Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2015 12:14 - ПЛАН ЗА БЪДЕЩЕТО 173 - 176/поредица от книгата на д-р Хулда Кларк/
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 420 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.04.2015 12:15


 ПЛАН ЗА БЪДЕЩЕТО   173 - 176
След като отново сте добре, може да ви се прииска да пофилософствате. Как един неизвестен вирус на охлювите стана човешки? Това не е толкова фантастично. Нали вирусът на беса идва от животните, а много енцефалитни вируси идват от комарите? Как обаче ХИВ се разпространи толкова бързо? Как един толкова опасен замърсител като бензола дойде в храната ни? Дали и други паразити не се канят да ни нападнат? Какво трябва да направим, за да предпазим себе си и обичаните от нас хора от бъдещи бедствия? Дали големият отговор е в това, да се откажем от фосилното гориво или в това, да се откажем от голямото ни въвличане в химията? Дали отговорът не е в разкриване на тайните на повече про изводствени практики? Не трябва ли държавните агенции, отговорни за безопасността на храните и продуктите, да бъдат деполитизирани? Не трябва ли обществото да има право да инспектира производството на храни? Не трябва ли да бъде задължително обявяването на чуждестранния произход на хранителните съставки? Дали общуването с други хора, излекували се от рак и СПИН, е полезно? Във времето на ин-тернет това общуване е възможно. Общуването води до намиране на правилни отговори. Отговорите трябва да водят до разработване на нови политики. Политиките, подкрепени от обикновените хора, могат да доведат до промени.
Над 50 случая на излекувани от ХИВ хора са предмет на друга моя (The Cure for HIV and AIDS, New Century Press, 1993.) книга заедно с по-подробни инструкции и предложения.
 ИЗЛЕКУВАНЕ НА ПРОСТУДНИТЕ  ЗАБОЛЯВАНИЯ
Възможно е да унищожите причинителите на обикновените простудни заболявания (адновирусите) чрез зепинг и с честотен генератор на 393 kHz за три минути. Така за общо 5 минути можете като с магическа пръчка да излекувате простудното си заболяване. Но магията и късметът в действителност не лекуват. В повечето случаи, след няколко часа симптомите на заболяването ще се завърнат.
Хомеопатията също може да ви излекува за удивително кратко време, но често настинката се проявява на друго място. Изберете точното хомеопатично средство и за тази локализация, и изгонете болестта.
ТЕНИИДОЗЕН СТАДИЙ ИЛИ КЪРЛЕЖИ
Увлекателната история за това как в действителност „хващаме" простуда ме държа в плен цяла година. Бях по следите на Adenovirus всеки път, когато мислех, че може да е в тялото ми. Понякога го виждах, друг път, не. Понякога имах симптоми на простуда, друг път, не. Понякога се подобрявах след зепинг, друг път, не.
Сега вече ми е ясно, че Adenovirus не е наш (човешки) вирус. Той принадлежи на други паразити. Паразити различни, от тениидозни стадии до кърлежи. Може би се намира и в много други паразити. Моите доказателства идват от тении-дозния стадий цистецеркус на Diphyllobothrium erinacea, кърлежите Sarcoptes и Dermatophagoides и бактерията на нашите дебели черва E.coli. Тениидозният стадий се разнася с прахта под формата на яйца. Може да го заловите като оставите на земята буркан с малко вода на дъното. Вероятно е да го откриете в буркана след три дни. Честотата му е 487 kHz. Има вероятност да го откриете и по кърпата за прах. За да я изследвате, трябва да я поставите в пластмасов плик, да я намокрите добре и да търсите на честота от 510 kHz надолу, като търсите на всяка честота поотделно. Различните тениидозни стадии емитират на честоти между 510 и 440 kHz.
Ако имате домашен любимец, ще намирате винаги тениидозни стадии по кухненската гъба или в пробата прах от масата или кухненския плот сутрин. Съберете прахта с парче  влажна хартиена кърпа, която поставете в пластмасов плик. След това си измийте ръцете, за да не си близнете случайно малко от тази прах.
Това, разбира се, се случва на всеки от семейството. Попадане в устата на прах от масата, вдишване и близване на прах, попаднала по ръцете след избърсване на масата, се случва ежедневно на всеки. И всеки „хваща" настинка. Ако обаче търсите Adenovirus в пробите прах, няма да го откриете!
По подобен начин можете да потърсите присъствие на кърлежи в домашната прах. Можете да откриете дори някой, който не е в списъка на известните видове. Наречете го на себе си. Сравнете записките си с тези на други хора. Вашият кърлеж може да е често срещан или напротив. И отново няма да откриете Adenovirus на честотата на вашия кърлеж. Защо? Вероятно е емисията му да е твърде слаба. Ще трябва да изчакате да се размножи и да образува силен хор, който да чуете. Той ще се размножи във вашето тяло, ако му дадете шанс, като похапнете или инхалирате домашна прах.
След това от яйцата на тенията се излюпва цистицеркалният стадий, който безпогрешно намира черния дроб. Понякога цистицерки попадат и в други органи — мускули, далак, панкреас. Вероятно първоначално черният дроб ги отсява от кръвта.
Скоро ще ви се отдаде да унищожите цистицерките със зепера, където и да се намират те. Ако използвате проба цистицерки на слайд, можете да определите локализацията им във вашето тяло. Не можете да направите това, ако само слушате бибипканията им. Ако направите и двете неща, ще можете да установите кой орган позволява на вируса, напуснал паразита, да се намножи. Може би това са само дихателните органи. Възможно е те да започват да се възпроизвеждат в органа, където излизат от паразита, например черния дроб и след това да се заселват в респираторния тракт. Това е една интересна вероятност, която още не съм проучила.
Кърлежите, точно както яйцата на тениите, се поглъщат или вдишват. Кърлежи има по всички непокрити неща в дома — гъбата за съдове, храни, посуда. Никога не пийте вода от чаша, която е стояла непокрита цял ден. Ако изследвате такава чаша, тя ще бибипка няколко дни, след което престава (кърлежите са умрели).
Бибипкането на погълнатите тениидозни стадии също може да изчезне за няколко дни, ако не попаднат на болен орган. Увредените мускули, например, приемат новодошлите стадии и им позволяват да преживеят, като добавят своето въздействие към намиращите се вече там паразити и замърсители! Очевидно имунната сила на локализациите с предходни увреждания е снижена.
В деня, когато кърлежът спре да бибипка, в деня, когато той умира, се появява аденовирусът!
Броят на вирусите в началото не е много голям. Ще трябва да ги търсите няколко пъти на ден, докато ги откриете в белите кръвни клетки (по това време още нямате никакви болестни симптоми!) Може ли да е просто съвпадение появата на Adenovirus веднага след смъртта на тениидозните стадии или кърлежите?
Можете да разберете това, ако почакате времето, когато ще имате само тениидозни стадии или кърлежи без аденовируси. Унищожете стадиите или кърлежите чрез седем минутен зепинг. Минути след като те престанат да бибипкат, можете да чуете ясно и силно Adenovirus на 393 kHz! Минути по-късно ще ви се запуши носът и ще получите особено усещане в главата. „Простудили" сте се!
Дали наистина ще „хванете" тази простуда? Дали ще се развият всички болестни симптоми? След като съм видяла това да става много пъти след унищожаване на кърлежите или тениидозните стадии, моето заключение е, че аденовиру-сите наистина принадлежат на тези паразити. Вирусите офейкват от умиращия паразит така, както хората бягат от потъващия кораб. Също като хората те плуват, за да достигнат до гостоприемен остров. Такъв остров се оказва нашият респираторен тракт, а вероятно и някои други органи.
Да, тази начална простуда ще се развие в истинско заболяване, но само ако имате плесени в тялото си!
ПЛЕСЕНИ И ПРОСТУДИ
...................................
/поредица от книгата на д-р Хулда Кларк/







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5444936
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6810
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930