Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2016 21:05 - ТУРСКИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ ТИХО ИСЛЯМИСТКИ ШЕТАТ В УСЛУГА НА БОЙКО БОРИСОВ И КАСИМ ДАЛ
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Защо трябва да си спомняме нещо за ... bojil написа: Защо трябва да си спомняме нещо за някаква поръчкова реч,написана на червения мелез между черен ром и жълт татарин от неговите шефове в ДС,което доскоро бе филиал на КГБ? И какво общо има Бойко с верния Путинов съюзник,носещ кучешкото име Ердоган?

Защото трябва да се мисли какво има зад думите! Твоят бойко е лакей на кучето ердоган! Това е общото с него. Сега пак ще му ходи на крака да ближе! Факти колкото искаш! Това е положението божиле! Все сме имали мижитурки за управленци, но такъв като тиквата - никога! За неговото назначение - чехльо плевелев - не ми се говори!

На 5 август 2013 година единствена АФЕРА предупреди:„ЕКСЛУЗИВНО! ТУРСКИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ ТИХО ИСЛЯМИСТКИ ШЕТАТ В УСЛУГА НА БОЙКО БОРИСОВ И КАСИМ ДАЛ“. Припомняме материала на фона на случващото се в Турция, изгонването на Бююк от България и възторженото хилене на Касим Дал на пропагандните диктаторски митинги на Ердоган:

От година насам нашествието на представители на турските спецслужби из „деликатните” български райони, макар тихо и ненатрапчиво, бавно и полека се превръща в епидемия. Всеки месец спец. агенти на Ердогановите служби маскират шетането из България с кешене на големи пари, „социално” пакетирани като помощи за турскоговорящите. Преди дни „прикритите“ напуснаха страната, а следващият „тур за овации“ се очаква през октомври. Инвазията е под абсолютния контрол на Ердоган, а целта е „дълга писта” – удряне на рамо на удобно прилежния за Ердоган Бойко Борисов и ислямитската „пета колона” у нас – Касим Дал.

Набиращата огромна икономическа мощ Турция стратегически и тактически оре в България и за ислямистките си цели е заложила на Бойко Борисов и ГЕРБ. Борисов е човекът, който вече е подплатен с финансови обещания и комплименти И покрай „Южен поток”.

Доган обаче остава непреодолимата пречка за турските ислямистки щения, отчетено е от турските спецслужби на Ердоган.

Непреодолима до … правилния куршум.

Турците са наясно, че Доган е неуправляем и не могат да го държат под контрол като пластелинените Борисов и Касим Дал и острото мероприятие срещу Сокола по никакъв начин не е отменено.

Из „деликатните райони” вече масово разкешват турски спец.емисари, успивайки населението, че му помагат „социално”. Пари от ислямистите влизат и за протестите на „интелигентните”.

Целта е постепенно овладяване на около 1 милион електорат, който да бъде иззет от ДПС в полза на ислямистките „лимонки” Борисов и Дал. /б.ред. от днес: впоследствие се яви и новата „пета колона“ на Ердоган – ДОСТ на Лютви Местан/.

На този особено тревожен фон българските спецслужби начело с ДАНС на Владимир Писанчев си бъркат тотално в задниците.

А посрани платени дописници на ГЕРБ и лицето с влошено психично състояние Янко Станев пишат мерзки внушения, че „Сокола има последен коз – „етническото напрежение”.

За ужас на онези, които ненавиждат Ахмед Доган, ИСТИНАТА е противоположна на манипулативните платени съчинения – Бойко Борисов чрез машата си Касим Дал, /б.р. на редакията от днес: а вече и чрез Местан/ протектирани от Ердоган, са си продали задниците за тихата ислямизация на огромна част от населението на българската държава.

Ердоган демонстративно отказва контакти с правителството на Орешарски, точно защото Доган е камъчето в обувката им, което търси европейския, а не ислямистки път на развитие.

И ако някой продължава да спори по този въпрос – пак да прочете доклада му на конференцията на ДПС, преди да му опрат пистолета ОНЕЗИ, ПО ВРЕМЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ, които НЕ РАЗКРИХА ПОРЪЧИТЕЛЯ.

Темата е взривоопасна, но още по-зловещо е безхаберието и на Цветлинйовчевите спецслужби.

АФЕРА предупреждава. Кой чул – чул. После, като падне мандалото,  да не питат откъде са ни брилянтните източници.“

Е, мандалото падна. Да ви е честита демокрацията „Боко Ердоган“.

Afera.bg


Ето за това става въпрос Божиле!  Дано си разбрал!




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5436870
Постинги: 3622
Коментари: 5953
Гласове: 6805
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930