Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2016 20:22 - СПОМНЕТЕ СИ РЕЧТА НА ДОГАН ПРЕЗ 2013 ГОДИНА ЗА СЕРВИЛНОСТТА НА БОРИСОВ
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1285 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  СПОМНЕТЕ СИ РЕЧТА НА ДОГАН ПРЕЗ 2013 ГОДИНА ЗА СЕРВИЛНОСТТА НА БОРИСОВ КЪМ ЕРДОГАН! ДНЕС ТЯ ЗВУЧИ ФАТАЛНО АКТУАЛНО!

imageСигурно  и цар Иван Шишман си е мислил нещо подобно?

 Спомняте ли си онази реч на Ахмед Доган? Не тази довела до падането на Местан от върха на ДПС, а онази от 2013, пред VIII Национална конфернция на ДПС. Там само се намекваше „…Искам само да припомня на нашия Герой-спасител(б.ред. Бойко Борисов), тъй като не обича да чете и хабер си няма от История, че няма нищо ново под слънцето на Историята. Затова той вероятно не знае, че така влиза в странни отношения, които имат аналогични модели в историята на Балканите…“.

По-късно се разбра, че Доган е съкратил речта си в нейната историческа част и пропуснал приликите между угодните за Турция на Ердоган действия на Бойко Борисов и сервилниченето на последните български управници от периода преди падането на България под османско иго. В част от медиите обаче излезе пълният текст на тази реч.

Днес малцина си спомнят думите на Ахмед Доган, а действията на Борисов само потвърждават извода, че си няма хабер от история. За това нека да си спомним друга част от тази полузабравена реч „…Стремежът на диктаторите към абсолютната власт е без граници. Те обикновено започват с показна прилежност, за да се харесат на публиката. Достигат своя апо­гей с популизъм и демагогия на тема Справедливст. И накрая стават жертва на същата машина на властта, която са създали…“.

Не , че Борисов и сега ще я разбере. Проблемът е друг и далеч надвишава нивото на (не)компетентност на българския премиер. Тепърва турските медии ще пласират внушения за връзки на Фетхуллах Гюлен и ДПС. Те правят същите внушения и за много други партии, организации и частни лица, в най-различни държави. Рано или късно, не само на България, но и на ЕС, НАТО и Русия ще им се наложи да бъде направен стратегически избор в разбирането на философското наследство на Гюлен – това дали той е теоретик на ислямския терор или реформатор на Исляма!?!

Как мислите – сервилниченето на Бойко Борисов пред Ердоган дали купува на страната ни някаква отсрочка за деня Х, когато ще се наложи да бъде направен този толкова важен за България избор?

Сигурно  и цар Иван Шишман си е мислил нещо подобно?

Тони Стефанов

Бележка на АФЕРА: На 19.01.2013 / 22:04 АФЕРА публикува пълният текст на речта на Доган, която днес звучи изумително АКТУАЛНА! Речта можете да прочетете ПАК ТУК:

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ДОКЛАДА НА АХМЕД ДОГАН: Виждайки как реагира медията и обществото на поведението на един мачо като Герой-спасител, ти става тъжно и мъчно…..




Гласувай:
3



1. merlin68 - "Тепърва турските медии ще ...
16.08.2016 21:36
"Тепърва турските медии ще пласират внушения за връзки на Фетхуллах Гюлен и ДПС."

Няма защо да правят "внушения", това е факт. Гюлен е водач на контролирания (за сега) от САЩ ислям, а Ердоган на не контролирания - това е разликата.
цитирай
2. bojil - Защо трябва да си спомняме нещо за ...
18.08.2016 03:43
Защо трябва да си спомняме нещо за някаква поръчкова реч,написана на червения мелез между черен ром и жълт татарин от неговите шефове в ДС,което доскоро бе филиал на КГБ? И какво общо има Бойко с верния Путинов съюзник,носещ кучешкото име Ердоган?
цитирай
3. bojinkata - Защо трябва да си спомняме нещо за ...
18.08.2016 09:07
bojil написа:
Защо трябва да си спомняме нещо за някаква поръчкова реч,написана на червения мелез между черен ром и жълт татарин от неговите шефове в ДС,което доскоро бе филиал на КГБ? И какво общо има Бойко с верния Путинов съюзник,носещ кучешкото име Ердоган?


Защото трябва да се мисли какво има зад думите! Твоят бойко е лакей на кучето ердоган! Това е общото с него. Сега пак ще му ходи на крака да ближе! Факти колкото искаш! Това е положението божиле! Все сме имали мижитурки за управленци, но такъв като тиквата - никога! За неговото назначение - чехльо плевелев - не ми се говори!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386874
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031