Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2016 23:20 - МВР И ПРОКУРАТУРА ГРОЗНО ЛЪЖАТ ЗА МИТЬО ОЧИТЕ.
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  МВР И ПРОКУРАТУРА ГРОЗНО ЛЪЖАТ ЗА МИТЬО ОЧИТЕ. КОНФЛИКТЪТ Е ЗА КАНАЛ С БЕЖАНЦИ. 1000 ДУШИ НА ДЕН МИНАВАТ ТРАНЗИТ. ПРЕКИЯТ ДВУБОЙ МЕЖДУ БОЖО КРАВАТА И КРАСИ КАЯНАТА

imageАФЕРА изчака да се „наиграят“ в грозното лъготене за екшъна в Слънчев бряг, както Бойко Борисов, така МВР, впоследствие и прокуратурата. За жълтакавите медийки, дето се съсредоточават единствено кога мигнал и как изхъркал Митю Очите – изобщо няма смисъл да коментираме.

Абсолютна лъжа са изявленията на:
- Бойко Борисов – че става дума за „махленска свада“
- Румяна Бъчварова и Георги Костов – „битов конфликт“ и „парко място“
- Главният прокурор – топлооо! – борба за „територия“ – ама не обажда точно каква и откланя вниманието към някой си следовател /един на брой, ти да видиш!/, че опъвал чадър над Очите. Внушението, без да е изречено нищо конкретно, е за … наркоразпределение.
Всичко това, което УМИШЛЕНО ТИРАЖИРАТ ИНСТИТУЦИИТЕ ОБАЧЕ Е БУЛШИТ!
Само глупендери могат да говорят за преразпределение на „нарко територии“ при вече стартирал сезон, и то за едно заведение. Още повече, че Митю Очите е лидер в тази посока и спорове на тази писта няма.
Конфликтът всъщност персонално е започнал между Божо Кравата и Краси Каяната, на провела се среща в района на Велинград, разкри АФЕРА.
Краси Каянята и Иво Масларов /доведен син на Емилия Масларова/ са от хората на Митю Очите.
Големият сблъсък е не заради наркоразпространение, или „парко“ място, а за канал за бежанци. Напоследък Митю Очите се е занимавал основно с този бизнес, зад завесата. В тази „територия“ обаче искат да нахлуят и хората на Божо Кравата. Напрежението нараства – от групите започват да се топят едни други, така се стига и до арести в Бургас, свързани с бежанците.
В ГДБОП две седмици преди стрелбата на Митю Очите знаят прекрасно за какво иде реч. И … бездействат!
Самият Митю Очите решава да погаси и потуши разгорелия се конфликт и отива в заведението. Там обаче са подготвени въоръжени, очевидно шубелисани, че Очите отива на разправа.
И така се стига до патакламата.
Според брилянтни източници на АФЕРА 1000 бежанци на ден минават през България транзит към Румъния.
Сега вие анализирайте защо и Бойко Борисов, и МВР, и ГДБОП, и прокуратурата, и слугинските им медии, умишлено мълчат и отклоняват още по-умишлено вниманието от истинската причина за пукотевицата.
И от първия път се сетете такива канали само от един следовател /по Цацаров!/ ли се чадъросват, или от върховете на държавата.

Afera.bg




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5443980
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6810
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930