Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 23:29 - Украйна - 30 октомври
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
УКРАЙНА СИ ПРИЗНА: СВАЛИХМЕ БОИНГА
Автор: varg1

 Фактът, че съществува европейски доклад, признаващ вината на Украйна за свалянето на малайзиския Боинг недалеч от Донецк на 17 юли, беше официално признат в тв интервю от Киев.

Шефът на СБУ – Службата за сигурност, Наливайченко си каза, че е запознат с присъдата на външните експерти.
Докладът е бил получен в Киев още на 7 август,малко след предаването на черните кутии за изследване в Лондон, но досега не е публикуван съвършено съзнателно.

Той беше изваден на бял свят от хакерите на Кибер Беркут от компютъра наначалника на Противовъздушната отбрана на Украйна през уикенда.
Според спецовете от НАТО Боингът, чиито близо 300 пасажери загинаха, е бил ударен от украинска система БУК, каквато няма на въоръжение нито в руската армия, нито при сепаратистите.
Именно на тази база германското разузнаване още миналия месец пусна новината за разкритието в медиите в Берлин.

А тамошен адвокат заведе иск от името на близките на жертви на катастрофата от Западна Европа срещу правителството в Украйна – по 1 300 000 евро обезщетение на човек.
Президентът Порошенко и премиерът Яценюк са във война. Това стана, след като се оказа, че министър-председателят е искал за втората си измяна на Тимошенко и присъединяването си към държавния глава, половината места в листата на партията на Порошенко, оглавявана от сина му.

Олигархът е отказал, защото както ще разберете от разкритие, купил си депутатство бизнесмен, избираемо място плаща 6 милиона долара.

На среща с чуждия бизнес Порошенко бе запитан от шефа на асоциацията на европейските предприемачи в Украйна  защо се купуват квоти в бъдещите парламентарни групи на всички партии, включително в неговата,  но не получи отговор.
За да атакува президента, Яценюк заведе разследване срещу шефа на националната банка на страната, който похарчил без санкция милиардите помощ за укрепване на местния финансов пазар, като най-много пари – милиард и половина долара, били отпуснати на подкрепящия държавния глава олигарх от Днепропетровск Коломойски.

В отговор, Порошенко уволни без да пита премиера военния му министър, като използва пуснати същия ден публикации за корупцията в украинската армия в Ню Йорк Таймс и Уолстрийт Джърнъл.

Докато на войниците се дава мухлясал хляб и воюват със старо оръжие и продупчени каски, генералите си купуват апартаменти в Ню Йорк и точат армията през фирми на дъщери и зетьове – досега общо 5 млрд. долара.

Реконтрата на Яценюк се оказа медийна акция по заснемането на къщите на главния прокурор. Оказа се, че само за 8 месеца на власт той е успял да изгради (или да купи) комплекс от сгради за живот и отдих край Киев с 10 000 м застроена площ, а заместникът му си е осигурил само терен за бъдещо имение от 240 ха.

Не е учудващо, че на този фон Украйна падна в световната класация по корупция от 107-ото място при олигархичното управление на Кучма и последващото на Янукович, до 144-о при сегашния проевропейски и продемократичен режим.

 

Източник: http://www.19min.bg

И още:
- Снаряд от " Град" попадна в блиндаж на 29 блок пост на ВСУ. Десетки урки са загинали, укрити в него./Никой не ги е викал на тази земя/
-А. Мозговой: нападение от противника е възможно във всеки момент (видео)
-«Украина загуби газовите преговори»
-Яценюк свали от себе си отговорността за спирането на тока по някаква схема
--Штурм на Донецк от няколко направления очакват на 2 ноември —опълченцти имат готовнжст да посрещнат урките-фашаги.
http://rusvesna.su/news



Гласувай:
3



1. planinitenabulgaria - Колко плащат от ДС за една такава статия?
31.10.2014 23:50
Да взема да пиша и аз, хем по-добре ще ги списвам...
цитирай
2. mt46 - Добре,
31.10.2014 23:56
че си признават...
цитирай
3. bojinkata - Да взема да пиша и аз, хем по-добре ще ...
03.11.2014 20:29
planinitenabulgaria написа:
Да взема да пиша и аз, хем по-добре ще ги списвам...

Ти не си схванал кой я е написал, пък ще се правиш на умник. Нищо не става от теб!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5385215
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031