Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2014 16:06 - НЕ СТАР, ВСЕ ОЩЕ 151-153
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 958 Коментари: 2 Гласове:
2



 НЕ СТАР,  ВСЕ ОЩЕ   151-153
За хората над 40, нямащи хронични заболявания, най-важното правило е: „Не прекалявай."
Лесно е да нараниш сухожилие или мускул при прекаленото им опъване и разтягане. Не опитвайте например да отворите съпротивляващ се буркан, прилагайки цялата решимост и сила, на която сте способни. Оставете това за нечии по-силни ръце. Не се опитвайте да се протегнете невъобразимо много, за да достигнете нещо, сложено на висока полица. Почакайте да мине някой по-висок и да ви го свали. Не правете упражнения, които в миналото са ви докарвали до изтощение. Правете по-различни упражнения. Не бъдете непоколебими, когато се захващате за нови упражнения. Останете умерени. Ако се хванете на нова работа, която изисква по-голямо участие на стъпалата, краката или ръцете от тези, на които сте свикнали, имате усещане за увреждане, дори движенията да са в границите на нормалното. Стресираните тъкани привличат бактерии. Бактериите от черния ви дроб или собствените ви черва намират веднага пътя към тези тъкани и усилват болките. Ако ви се случи това, унищожете бактериите чрез зепинг, прочистете черния дроб и започнете Програма за чревно прочистване.
Никога не заставайте на колене на пода, за да почистите нещо. На събирания с приятели не сядайте на пода. Не давайте на внучетата си да ви яздят. Не се навеждайте рязко, за да вдигнете нещо от пода. Кажете на семейството си, че имате намерение да стигнете 100 години в добро здраве.
СВРЪХ ДЪЛГОЛЕТИЕ
Човекът трябва да може да живее 140 години, като средната възраст започва на 65 години, а старостта — на 90. Какъв е ключът към дългия живот? Със сигурност това е запазване здравето на телесните клетки така, че да могат да изпълняват постоянните си задачи — да се хранят, да отделят непотребните остатъци плюс специфичната си работа.
Вашите клетки се делят и следователно започват от нулева възраст, даже когато сте на 90. Защо тогава вие остарявате? Само нервните клетки не се делят. Значи ли това, че нервната ни система остарява ирешава кога всеки от нас да умре?
Никога няма да стане така, че да живеем вечно. Това ще доведе до задръстване на планетата. Дали еволюционните сили предотвратяват това? Но ние никога досега не сме задръствали планетата. Как тогава са се „научили" еволюционните сили да предотвратяват пренаселеността чрез смърт. Да живееш до 140 години не значи да живееш вечно. Мъдростта идва с възрастта. Мъдростта би служила добре на нашето общество. Може би именно днес мъдростта е нужна повече от всякога за оцеляване на човечеството. Част от човешката трагедия е войната. Мъдростта, натрупана от познаване на историята, може да спомогне за спиране на войните! Но историята не може да бъде натрупана и разбрана за по-малко от 100 години. Ако столетниците не могат да мислят или да се изразяват добре, те нямат никакви перспективи. Свръх дълголетието би било нещо много полезно, само ако е съчетано със здраве!
УМИРАНЕ

Смъртта не може да бъде избегната, но умирането може да се улесни. Да умираш сам е най-варварската от всички практики на обществото.
Все още смъртта на човека е подобна на смъртта на шимпанзето в гората. Неспособността да се храни, да тича, да вика за помощ води до болка, страх, самота и накрая — смърт.
Когато обичаният от вас човек е в настроение да говори за смъртта, изслушайте го. Особено ако се отнася за неговата собствена неизбежна смърт. Това не ви задължава да изпълните някои от неговите или нейните желания.
Когато смъртта наближи, най-важното е да сте там. Близкият ви човек може да не ви е помолил за това от чувство за вина, мазохизъм или просто поради дементността си. Но това е най-примитивната необходимост — същата, каквато е необходимостта да имаш близък човек до себе си, когато раждаш. Важно е самото присъствие. Как ще го направите, ако ходите на работа или имате задължения към семейството? Това може да бъде много обезсърчаващо за вас. Всичките ви беззаветни усилия и успехи кулминират в един голям провал!
Но не е задължително вие и само вие да бъдете при обичания от вас човек всяка минута от последната седмица. Платете на някой, когото вашият близък познава, да бъде до него. Но си осигурете пълно уединение с близкия си човек всеки ден, когато си идвате у дома. Нищо, че той ви казва, да си вършите работата. Самотата на последната кома, последната тишина е непоносима. Възнаградете се с мисълта, че сте споделили болката, страха и мълчаливия вик за помощ.
 ИЗЛЕКУВАНЕ НА РАКА
Ракът не е вече смъртоносното заболяване, каквото беше някога. Вие можете да се излекувате за по-малко време от необходимото за определяне на посещение за изследване. Ако забележите подутина или нещо друго ви навежда на мисълта, че може да имате рак, не се втурвайте първо при доктора. Първо се заемете с прочистването си. Докато дойде определеното ви за изследване време, може да сте се излекували.
ОЩЕ ЕДНО ТРЕМАТОДНО ЗАБОЛЯВАНЕ
Ракът се лекува толкова лесно, защото той е заболяване, което се причинява от паразити. С унищожаването на паразитите вие спирате рака. Това не значи, че сте оздравял. Ако ракът е увредил яйчниците или простата ви, тези органи трябва да бъдат оздравени. Тестовете Са-125 и PSA няма да спаднат до нормата, докато започнете лечението на самите органи. Тези маркери отразяват състоянието на органите, а не малигнена природа на увреждането. Както с убиването на комара подутината от ухапването не изчезва веднага, така и при рака се иска време. Отстраняването на токсините от засегнатите органи улеснява оздравяването им.
За наше щастие ракът не е като пожар, който веднъж започнал не може да бъде спрян. Необходими са само седем минути зепинг, за да бъдат убити всички възрастни форми и стадии на паразитите, които карат вашите клетки да се размножават.
Паразитът, отговорен за развитието на рака, е един плосък червей, наречен Fasciolopsis buskii, човешки чревен трематод (метил). Това е човешки паразит, въпреки че може да паразитира и в други биологични видове. Обикновено той обитава червата, без да създава проблеми. (Целта на всички големи паразити е да са незабележими за гостоприемника. Нали смъртта му означава смърт и за тях.) Трематодите снасят хиляди яйца, които се изхвърлят с вашите изхождания и ако достигнат до някое езерце, в околностите на което живеят охлюви, развитието им продължава. Понякога обаче яйцата се излюпват преди да напуснат вашето тяло и продължават своето развитие вътре във вас. На мястото, където става това, започва развитието на рак.
 .. Ако яйцата и други стадии на чревния метил се развиват в гърдите ви, можете да развиете рак на гърдата. Ако това става в простатната жлеза, може да се развие рак на простата и т.н. Всеки вид рак означава наличие на стадии на чревния метил на съответното място. Само още едно нещо е необходимо за отприщване на репродукционната лавина така, че стотици малки ларви се превръщат в много повече нови стотици за кратко време. Това е т.нар. растежен фактор. Той кара и паразитите, и вашите клетки да се делят. Растежният фактор, който отключва развитието на рак е орто-фосфоро-тирозин (възможно е участието и на е*идермалния фактор на растежа и на инсулино-зависимия растежен фактор).
ОБВЪРЗАН С РАЗТВОРИТЕЛ
Добрата новина е, че този растежен фактор, който е от най-съществено значение за развитието на рак, не може да се образува без наличието на разтворителя пропилов алкохол (или по-точно изопропилов алкохол).
Без да приемете пропилов алкохол, вие никога не можете да развиете рак. Необходимо е едновременното наличие на две неща: пропилов алкохол и човешки чревен метил.
Тъй като за унищожаването на метила и неговите стадии с честотния генератор (по 3 минути на всяка от честотите 434, 432,427,425,423,421) или зепера са необходими минути, вие ще спрете продуцирането на растежен фактор веднага.
Подлагайте се на зепинг всеки ден — три пъти по седем минути, докато се оправите напълно.
След като унищожите метилите, образуваните вече растежни фактори ще изчезнат за един час. Развитието на вашето злокачествено заболяване е спряно. То не може да се върне, ако не се заразите отново със същия паразит!
Да се освободите от пропиловия алкохол също не е трудна задача. Щом спрете да го използвате, за три дни се излъчват и последните остатъци.
Можем само да се възхищаваме от мъдростта на нашето тяло и способността му да възстановява здравето си. Увреждането на тъканите от този голям и гладен паразит не е трайно. Дайте шанс на тялото си и то ще изхвърли разбойника и ще възстанови равновесието в тъканите си.
Прочетете списъка на храните и продуктите, които са замърсени с пропилов алкохол. Това, разбира се, не е отразено на етикета. Ако беше съставка на продукта, щеше да е на етикета и нямаше да е трудно да го избегнете, но той е замърсител.
ПРОДУКТИ, ЗАМЪРСЕНИ С ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ
Изхвърлете тези продукти, дори ако пропиловият алкохол не е обозначен на етикета!
Шампоани, дори сериите обозначени като здравословни Лак и гел за коса
Студени зърнени закуски, дори „естествените" гранола. Козметични препарати (направете си свои собствени) Освежаваща вода за уста
Безкофеиново кафе, чай от билкови смеси (тези от една билка не са замърсени)
Витамини, минерали и добавки (освен, ако сте ги тествали)
Бутилирана вода, дестилирана вода, изворна вода
Спирт за прочистване на кожата
Бяла захар (кафявата не съдържа пропилов алкохол, но може да има токсини)
Всички препарати за бръснене, включително афтършейв.
Газирани безалкохолни напитки
Купешки плодови сокове, включително тези, обозначени като „здравословни" храни
Откъснете тази страница и я сложете на хладилника си. Направете си копие и го залепете върху вратичките на аптечката си. Запомнете, че пропиловият алкохол се нарича още про-панол, изопронанол, изопропилов алкохол и спирт за почистване на кожата. Няма да паднете мъртви от малко пропилов алкохол, но всяко добавено количество „разпалва" рака.
Избягвайте педантично всеки продукт от списъка. Използването само на един от тях, като например любимия ви шампоан или бутилирана вода, е провал. Тялото ви ще продължи  да произвежда човешки хорион гонадотропин и патологията ще остане „неопределена" - неканцерозна, но все пак патоло-гия. Ако сте изучили новата биоелектронна технология, описана в тази книга, ще можете да тествате всички храни и продукти за наличие на изопропилов алкохол.
Бъдете внимателни с купешките безалкохолни напитки. Можете да намерите такива, които не съдържат пропилов алкохол, но не можете да бъдете сигурни, че не съдържат други замърсители. Ксилолът и толуолът, натрупани в мозъка, „канят" паразитите да се заселят там. Дървесният спирт ги „поканва" в очите и панкреаса. Тези заболявания може би не са така плашещи като рака, но са напълно предотвратими. Ето защо моят съвет е да започнете да си правите сами козметични продукти, да не използвате полуфабрикати и да ограничите броя на добавките, които задължително подлагате на тестване за замърсители.
Всички шампоани, които купих и изследвах, съдържаха пропилов алкохол.
Сериите, означени като „здравословни", не правеха изключение.
Всички бутилирани води са замърсени с антисептици по време на бутилирането. Те са основен източник на пропилов алкохол.
Козметичните продукти съдържат пропилов алкохол. Използвайте рецептите в тази книга, за да си направите свои продукти.

 ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД РАК
......................................



Гласувай:
2



1. bubolina111 - кой е авторът или източникът?
11.12.2014 19:46
кой е авторът или източникът?
цитирай
2. bojinkata - Книгата на д-р Хурда Кларк. Това е ...
11.12.2014 23:03
Книгата на д-р Хурда Кларк. Това е 151 стр.ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ
ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ
д-р Хулда Регер Кларк
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5387815
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031