Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 19:07 - НОВИЯТ БОС НА КОКАИНА СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ.
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1307 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БОМБА! ГЕОРГИ ИЛИЕВ /ВИС -2/: НОВИЯТ БОС НА КОКАИНА СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ. ИМАЛ СТРАШНИ ХОРАНА РАЗПОЛОЖЕНИЕ!
Публикувано на 28.07.2014 / 18:13 ч. от afera

Николай Бареков предостави на сайта BNews копие от документ изваден от архивите на МВР, който крие информацията как са се разпределяли кокаиновите територии в България две години преди Бойко Борисов да стане главен секретар на МВР. Бареков заяви, че разполага с копията на тези документи, а не с техните оригинали. Той се е посъветвал с експерти от специалните служби и МВР, които са гарантирали за истинността на документите. Бареков заяви, че разполага с десетки рапорти на оперативни работници от МВР до техните началници от 90-те години, от които става ясно, че Борисов се ползва с огромен авторитет на улицата – пред СИК и ВИС, защото зад него стоят службите. Още тогава е било ясно, че Борисов се готви за висш държавен пост, а хората чрез които той дърпа конците са покойния сикаджия Бай Миле и неговият ортак – Пашата.

В сензационния документ пише как МВР през 1999 г. засича едни и същи лица в няколко операции свързани с наркотици. Сред видни фигури от ъндърграунда, повечето от които не са между живите, личи името на Бойко Борисов.

“Борисов щял да става голяма фигура”, а според Георги Илиев държал венецуелската връзка с трафика на кокаин в България.
Документът е на основата на информатор с агентурното име Пламен, който от 1998 г. доверява информация на МВР. Въпросната оперативна разработка вероятно е част от сериозен архив в МВР, който проследява криминалното минало на Бойко Борисов.
Бареков задава въпроса: „След като МВР разполага с такива данни как е завършила разработката, била ли е прекратена или е завършена по друг начин. Възможните хипотези са две – или да е била иззета незаконно от архива на МВР, или е създаден таен архив в МВР с определена насоченост, който е трябвало да засекрети криминалните прояви на бъдещия политик номер едно на България и групата около него. Що се отнася до излиянията на генералите от НРС, че Бойко Борисов не е имал връзка с тази служба, те всъщност имат право, защото по закон са длъжни още няколко десетилетия да отричат, че е имало такъв сътрудник в службата. Все пак информацията е с висока степен на класификация.”

 http://afera.bg/razsledvania/65860.html

Бареков: Надявам се да започне разследване и да се стигне до арест на Борисов!
Публикувано на 28.07.2014 / 12:39 ч. от afera

„Надявам се да започне разследване и най-вероятно Борисов, който вече няма да има имунитет след падането на кабинета, ще трябва да дава обяснения и може да се стигне до неговия арест преди изборите. Десните избиратели да бъдат много внимателни, когато гласуват. Те трябва да са наясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов освен, че е бил член на БКП и агент на Държавна сигурност, е готвен в продължение на 30 години от службите да създаде политически проект”, заявява пред Агенция Фокус Николай Бареков.

Бареков изпрати до главния прокурор Сотир Цацаров писмо, в което го уведомява, че разполага с оригинални документи, които освен това доказват и участието на Борисов и ключови фигури от ДПС в извършването на редица много сериозни, изключително брутални престъпления през последните години: „Всичко това се съдържа като данни в архивите на МВР. Това са разработки, които самото Вътрешно министерство е създало за дейността на Борисов”.

От пресцентъра на „България без цензура“ вече разпространиха и сигнала до главния прокурор:

„В качеството ми на зам. председател и член на Изпълнителното бюро на групата на „Европейските консерватори и реформисти“ към Европейския парламент и председател на най-голямата извънпарламентарно представена политическа сила в страната – ПП „България без цензура“, ми бяха предоставени документи, чиято формална автентичност не ме кара да се съмнявам в тяхната достоверност.

Съзнавам сериозността на твърденията си, но няма как да не ги направя, защото така бих се превърнал в съучастник на Борисов.

Предвид всичко това, моля да ме приемете в удобно за вас време до края на работната седмица, за да ви предоставя цялата документация, с която разполагам. В противен случай се опасявам, че може да има посегателство, както върху нея, така и върху моята физическа цялост“, завършва сигналът.

В интервюто си пред „Фокус“ Бареков каза още, че в се оформя една коалиция между ГЕРБ и ДПС. Това се потвърждава и от желанието и на двете формации да се гласува актуализация на бюджета: „Тези пари ще бъдат харчени от следващото правителство. Иначе казано, ако г-н Борисов овладее държавните ресурси с помощта на ДПС, той ще има 7 милиарда, които ще му послужат за тотално харчене и кражби. Те фалираха една банка, заедно сега ще попълват „празнините” в Здравната каса. Да гласуваш едни актуализации преди реформи е истинско ограбване на хората. За да има смисъл от харченето на пари от държавата – в социалната сфера, в здравеопазването, ако щете и за магистрали, трябва да се направят необходимите реформи. Трябва да спрат кражбите от обществените поръчки и да може да се избира между няколко здравни каси. Не се очертава политическа стабилност в страната. „Няма как да има стабилност между партии, които са в различни сфери на отношение към ресурсите и парите на българския народ”.

Afera.bg


http://afera.bg/pozitsia/65842.html

Започна се! Сега да видим Цацара какво ще прави. Не очаквам нещо съществено!



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386443
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6715
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031