Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2017 12:30 - Диктатурата започва! Цветанов забранява сайтовете и Фейсбук групите, които пишат срещу ГЕРБ
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Диктатурата започва! Цветанов забранява сайтовете и Фейсбук групите, които пишат срещу ГЕРБ 20.05.2017Антоанета РангеловаБългарияГлавните новини

Не бъди безразличен, сподели новината с твоите приятели:

0 Споделяния Сподели във Facebook  

Цветан Цветанов заяви в интервю за „Дневник“, че загубата на Цецка Цачева на президентските избори донякъде се дължала на сайтове и Фейсбук групи, които пишели срещу ГЕРБ. Тези групи според него били проруски или подкрепящи БСП. Това, което не му харесало на монсеньор Цветанов е, че всичките те дискредитирали ГЕРБ, като разпространявали невярна информация.

Той също така се и закани, че ще се бори срещу фалшивите новини и дискредитирането на ГЕРБ. Обаче не каза хер Хайнрих Цветанов по какъв гестаповски начин ще се прави това. Засега може само да гадаем, но имайки предвид тоталитарния привкус на посткомунистическата сбирщина ГЕРБ, то съвсем ясно може да кажем, че ще се наблюдава една всеобхватна цензура в стил България преди 89-та година.

По всяка вероятност времената, когато можеше свободно да си каже мнението човек свършват и българската псевдодемокрация започва да придобива истинския си комуно-фашизоиден вид.

За хер Цветанов никой няма да има право да изказва мнение, което по някакъв начин обижда или дискредитира светлата личност на Бог Бойко, Архангел Цветанов, Майка Цецка и останалата шайка ГЕРБати светии. За ГЕРБ ще трябва да се говори само с добро. С ГЕРБ изгрява слънцето и с ГЕРБ залязва. ГЕРБ е държавата и държавата е ГЕРБ. Поне така излиза според гестаповеца хер Цветанов.

Какво ти разбира хер Цветанов от „фалшиви“ новини. Та нали именно ГЕРБ е символ на лъжата и самата им партия е фалшива. Защо тогава не е забранят? Кое им е истинското всъщност на ГЕРБ? Те дори са бивши комунисти, които викат срещу комунистите. Това не е ли фалшиво или фалшива новина е да изброиш ГЕРБерите поименно и да кажеш кой е бил член на БКП и на кой баща му е бил директор по време на социализма.

Според хер Цветанов сигурно фалшива новина ще е и, че хората умират от глад, от студ, от липса на пари за лекарства. Много хора се самоубиват заради безизходицата, в която престъпното управление на ГЕРБ ги вкара. Фалшива новина е и сигурно, че при управлението на апартейда на ГЕРБ хора се самозапалиха – те за какво го направиха? От благоденствие и висок икономически ръст, където сме на първите места в Европа, според „истинските“ новини на ГЕРБ.

Константин Петков




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5389232
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031