Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2020 15:30 - Божков ги разби: Дал съм 30 милиона за “Левски”, дадох ви и акциите… Не на мен тия номера да ме изкарате виновен пред мисирките
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1063 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Васил Божков току що отговори кратко и ясно на цялата медийна истерия, опитваща се да внуши, че той е виновен за пропадането на “Левски”, след като е дал 25 милиона за спасяването му последната година. Ето е-мейлът, който бе получен от негово име:

 

“Позорно е хората, които преди месец ми благодариха “колко много съм направил за Левски”, сега да се покланят пред Онзи, който го съсипа, и да опитват да изкарат мен виновник за всичко.

 

 

 

В момента ВСИЧКИ лостове за управление на “Левски” са в ръцете на премиера Бойко Борисов. Ние сме подписали необходимите документи, той може по всяко време да вземе акциите, и да избере на кой нов собственик да ги предаде. Няма правна забрана пред това министър или премиер, да притежава акции. Можете да си зададете въпроса, защо това е така, и кой министър колко акции в офшорки притежава съвсем законно? Но обяснението, че премиерът не може да е собственик, е откровена лъжа. Може – политиците са си го гарантирали, заради скритите си бизнеси.

 

 

Но да се върнем на “Левски”. Г-н Борисов разполага с всички права в момента. Няма собственик на отбора, който да му пречи. Може да посочи нов собственик. Може да уреди спонсори, да подпомагат този нов собственик – който и да е.

 

 

Към настоящия момент, от мен, и от г-н Георги Попов – номиналният преден акционер, нищо не зависи. Ние НЕ СПИРАМЕ ОТБОРА В НИЩО, НЕ МУ ПРЕЧИМ.

 

 

В случай, че премиерът Борисов не получи акциите, т.е. не се възползва от нашия “подпис”, намиращ се в касата на “Левски”, тогава тези акции ще се върнат към г-н Попов.

 

 

Но нито аз, нито той, разполагаме с възможност точно сега да влеем пари в “Левски”. Всичките ни сметки и фирми са блокирани. Г-н Борисов трябва ясно да отговори, какво цели с това акциите да останат наши, вместо да ги предаде на “отговорен собственик”, какъвто той твърди, че може да намери.

 

 

Има едно нещо, което няма да направим – няма да прехвърляме “Левски” на подставени лица. Това вече се е случвало няколко пъти – случайни хора, никому неизвестни, поемат отбора, а всички знаят кой стои зад тях. Нима някой някога е вярвал, че Иво Тонев например е реалният ръководител в Левски? И никой не се е досещал, кой го постави там? Но не е само той. И следващи имаше подобни. Нещо подобно е днес г-н Папазов, който не разполага нито със собствен ресурс, нито с връзки със спонсори, от които да уреди финансиране. На всички е ясно, че това е подставена фигура, а реалният началник е друг. Но това – без наше участие този път. Ние в подобно задкулисие няма да участваме. Предаваме акциите директно на истинския им собственик – г-н Борисов, а ако той иска след това да върне задкулисието, може да ги даде на г-н Папазов, на феновете, или на когото пожелае.

 

 

Г-н Борисов не може да се крие до безкрай, трябва да излезе от сенките и да поеме ясна отговорност. Ако го желае, и е искрен към отбора. В което вече никак не съм сигурен.

 

 

Цяла България знае, че г-н Борисов е милиардер, по-богат дори от мен. Според данни на западни разузнавания, той притежава лично богатство от над 4 милиарда лева. На този фон, да се “стиска” за 30 милиона, нужни за спасяването на “Левски”, сочи към всичко друго, но не и към любов към отбора. Аз моето съм го направил. Джирото не е оттеглено – то е в София. Всичко последващо е в ръцете на г-н Борисов…   Васил Божков 14.05.2020″   След това ново “кърваво писмо”, картите по-свалени вече не могат да бъдат. Очакваме реакцията на Премиера…   Източник https://www.informiran.net/%d0%b1%d0%be%d0%b6%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b3%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b1%d0%b8-%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d1%81%d1%8a%d0%bc-30-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b5%d0%b2/



Гласувай:
7



1. born - Ако трябва да сме точни:
14.05.2020 16:43
Изразът "Божков ги разби" най-вече подхожда за отбора и привържениците му.
И двамата тарикати /ВБ и ББ/ си ги мерят на гърба на "Левски".
ПП. Може би е нужно и да се напомни, че благодетелят Череп бе собственик и на ЦСКА. А подигравката с Тити е отвратително деяние !
цитирай
2. planinitenabulgaria - Не разполагате с цялата информация:
14.05.2020 16:51
Кьвеши се е самосезирала срещу престъпника ББ. Само 1% от обвиеията срещу его от Въсил Божков и Цветан Василев да са истински, тя ще му повдиге обвиненние и ще го защити в съда. Чудя се, дали да й съобщя и аз един факт, че дядо му, с прозвището Банкинският бик е ебал змия. Тогава и на него и а Фандъкова осъдитерната им присъда ще стане факт, на нея заради метрото.
цитирай
3. krumbelosvet - Това за змията е интересно.
14.05.2020 17:54
онларО или клоакално?
цитирай
4. born - Банкянският бик с краткостен ник "Винету" е признал пред група заинтригувани мисирки,
15.05.2020 20:13
че е@аната змия е била с изкуствено чене, т.е. тотално обезопасена, поради което постижението, което е било номинирано при "Гинес", е било отхвърлено категорично . При това положение вероятното онларо или клоакално изпълнение е без релевантно и ноторно значение. Проблемът се АНАЛизира в АНАЛния център "Гомновоз" за компетентно разрешаване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386612
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6716
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031