Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2017 18:05 - ЕТО КОГО МВР УМИШЛЕНО СКРИ ЗА ПРЕСТЪПНАТА КАТАСТРОФА! ЧОВЕК НА БОРИСОВ И КОНТРОЛИРАЩ „ВЕРТИКАЛНА
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 699 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ЕТО КОГО МВР УМИШЛЕНО СКРИ ЗА ПРЕСТЪПНАТА КАТАСТРОФА! ЧОВЕК НА БОРИСОВ И КОНТРОЛИРАЩ „ВЕРТИКАЛНА СТРУКТУРА“ ПО ИЗБОРИТЕ! ГЕОРГИ ТОЛИН – ШЕФ ОТДЕЛ „ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ“ В ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ „ПОЖАРНА“ В МВР!

imageОфициалната ПРЕМЪЛЧАНА ВЕРСИЯ:

Катастрофата станала през нощта в столицата, в района на кръстовището на булевардите „Никола Мушанов“ и „Възкресение“ в кв. „Красна поляна“. Шофьор предизвиква верижна катастрофа с четири автомобила.

По случая министър Узунов е разпоредил незабавно дисциплинарно производство, тъй като водачът на автомобила, предизвикал катастрофата, е служител на МВР. Срещу служител на МВР, предизвикал катастрофа в София и отказал да бъде проверен за употреба на алкохол, е образувано дисциплинарно производство, съобщи пресцентърът на Министерството на вътрешните работи. Разпореждането е на служебния министър на вътрешните работи Пламен Узунов.“

Навсякъде УМИШЛЕНО СЕ СЪОБЩАВА, ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛ Е „СЛУЖИТЕЛ НА МВР“. УМИШЛЕНО СЕ УКРИВА КОЙ ВСЪЩНОСТ Е ТОЙ.

ИСТИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА И ЗАЩО СЕ УКРИВА КОЙ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯТ, СЕГА ПРОЧЕТЕТЕСАМО В „АФЕРА“! И защо т.нар. служебно правителство, което всъщност ОЧЕВАДНО обслужва интересите на ГЕРБ, премълча и УКРИ ИСТИНАТА!

Извършителят на катастрофата не е някой си „служител на МВР“, а Георги Толин – началник на отдел „Държавен контрол“ в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в МВР!

Георги Толин изобщо не е „някакъв полицай“ , а комисар с особени функции, които ще ви изредим, и които касаят и изборите.

Георги Толин вчера е имал рожден ден, разкри АФЕРА. Здраво и яко са се черпили за рождения ден в 17 часа и към 20 часа Георги Толин, пиян, потегля с автомобила и прави верижната катастрофа. Избягва от местопрестъплението, за да не лъсне, че е пиян, и праща друго лице, което да каже, че то е шофирало автомобила.

Катаджиите обаче не се връзват на постановката и разбират кой всъщност е престъпно шофиралия пиян и избягал от катастрофата.

И сега внимавайте! Кой е всъщност Георги Толин!

Толин е изключително близък до Бойко Борисов и отговаря и за … изборите!

Както е знайно, трябва да има противопожарен контрол по всички избирателни секции и съответно именно Георги Толин разпорежда на всички 28 области в държавата да има по един човек от службата, който да отговаря за изборите. И този човек на област се определя именно от Толин. А пък определените от Толин по области определят хората, които са по избирателните секции и те контролират „противопожарната обстановка“, а покрай нея какво друго контролират… – не сме го казали ние.

Всъщност през Георги Толин минава „контрола“, или нещо друго, свързан с големите фирми, за да получат противопожарно разрешително. Освен това, през този „контрол“ има „обосновано предположение“, че има „контрол“ върху големите фирми дали отиват да гласуват за … вие се сещате за коя партия. Защото структурата е вертикална и може да се наблюдава коя фирма кого е пратила да гласува.

Та, това лице отговаря за тази т.нар. „вертикална структура“ по изборите.

Ама за това няма да чуете по новините по телевизиите.

И още нещо: защо служебният министър на МВР Пламен Узунов УКРИ КОЙ Е ДЕЙСТВАЛ ПРЕСТЪПНО В ТАЗИ КАТАСТРОФА ПИЯН?! Сливи ли имаше в устата, за да изрече името му? Или сливите му сложи някой друг в устата, че скри името на Толин ине го уволни на момента, а правели „дисциплинарно производство“?!

Няма друг отговор, освен този – за да бъде максимално скрито името на човека на Бойко Методиев Борисов.

Вие се сетете сега за кого работи служебното правителство на ген. Маринкин.

Afera.bg




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5388366
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031