина за разпада е била "неефективната икономическа политика на СССР".

И мислиш ли ти, душо червена, че този твой прехвален комунизъм можеше да съществува без СССР?
цитирай
11. bojinkata - Благодаря за коментите! Постол...
11.11.2020 18:21
Благодаря за коментите! Постолперукеров по традиция е в коша. Сега за поста: Ива го е написала така, както си беше! Толкоз. Друг е въпроса, че луканов и водената от него тогава бкп реши на всяка цена да запази властта и сега отрочетата й, калинки, тикви и т.н. довършват успешно започнатото от него! Справка: Пинтев - https://pintev.blog/novini/2020/11/11/mutri-vyn-sybiraite-si-chukovete-i-syrpovete.1734875
цитирай
12. krumbelosvet - Тамбуев ми беше махленец в квартал Надежда и наивник.
11.11.2020 19:13
Луканов го е завел да му покаже каква е ПРИСЪДАТА на САЩ за Бълтария. НАДЦЕНИЛ е акъла му. И ученият тамбовски мужик "разбрал", че Луканов сака а праи Рътовски работи.
Бе ти Бумеранг прочете ли колко е ДНЕС дългът на Гърция и САЩ? И че без пазарите на СССР, ГДР и СИВ нашата икономика пропадаше? Янките донякъде помогнаха на РУСОФОБИТЕ КАТОЛИЦИ. Д О Н Я К Ъ Д Е помогнаха, защото сроред Лех Валенса Полша е загубила в "прехода" ПОЛОВИНАТА си икономика. А на нас не само не помагаха, а ни РАЗОРЪЖАВАХА във всяко отношение - армия, промишленост, селско стопанство и т.н. А бумерангът върти, върти, па се връща на дивотиите от подскачащите митинги. Куба как не загина заедно с СССР? Имаше повече икономика ли? Путин не е сведущ в икономиката. Сега Путин вече сигурно знае, че СССР загина след като САЩ му гръмнаха Чернобил с електромагнитен импулс и пак електромагнитно заслепиха ПВО, за да кацне немската самолетче на Червения прощад и да докаже на Горби, че Н Я М А вече ПВО. И Горби панически капитулира, и петата колона в службите за сигурност свърши останалото. В Русия и сега има МОГЪЩА пета колона. Хазарска вероятно, овладяла медиите и службите за сигурност...
цитирай
13. bumerang - Круме,
11.11.2020 19:21
Разбрах те... "И четирите годишни времена", но не и БКП!

Видях цифрите, но да сравняваме тяхната абсолютна стойност е глупаво. За да сме точни трябва да знаем дълга на Гърция към същата година, както и БВП на сравняваните държави към същото време. Просто е: Аз мога да имам кредит от 10000 и в един момент да не мога да го обслужвам, защото фалирам, а ти да имаш дълг от 100000 и да си го обслужваш без проблеми.

Разбрах и , че точно ти си знаел какви са намеренията на Луканов и защо е изхарчил едни народни пари, за да поръча на американски учени някакъв план, който обаче пазел в тайна. Може би знаеш и кои го очистиха и защо? Или си от ония, които е назначавал за милионери.
цитирай
14. radostinalassa - А ти Бумъо не си ли чувал...
12.11.2020 10:24
за това, че още се канят да съдят Горбачов за предателство? Тук няма сини и червени, парите нямат цвят. Намираш продажници, даваш им пари , за да мълчиш за срамните снимки и те действат.
цитирай
15. bumerang - Радке,
12.11.2020 11:14
Аха, ами да съдят и Путин, кво чакат? И 4-те годишни времена - също.
цитирай
16. ka4ak - 4. fun1001 - “Чудя се защо крещиш???ИЗГЛЕДАЙ ГО И СПРИ СЪС ЗЛОСТНИТЕ ЛЪЖИ!!!!
12.11.2020 11:43
fun1001 написа:
..а, теб, кой те държи..с тези "безплатни" ЕС комуни?
я да чуем тук...

ка4ак, на кого ги разпъваш тезз масали, на пенсиите тук, ли..?
ако, ти беше "опасна" драка...досега, щяхме да ти струваме 9 годинки..

30.05 20:54 - ОТДЕЛЕ 65 МИНУТИ смъртта и целия път,обратно
https://www/watch?v=QCG6_LROGOk

Постинг: ЧНГ,Приятели!!!Гешев е затруднен,помогнете му!
Автор на постинга: ka4ak
цитирай
17. ka4ak - СЕГА СЪМ СВОБОДЕН,А ПРЕДИ СИ МИСЛИХМЕ,ЧЕ СМЕ БУНТАРИ С КЪСИ ПОЛИ И ДЪЛГИ КОСИ......
12.11.2020 12:25
23.06 00:08 - ЗАРАДИ,НЕЗНАНИЕ И ЗАБЛУДА.....
33. ka4ak - 31.ТРАГИЧНО Е! ПОЛИТБЮРО,ОРГАНИЗИРА КОНТРАБАДНИТЕ КАНАЛИ,ЗА ДА УНИЩОЖИ ЗАПАДНАТА МЛАДЕЖ.....
06.06 14:57
А С Л Е Д ,ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ ИЗМЕТЕНИ,ПУСНАХТЕ КАНАЛИТЕ И ЗА НАШАТАААААААААААА..............................това е линията след КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА.....

Постинг: ПРИЯТЕЛИ,НЕУДОБЕН СЪМ..... СЗО-"ХРОНИЧНА,ПРОГРЕСИРАЩА И НЕЛЕЧИМА" здраво,право,умно дете-НАРКОМАН-срамувам се от НАС.....

1. ka4ak - ЗА ЯСНОТА.....
22.06 16:55
А ЛУКАНОВ,НЕЗАВИСИСИМО ОТ КУФАРЧЕТАТА,БАГАЖНИЦИТЕ И ВАГОНИТЕ С ПАРИ,НЕ ИСКАШЕ ДА СЕ ПУСКАТ НАРКОТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ,НО ТАТАРЧЕВ ГО ПРИБРА И КАНАЛИТЕ ЗАРАБОТИХА,А И МУТРИТЕ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ,СЪЩО!ПЪК КОГАТО ГО СВИТНСХТЕ,ПЕЧАТНИЦАТА ЗА ПАРИ СЕ САМОЗАБРАВИИИ....
цитирай
18. radostinalassa - И по каква причина...
13.11.2020 14:48
трябва да съдят Путин?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5443047
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6810
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930