Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2017 11:35 - РЕНЕТА ИНДЖОВА: ВСИЧКО Е ЕДИН ИНСЦЕНИРАН СЦЕНАРИЙ!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2276 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  НАЙ-ДОБРИЯТ СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР РЕНЕТА ИНДЖОВА: ВСИЧКО Е ЕДИН ИНСЦЕНИРАН СЦЕНАРИЙ!

imageАко сте пропуснали най-добрият служебен пример на България Ренета Инджова по bTV и търсите интервюто и в сайта на телевизията, няма да ви се получи. Трагично закъсняват да го качат, за сметка на царедворците Антония Първанова и Милен Велчев, които греят с цялата си светлина ПАК, след онези печални, печални царски години.

А Ренета Инджова си е Ренета Инджова.

И в прав текст попита: „Нямате ли чувството, че всичко един инсцениран сценарий?“

И единствена от напъплилите „анализатори“, „царедворци“ и вся осталяная… по телевизии и медии – обединени пеевски и соросоиди в едно да лижат „приемствеността“ – посече, подобно на АФЕРА, това ЖАЛКО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО.

„След като текат само церемонии, а нищо по същество, усещането за новия премиер е като за „дядо и внуче“. Имаше усещане за жена, после за майка, сега бащицата ни напусна. Вече имам усещане за дядо и внуче. По дядо и внуче като вървите, сами ще прецените това „сборно правителство“.

Нямаме инфраструктурата, която създава единството на институциите. Огнян Герджиков казаха, докато пътувах насам, че изглежда като най-изключителната възможност за министър-председател. Той изглежда като единствената възможност за министър-председател и ми се струва, че върви конкурс подобно с Оскарите, за многото му таланти, но искам да кажа, че сценаристите, които обикалят в Холивуд, съвсем скоро ще станат излишни за света и актьорите нека да се трансформират бързо по новото време. Отиваме на избори без да си дадем сметка за пораженията, които е нанесъл неолиберализма и светът е толкова променен. При нас всичко представлява ден да мине, друг да дойде.

Това не е служебно, а сборно правителство. Аз така го възприемам и виждам пълна дискредитация на института на служебно правителство, което да изважда от кризи при извънредни обстоятелства. Тук го възприемат като приемственост, а не като извънредност, както е по света. Принципно служебен кабинет не трябва да се бори за приемственост, а за коригиране на предишните и да има честни избори.

Има ли някой да изглежда във вид, че си тръгва? Нямате ли чувството, че това е един добре организиран сценарий? Никой никъде не си тръгва. Настоящите управляващи не си отиват.

Българският народ не се научи да гледа какво се случва. И управниците, когато е такава ситуацията, няма какво друго да правят. Но страната ни е пред непредвидими обстоятелства, които идват отвън и вероятно управниците ще реагират по живковски начин – политическата класа да се сниши и да се наведе, разчитайки, че бурята ще премине и после ще възкръснат във вида, в който ги гледаме през последните години“.

И нали се сещате? На финала я отразяха Ренета Инджова и и дръпнаха шалтера. Защото трябва да гледаме лизачите, плъпнали като охлюви отвсякъде, да бранят БСП&НДСВ&ГЕРБ и Групировката МУ.

Afera.bg




Гласувай:
2



1. olivie - ами и тя е лизач...
27.01.2017 12:05
Като беше шеф на НСО им поднасяше каквито искат данни. И чак като й поискаха "цялата пара на свирката" и я замениха, тогава почна да десидентства....
цитирай
2. krumbelosvet - Май последно беше шеф на статистиката, тая Ренета.
27.01.2017 14:25
Но аз я помня по боди в "Града на истината", който град после се разбра, че е бил град на лъжата, че изборите са фалшифицирани... Помните ли "До свободата остават ... дни". Трябваше да се защити тая "истина"... Помните ли "А някъде, някъде , някъд, хората все са на път...". Това за някои се оказа еднократно и еднопосочно, само за богатите се оказа вярно, но то и преди 9-ти е било така, а не за подскачащите по митингите...
цитирай
3. bojinkata - Важно е какво казва! Не убивайте ...
27.01.2017 19:49
Важно е какво казва! Не убивайте вестоносеца!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5385818
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031