Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2017 15:31 - СКАНДАЛ! ГЕРБ ОБЩИНАРСКИ СЛУЖИТЕЛ ХВАНАТ СЪС 150 ГРАМА ХЕРОИН! 2 СЕДМИЦИ КРИЯТ СЛУЧАЯ!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 895 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СКАНДАЛ! ГЕРБ ОБЩИНАРСКИ СЛУЖИТЕЛ ХВАНАТ СЪС 150 ГРАМА ХЕРОИН! 2 СЕДМИЦИ КРИЯТ СЛУЧАЯ!

ХЕРОИН БЕЛОСЛАВ ГЕРБГлавният специалист „Транспорт“ Живко Димов в ГЕРБ Община – Аврен е бил арестуван преди две седмици пред къщата си в село Приселци със 150 грама хероин, в момент на предаване на хероина на друго лице, разкри АФЕРА. ГЕРБ общинарският служител Живко Димов продължава да е в ареста.

Случаят до този момент продължава ОФИЦИАЛНО ДА БЪДЕ УКРИВАН КАКТО ОТ МВР, ТАКА И ОТ ПРО*ураТУРАТА!

АФЕРА разкри чрез свои брилянтни източници, че акцията е била осъществена от специализирано звено на МВР  под надзора на специализираната про*уратура.

АФЕРА проучи и схемата на продажба на хероин, в която са замесени общинари от ГЕРБ Община – Аврен: хероина е получаван отвън и е даван на циганите от района, предимно цигани от Синдел, които са го продавали. Акцията, според източниците на АФЕРА, е била извършена от столицата, като информацията за схемата е дошла от продавачите на дрога. Схемата е работела дълго, включително и по време на избори.

АФЕРА направи опит да се свърже с ГЕРБ общинарят – гл. специалист “Транспорт” в Община Аврен Живко Димов, но посочения служебен телефон за връзка даваше: „в момента този номер е недостъпен“. Свързахме със секретаря на ГЕРБ Община – Аврен и потърсихме заместник кмета Боян Георгиев, за когото първоначално също бе дошла информация, че е задържан и пуснат, но секретарят не пожела да ни даде връзка към него, нито негови координати. Впоследствие източниците ни от МВР казаха, че Георгиев не е бил задържан.

Секретарката на ГЕРБ кмета на Община Аврен Емануил Манолов пък, като чу кой го търси, рече, че в момента кметът не можел да разговаря. Потърсихме ГЕРБ кмета на Община – Аврен Емануил Манолов на личния му мобилен телефон, но там се обади жена, която рече, че: „имате грешка“.

В бюлетина на МВР Варна такъв случая няма описан. Публичност на информацията няма и от столичното МВР, и от спецпро*уратурата, която иначе обича да тропосва Румяна Арнаудова в кадър.

Скандалът с хващането на ГЕРБ служител на ГЕРБ община със 150 грама хероин идва в момент, когато шефът на партията ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов изрече, че в парламента имало наркотрафиканти. Очевидно нещо не е догледал своите редици, защото 150 грама хероин не е „случайна“ работа и подобно количество говори за ОТРАБОТЕНА схема. А откъде идва хероина и кой е „тамадата“, да предположим, че службите „ще разкрият“.

Към момента на написване на материала, кметът на ГЕРБ Община Аврен сам потърси АФЕРА. На въпрос как ще коментира ареста на негов главен специалист, заловен със 150 грама хероин, ГЕРБ кметът Емануил Манолов каза дословно: „Кой е  тоя моят служител арестуван с хероин, че нямаме такава информация?“

Веселина Томова: „Как така нямате такава информация? Живко Димов се казва, главен специалист е при вас. Алестуван е със 150 грама хероин преди две седмици“.

ГЕРБ кметът: „Живко Димов е от доста време при нас… и е в отпуск. Нямам такава информация. От вас я научавам.“ Веселина Томова: „От мен научавате, че е арестуван?“.

ГЕРБ кметът Емануил Маналов: „Да. Доколкото знам си е в тях. Нямам представа да е арестуван“.

Веселина Томова: „Вие сте кмет, все пак трябва да знаете вашите служители с какво се занимават…“

ГЕРБ кметът Еманауил Манолов: „Разбира се… казвам ви, от доста време е в неплатен отпуск…“.

Веселина Томова: „Ами добре, като имате време отворете АФЕРА и ще прочетете какви ги е вършил вашият служител“ ГЕРБ кметът Емануил Манолов: „Да, да, да, с удоволствие“.

Такива ми ти работи с наркотрафикантите от ГЕРБ. Укриват информацията за тях официално, ГЕРБ кметът „нищо не знае“ и трябва моментално да подаде оставка, че „нищо не знае“ за наркотрафикант, назначен от него,  спецпро*уратурата крие информацията и не я прави публична, сещате как ще завърши и разследването, и делото.

Afera.bg

Наше момче, не го закачайте. Пък и успешно мина Големия Конгрес на БКП-Герб!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5425348
Постинги: 3619
Коментари: 5937
Гласове: 6790
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930