Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 13:13 - getmans1 да чете:
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1829 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Гетмана да чете:

Пиле не може да прехвръкне през границата ни. Ние сме за пример пред света. Всички ни хвалят. Не всявайте паника, няма мигрантска криза в България. Ние не търсим помощ, сами се справяме. Това са стотици пъти повторени през последните две години коментари на Бойко Борисов и назначената лично от него за вътрешен министър Румяна Бъчварова. Всяка информация за мигрантски натиск по границата ни, за препълнени бежански центрове, за трафик на хора се посрещаше на нож, а предупреждаващите бяха обвинявани в лъжи във всяване на паника и безотговорност. В рамките само на няколко часа всичко рухна – цяла България видя безсилието на Борисов и Бъчварова, както и оставената на произвола на съдбата полиция, която нямаше необходимото оборудване за елементарни безредици и организация. От днес според Борисов за случилото се в Харманли са виновни „Великите сили“, бомбардировките в Алепо и ….Фейсбук.

При Бъчварова и главния секретар всяка реплика е повод за прокурорска проверка и не само! Според Бъчварова бунтът в Харманли бил организиран от член на радикална клетка! Ако е така, Бъчварова веднага трябва да бъде подведена под отговорност, защо е допуснала такъв човек да бъде в лагер и защо не са взети никакви мерки. Всеки обаче е в правото си да се съмнява в тези твърдения, които имат за цел да сплашат обществото, да дадат път на екстремистките партньори в тяхното правителство и да прикрият безсилието, некомпетентното и опасно поведение на управляващите! Само преди дни Бъчварова, в духа на Борисов, гласно заяви: Получавам похвали за работата си от цяла Европа.

Ако е така, Бъчварова и Борисов трябва да отговорят на следните въпроси:

- Защо австрийци, унгарци и словаци изпращат свои полицаи по сръбско-българската граница? – Защо в Сърбия има задържани български трафиканти на хора, а у нас няма нито един предаден на правосъдието?

- Как само за 4 месеца има над 15 000 опита за нелегално преминаване на българо-сръбската граница?

- Като премиер и вътрешен министър проверяват ли издадените документи за получаване на българско гражданство на хора, които нямат български произход?

- Днес Борисов ще се обади ли на неговия приятел Ердоган да го попита, защо заплашва България с мигранти, след като той му е толкова верен и му предава политическите противници?

-Опозицията също носи отговорност за тежката ситуация, защото само до преди месеци нейни видни членове организираха в Брюксел форуми, на които се осъждаше лошото отношение към мигрантите!

Отговорите на тези въпроси би трябвало да предизвикат интереса на Прокуратурата и тя да поиска не само разпит!

Нежеланието да бъдат изпратени български полицаи на македонско-гръцката граница, на унгарско-сръбската граница е толкова безотговорно, колкото и изпращането им напълно необорудвани и по българските граници. Политическите престъпления нямат давност, но отказът от търсеното на съдебна отговорност прави всеки орган в страната в съучастник

www.bgnes.com




Гласувай:
5



1. getmans1 - Божинка, и тук има толкова аргумент, колкото извади и в днешният ни разговор. Гетманс1 знае какво да чете и как да го аргументира, учи се! И пак, лъжата е ваш п
26.11.2016 14:07
2. getmans1 - „ Лъжата в Бг е държавна политика...
08:18
„ Лъжата в Бг е държавна политика“
и ваша втора природа!

Аз даже си спомням как Корнито яростно се хвалеше, колко бързо и лесно са превърнали „мижавия ВРП в лагер за 1000 човека.
цитирай
Редактирай | Изтрий
3. bojinkata - „ Лъжата в Бг е държавна политика...
09:09
getmans1 написа:
„ Лъжата в Бг е държавна политика“
и ваша втора природа!

Аз даже си спомням как Корнито яростно се хвалеше, колко бързо и лесно са превърнали „мижавия ВРП в лагер за 1000 човека.

Опитай пак, че това е неуспешно!
цитирай
4. getmans1 - Още на другия ден точно Фрогнюз поясни за какво става дума
09:43
bojinkata написа:
[quote=getmans1]


да е в Харманли!

НОЕМВРИ 25, 2016




Премиерът Бойко Борисов е дал неточна информация във вчерашното си изявление, че лагерът в Харманли е бил създаден по времето на управлението на БСП и ДПС. Тогава той заяви, че лесно може да хвърли обвинението върху правителството на Пламен Орешарски, но няма смисъл да го прави, пише сайтът „Фрогнюз“.


Проверка на Frognews показа, че решението за построяване на лагера в Харманли е взето именно по време на първия мандат на правителството на ГЕРБ. Това е станало с постановление 260 от 19 октомври 2012 г. и е подписано от тогавашния МВР шеф Цветан Цветанов.
Постановлението гласи:
Министерският съвет постанови:


Чл. 1. (1) Одобрява допълнителни средства в размер 200 000 лв. по бюджета на Министерския съвет за 2012 г., които да бъдат предоставени на областния управител на област Хасково за подготовка на терен за изграждане на Временен приемателен център в гр. Харманли с модул за 1000 души съгласно раздел VI, т. 3 от Националния план за действие при временна закрила в Република България.
(2) Средствата по ал. 1 да се осигурят чрез преструктуриране на разходите по централния бюджет за 2012 г. по реда на чл. 34, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет.
Чл. 2. Министърът на финансите по предложение на главния секретар на Министерския съвет да извърши налагащите се от чл. 1, ал. 1 промени по бюджета на Министерския съвет за 2012 г.
Впоследствие това решение се допълва от Постановление № 298 от 19 декември 2013 г., с което се увеличава и капацитетът на лагера.
Фрогнюз

... Ето кога Временния разпределителен пункт става лагер, но така е когато си преписвате лъжите един друг без да мислите.
цитирай
Редактирай | Изтрий
5. bojinkata - Гети, не по врат, а по шия! Няма см...
09:57
Гети, не по врат, а по шия! Няма смисъл да стоиш на амбразурата на герп. Пробити са! Не се хаби с глупости да пишеш!
Не си ли задаваш по-важния въпрос - за какъв х-й са ни тези арабески, така удобно пуснати от боко у нас, в услуга на германбабата!
Орбан ги изгони и не иска да слуша заповедите на меркел, даже издигна две огради! Това е политик, мислещ за народа си!
цитирай
6. getmans1 - Гети, не по врат, а по шия! Няма см...
10:09
bojinkata написа:
Гети, не по врат, а по шия! Няма смисъл да стоиш на амбразурата на герп. Пробити са! Не се хаби с глупости да пишеш!
Не си ли задаваш по-важния въпрос - за какъв х-й са ни тези арабески, така удобно пуснати от боко у нас, в услуга на германбабата!
Орбан ги изгони и не иска да слуша заповедите на меркел, даже издигна две огради! Това е политик, мислещ за народа си!


... Разбира се че ни не ни трябват мигранти а и те не ни искат но питам аз сега, ти ли първи ще стреляш срещу тях, Каракачанов ли, или тези от Фрогнюз които скриха статията с историята на разширяването на този ВРП до лагер?
цитирай
Редактирай | Изтрий
7. bojinkata - Гети, пак забрави кой ги докара к...
13:08
Гети, пак забрави кой ги докара келешите и по чия заповед! Там търси истината!
цитирай
цитирай
2. bojinkata - Гети, какво са тези копи пейст, даже ...
26.11.2016 20:59
Гети, какво са тези копи пейст, даже не ги четох! Море от писане! Спорът с теб е безсмислен, след като не ти е ясно кой и защо докара агресорите в Бг. Или не знаеш, или не искаш да си признаеш. Няма сми повече да ми пишеш глупости. Фрогнюз, та фрогнюз , това е върха на айсберга! Аман от зомбита! Айде, чао!
цитирай
3. born - Грешиш, че дискутираш с Гетю.
27.11.2016 14:14
Много е тъп завалията. Просто трябва да дискутираш с нормални хора от твоя ранг, а не с разни нещастници /хейтъри/ .
цитирай
4. bojinkata - Много е тъп завалията. Просто тр...
27.11.2016 20:52
born написа:
Много е тъп завалията. Просто трябва да дискутираш с нормални хора от твоя ранг, а не с разни нещастници /хейтъри/ .


Съгласен Борн! За това и го отсвирих! Поздрави!
цитирай
5. pando - Гетито е шампион
29.11.2016 21:29
Да развива теории без глава и опашка...Аферим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5385508
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031