Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2014 19:34 - Путин си тръгна! Защо!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1266 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Путин си тръгна  (G 20), без да дочака края на програмата. Това оскърбление беше нанесено демонстративно, без никакви обяснения или извинения. Защо? След лютите закани на австралийския премиер да му иска сметка за Боинг 777, застрашителното искане да напусне Украйна и т.н. щеше да е ясно, че главната тема на сбирката ще е украинската криза.
 Впрочем в този план, интерес за Русия представляваше  само позицията на САЩ. Останалия Запад  диша и мърда само по заповед от Белия дом. Съдейки по взривоопасната социална енергия и дестабилизацията на ЕС, това няма да е дълго, но към момента това е  положението-  доколкото оръжие и пари САЩ не дават на Украйна, не й позволяват и да стабилизира ситуацията, като на "изборите" създаде неуравновесена ситуация - нито Прасенко има болшинство, нито конкурента му Яйценко има такова.  Вече няколко месеца става ясно, че Киев е отписан. Та с  Вашингтон е имало смисъл само да се обсъжда ситуацията "след Украйна", а така също проблема за солидарно финансиране на възстановяването на икономиката и разоръжаване на нацистките банди. Путин е направил предложения, които позволяваха на противника да се оттегли с чест/лятото в Сирия/, но явно те са били отхвърлени от сащ и той си тръгна, "без да се сбогува".
    Това означава, че в близко време, до седмица, в Украйна ще започне пълномащабна война. Тя ще се води в два формата.
    Неслучайно опълчението в продължение на два месеца непрекъснато търсеше и "намираше" в донските степи тежка бронетехника и набираше доброволци, които обучаваше да работят с нея. Всички очевидци твърдят, че плътността на войските на НР е огромна и че са съсредоточени в няколко групировки, които не участват в бойните действия. Те трябва да нанесат на киевските власти съкрушителен удар, който ще срине фронта. Това е първия формат. Следва заемане на цялата територия на Украйна. Но това ще е бавен процес - в зависимост от усилването на силите на опълчението и готовността +узряването" на регионите.
      За това е необходим втория формат - война във киевските власти -  (Яценюк против Порошенко, Коломойский против всех, нацисты против олигархов, армия против национальной гвардии, крестьянские «самообороны» против «продотрядов» городских экспроприаторов продовольствия и т.д.).     Това е най-страшния конфликт, който межа да разреди населението на 25-30 процента, а останалите да се съгласят на всичко само мир да има.
      Именно този ужас се опита да предотврати Путин, предлагайки на запада федерализация на Украйна, но и точно този ужас провокират САЩ. Вашингтон отдавна чака кога най накрая киевските ръководители и техните подчинени нацисти ще  започнат да се избиват един друг! Самите ръководители са готови на това, но подкрепящите ги радикали все още не.

США получават желаното — пълномащабна, кровавую гражданскую войну на Украине с ликвидация наостатков экономики, государственности, обрушением жилищно-коммунального хозяйства и социальной сферы. За броени дни територията ще попадне в каменния век. Надеждата на Фашингтон е, че това завинаги ще  отдели Украйна от Русия. А  възстановяването ще легне пак на Русия и ЕС, което ще ангажира огромни ресурси.
   Тези разчети са погрешни както и майдана.
    Голяма част от зомбираните хора, загиват и ще загинат, други ще избягат на Запад, а останалите които досега почваха още от сутринта да плюят по Москва и да се кланят на сащ,  след кървавата баня устроена  от западните политици, ще намразят този сащ, който ги е изоставил.   Съответните статии и блогове вече се появиха в укрСМИ.  Така е в тоталитарните общества - достатъчно е да се смени акцента  и хората започват да обичат тези, които вчера са проклинали. 
    По такъв начин, отказа на сащ от компромис по Украйна на срещата на Г-20 в Австралия означава кратък кървав кошмар за тази бивша държава, с последващо присъединяване към Русия. Да се надяваме, че опълчението ще настъпва бавно, което ще позволи на желаещите да избягат в ЕС.
.В общем, чем короче будет ликвидационный период, тем больше жизней удастся сохранить, но то, что счет трупов, уже переваливший за 30 тысяч, пойдет на сотни тысяч — уже практически неизбежно. Равно как неизбежны и миллион-два-три эмигрантов в Европу. И это в лучшем случае, в худшем Украина может потерять до четверти предвоенного населения (и далеко не все потерянные будут эмигрантами).

Что же, за все надо платить. За глупосттта, инфантильность, корабиите от Нуланд, пликовете с долари  от посольства США, за гранты и поездки, за многолетнюю ложь, за неадекватность политической элиты и неспособность народа выдвинуть иную элиту будет заплачено кровью, большой кровью. США така решиха. Проект Украина е закрыт.

Ростислав Ищенко, президент Центра системного анализа и прогнозирования

#SaveDonbassPeople
#DonbassAgainstNazi

 Жестоко, но точно! Няма какво да се добави!



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. podvodni - Путин си отиде тогава когато раз...
18.11.2014 19:48
Путин си отиде тогава когато разбра, че всичко което е информацията която са искали да получат в руската делегация, анализатори и съветници са я получили и няма смисъл да присъства напразно.
Украйна я чакат 3 години на безпорядък след което фашистката хунта ще бъде пометена от самите украинци, но страната ще остане разделена - източна/западна и федерализирана.
Уникалността ще бъде в това, че Украйна ще бъде едновременно част от ЕС но и част от "Таможний союз".
цитирай
2. bojinkata - 3 години????? Много е. Вероятно ...
18.11.2014 20:40
3 години????? Много е. Вероятно нещата се решат близките 3-4 месеца. Хаосът и сега е страшен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5388857
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031