Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2017 11:23 - ДПС МАЧКА НА МАКС: „НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ ДА НАВЛЕЗЕ!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 703 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ДПС МАЧКА НА МАКС: „НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ ДА НАВЛЕЗЕ! СВАЛИХМЕ ТОДОР ЖИВКОВ, И СРЕЩУ ВТОРИ „ТОДОР ЖИВКОВ“ ЩЕ ВЪСТАНЕМ И ЩЕ ГО СВАЛИМ!

Онези, които имат памет, знаят КОЛКО ПЪТИ ДПС УМИШЛЕНО НЕ Е ИГРАЛО НА ИЗБОРИ НА МАКС, САМО ЗАРАДИ ТОВА, ЗА ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ПОСТУЛАТА „КЛАТЕНЕ НА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР“. Онези, които има знакова памет помнят и как на едни предишни избори ДПС БЕ ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И БЕ ОБЯВЕНА ЗА ТАКАВА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР, НО САМО ПОЛОВИН ЧАС ПО-КЪСНО ПО ВОЛЯТА НА ДПС, „ВНЕЗАПНО“ МИНА НАЗАД, ЗА ДА НЕ БЪДЕ ДРАЗЕН ПАК ПОСТУЛАТА „КЛАТЕНЕ НА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР“, ПОСТУЛАТ, СЪЗДАДЕН КАТО ПЛАШИЛО, КОЙТО ОБАЧЕ ДНЕС НЕ САМО СЕ КЛАТИ, А СЕ РУТИ ОТ ПРОЕРДОГАНОВАТА ПАРТИЯ ДОСТ.

На тези избори ДПС категорично ще играе на макс и това АФЕРА прогнозира още преди година. Този път очевидно няма да има пестене, нито уйдурма, защото залогът е както битката срещу налагане на „радикалния ислям“ от страна на ДОСТ, така и даването на „външно-политически“ знак.

Всъщност, дори и за тези, които изобщо не се интересуват от това какво ще правят ДПС, или не, войната между ДПС и ДОСТ е изключително важна, защото ТОВА КАСАЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. И този път, в тази война, чистата карта държи Доган.

Снощи на откриването на кампанията на ДПС – Варна знаците за безпощадност на ДПС на тези избори, бяха дадени от двамата водачи на кандидат-депутатската листа на ДПС за Варна – Ерджан Ебатин и Сали Табаков.

Ето как:

imageСали Табаков:

„Искам два мандата от Варна! Ще ги вземем ли тези мандати?! През 2009 г. не ни достигнаха около 200 гласа. През 2014 г. заради преференциите имахме 6000 недействителни бюлетини и така пропуснахме шанса си. Трети път нямаме право на грешка – ВРЕМЕ Е ЗА ПРОБИВ С ДВА МАНДАТА!“ Ще видите, че на тези избори ДПС ще постигне УНИКАЛЕН РЕЗУЛТАТ, защото имунната система на ДПС е активирана. Няколко партии се опитаха да ни клонират. ДПС е една машина. ДПС е един Влак. Ние знаем кой създал този Влак – винт по винт, част по част, в продължение на 27 години. И в един момент някакви пътници без билет искат да се качат, така – тайно отзад, и да превземат влака. Ще им го позволим ли това?! Няма да им позволим това, колеги.

Искам да ви кажа да бъдете смели, упорити. ДПС-Варна ще си вземе двата мандата. ДПС ще дойде на власт, нямайте съмнение в това, колеги. Разни аптекари с хапчета и с гориво – това са временни явления.

Ние нямаме нужда от ГМО-та и от инженерни партии, измислени някъде навънка. ДПС е оригинал и не подлежи на копиране. Ние сме оригиналът. Сега ще го покажем и веднъж завинаги ще изметем всички ГМО-та от политическия живот на Балгария“.imageЕрджан Ебатин:

„Вижте основният капитал, който имаме, това са хората, нашата общност, нашето семейство, създадено през тези 27 години от д-р Ахмед Доган. ДПС даде самочувствие на тази общност. Ние се чувстваме като едно семейство. ДПС няма алтернатива, защото това, което се представя за политическа алтернатива представлява политическо пипало на ислямския радикализъм. България е остров на стабилността благодарение на ДПС.

ДПС е основен гарант не само за националната сигурност, но и за стабилността в региона. Няма да позволим отвън да ни се диктува каква политика да водим. Никой не може да ни диктува. ДПС може да се управлява само от вас.

ДПС не се купува и продава. Никой не може да ни заповядва отвън. Основният въпрос е дали ще запазим тази наша идентичност или ще позволим на радикалния ислям да навлезе по-дълбоко в нашата политическа действителност.

ДПС е било и ще бъде основен гарант за нашата стабилност. Затова нашият слоган е – „Да спасим България“. Опасността е голяма, приятели. Колеги, пълна мобилизация на тези изб..................................http://afera.bg/%D0%B4%D0%BF%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%BE.html




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5388229
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031