Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2016 17:40 - МЕГА СКАНДАЛ! ПЛАТЕЖНИТЕ, ПОКАЗАНИ ОТ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА – ФАЛШИВИ! ФАЛШИФИКАТИ, СЪЗДАДЕНИ ВЪВ ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“, ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1508 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  МЕГА СКАНДАЛ! ПЛАТЕЖНИТЕ, ПОКАЗАНИ ОТ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА – ФАЛШИВИ! ФАЛШИФИКАТИ, СЪЗДАДЕНИ ВЪВ ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“, ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ!

Къде е финансовото разузнаване, къде е Цацаров, мега скандал, сезирайте прокуратурата моментално!
Към АФЕРА се обърнаха възмутени от дъното на душата си експерти от ЕК в Брюксел.
Според извлеченията от системата на Европейската Комисия от юни месец насам няма такива преводи към България.
Представените от Десислава Танева и Васил Грудев днес в парламента платежни документи са абсолютно фалшиви и са изготвени видно от лицето Румен Андонов Порожанов и някаква препикана експертка единствено и само от и в Държавен фонд „Земеделие“.

image

image
От двата хвърчащи листа е видно само, че „наредителят“ и „получателят“ на средствата е само ДФЗ – вижте подчертаното в червено.
На двете страници – от едната си сметка ДФЗ разпределя лимити в други две свои сметки за текущи плащания, това е като да преливаш вода в скачени съдове (това е обяснено като за по-простите колеги журналисти).
А какво ще пише в основание за плащане и още обяснения зависи само от лицето Румен Порожанов – оцветените в синьо полета или този на когото си е дал електронния подпис – че тоя освен, че е нагъл, сигурно е и гъзорък!
От първата страница е видно, че фалшификатът е започнат още на 14 юни и е финализиран в много удобно време, с пускането на компютъра, на другата сутрин – на 15 юни в 9.06 часа. Да не говоря, че липсва и задължителната дата на изпълнение, което е задължителен атрибут и се генерира с оформянето на документа – говоря за истински документ, а не за този бълвоч, който и 12 годишно дете може да изготви, както си фалшифицира и оценките в електронния дневник на училището.
Плащанията извършвани от Европейската комисия се извършват през съвсем различна система – ето това е  http://ec.europa.eu/sfc/en
SFC – System for Fund Management in the European Union, да не говоря, че и формите изглеждат по съвсем различен начин и нямат нищо общо с тоя булшит.
А пък в 9 часа българско време – това си е 8 часа сутрин брюкселско време, кога намерите някой в Еврокомисията, буден, да ви нареди 100 милиона лева, обадете се и у нас!!!
ПАК СЪВСЕМ „СЛУЧАЙНО“, САМО ЧАС ПО-КЪСНО двата хвърчащи листа са взети от Десислава Танева, за да ги тикне под носа на „тъпанарите“ в Парламента.
По същото това време Грудев обяснява по телефона в БТВ, как тези 1 милиард и 100 милиона са били изплатени още на 10 март 2016 година – е как тогава бе, Миньон, изплатените пари от преди 100 дена се появяват точно сега случайно, сутринта на телевизионното предаване и то десетократно по-малко?!? ‘Щото ги няма и сте събирали предния ден стотинките по сметките от бюджета на Фонда.
Цялата тази схема е организирана предния ден от лицето Цвъки SIX HOUSES, наричано тук така за краткост Сесо SEXA, неговата заместничка Floriana BlackAngus, наричана за краткост в повествованието ФлориГЪс, близка приятелка на Поетесата, кореноподобната Грудка и разбира се главен изпълнител – Пора.
Целта на Сесо SEXA е типично ясно и трияка!?!
1. Да натрие носа или казано честно – до и го нач!ка на Корнуда публично в Парламента – ся кви са прости БСП–(според него де).
2. Да защити крехката еротична Поетеса, която си му е негово лично назначение.
3. Да присламчи Пора, лично назначение на Бай Брадър, като му покаже и на него кой е силния Айрян-мен в България.
Остава му само да подсигури и с приятелчетата си – партийни строители в ЕНП и подходящото изказване от Брюксел и воала – комплотът е забъркан.
Така – а сега къде е финансовото разузнаване, къде е Цацаров, да не плющи нейде цаци с бира по морето.
Моля, сезирайте прокуратурата днес !!!
Нали във фонд „Земеделие“ все още е проверката на ДАНС, нека моментално 2-ма бързаци да проверят за 15 мин. Log- файловете в системата им и на работилите компютри в нощта на 14 срещу 15 юни и веднага ще лъсне фалшификатора там.
Както знаете, единствено АФЕРА Ви обеща да публикува покритите документи за спирането на ПРСР, вече са тук от деловодството на МЗХ, и от на най-готините лели там imageи ще ги получите публикувани по – късно. Анонсираме и теми за следващите 3-4 месеца – очаквайте всичко за кражбите и схемите на Порожанов и сие в ДФЗ и МЗХ, видео разследвания, кой разплаща европейските пари и какво… Най – пресните скандали и много други документи – вече над 16 000 страници фонд.
Очаквайте през следващата седмица новата скандална схема в ДФЗ – Страшно е!
АФЕРА благодари за огромния читателски интерес и подкрепа, за доверието от посолствата и евро институциите и им обещава,  че няма да изневери на стила си – да разкрива винаги истината!

Afera.bg




Гласувай:
4



1. bojinkata - Мега, мега, колко да е мега! До ден ...
16.06.2016 17:42
Мега, мега, колко да е мега! До ден два ще се отече в канала! И ще си караме по старому! То че се забъркват още повече лайн--та е ясно, ама не върви! И корнито, щото толкова й акъла се извини. Или пък са я понатиснали с нещо си! И тя е пробита гемия!
цитирай
2. olivie - никво мега. Още когато бъбъ спря обществените поръчки спирането на еврофондовете е факт
16.06.2016 18:12
но не защото ДТ излъгала, или ПЗСР е измамна. ЕС ни излъга, по - точно той разбра къде го лъжат и каза СТОП. До тогава вс. програми се одобряват по европейски цени, а плащат на изпълнителите по български. Преведено на прост език, това означава че за една програма ЕС плащаше в бг. пари 1 път на изпълнителя и 1 един път на възложителя, който в лицето на бг. правителство я финансира в 100% през първата година, а през втората му се връщаха парите. Е, като прекъснеш рязко тоя механизъм на някой да не му е ясно какво ще се получи? Така че колкото невероятно да е - и двете страни са прави. Едните имат постъпления , НО за стар период, а другите - че европарите са спрени занапред. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БСП са прави, че втората година, ще я покриваме от джоба си, а правителството естествено няма да си върне даваното в аванс. Даже си мисля, че тоя заем 1.2млрд, дето и БСП го гласуваха, бе точно за това, но не го казаха.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5442668
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6809
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930