Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2016 22:12 - За опасността от глобалния термитник /НСР/ ни предупреждава древна цивилизация
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 625 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.05.2016 22:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За опасността от  глобалния термитник /НСР/ ни предупреждава древна цивилизация

На източната страна на боливийското езеро Титикака, на высоте 4500 метров, стоят руините на Тиуанако, загадачен град  на древна цивилизация. Построен е с технология, която ние дори не сме сънували и то преди около 60-70 милиона години.
Но най- интересно е другото: древните обитатели на Тиуанако, на един храм са изобпазили вертикала на властта  на термитите. Защо? Впечатлението е, че това е послание към бъдещите цивилизации.  
   Иносказателно в него се съобщава, че  на Земята присъства някаква сила, която ще се опита да проведе  глобализационно социален процес, структурата на който се е точно копие на това което  действа при термитите.  Каква е пирамидата на властта при тези  обществени насекоми? 
  /Тук автора подробно обяснява йерархията, структурата и начините на управление от страна на Майката на хилядите насекоми, нейни подчинени - начинът е телепатичен и всеки индивид е на лично ръководство от Майката, което е впечатляващо/. Описва и какво става, ако някой от нейните "президенти-ретранслатори на заповедите"" се разбунтува.
      Тук вече прави аналогия с Путин и Русия, които въстанаха срещу НСР, като засяга и чипизацията на населението в САЩ и Европа.


А сега дайте да видим, какво става в нашето общество. Ако сравним термитника със  съвременния социум, то Майката е  группата иллюминати, които образуват Бильдербергский клуб, Римский клуб, Трехстороннюю Комиссию по международным отношениям и другите тайни  организации.  Съответственно ретранслатори  се явяват държавните глави, или президентите.  Не ви ли се струва, че групата  на нашия  президент, ако се съди  по последните събития в  Чечня, Южно Осетии, Абхазия, Сирия,  Украине и в Крым, е излязла изпод управлението на  Майката – глобалното световно правителство?

Нашият  президент се изхитри да създаде за кратко време най-мощната армия в света, способна да съкруши всеки противник!  Един от президентите  излезе от подчинение опирайки се на армията и народа си и то когато започна чипизацията -  в САЩ всеки трети, в ЕС всеки  6-ти.

По неговия пример и други  президенти започват центробежно движение. И когато  ругаят Путин за корупцията, произвола на чиновниците, то вината е в  мощното энергетическо влияние в вид на пари, които текат от иллюминатите-транснационали в джобовете на нашите загубили человешки облик чиновници. 

Президента-бунтар, е  в състояние да защити не само своя народ, но и други народи от планетата.  В качеството на  примера автор привежда Германия, чиято делегация е посетила Кремъл и е поискала помощ за откъсване от  транснационалните корпорации  в лицето на  США и Британия. Фактически, патриотите на Германия и России са се обединили  против общия враг.

Знаменателно , че на тази среща  Евгений Федоров е уверил немските колеги от името на Путин, че ще бъдат поддържани на всяко ниво, включително и военно.  Какъв е изводът - явно с глобалния термитник нещо не се получава!   

Георгий Сидоров


19 мая 2016 г. 20:36:02

Със съкращения:
http://vsluh.net/show-9655-ob-ugroze-globalnogo-termitnika-i-predupredila-drevnyaya-civilizaciya.html

То за това се плюе яко срещу русия и Путин! Не са под контрола!




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5436565
Постинги: 3622
Коментари: 5953
Гласове: 6805
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930