Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2014 16:22 - НАСИЩАНЕ С КИСЛОРОД 130-131
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 6689 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НАСИЩАНЕ С КИСЛОРОД      130-131
Мозъчните проблеми включват загуба на паметта, трудност в общуването, деменция (назоваване на нещата с неправилни имена и говорене на неподходящи неща). Мозъкът просто не получава достатъчно кислород и храна, за да работи правилно. То е като да имаше джобен калкулатор с изтощени батерии. Ще ти дава грешни отговори, без да ти казва, че са грешни. Недостатъчното снабдяване на мозъка с кислород е основната причина за загубата на паметта, неспособността да се намерят точните думи, объркването на думите и неспособността за съставяне на изречения. Можете да докажете това чрез доставяне на кислород от бутилка. Съвременното оборудване е лесно за използване и не е скъпо. Ако човекът, когото обичате, получи подобрение след няколко часа на кислород, проблемът е ясен.
Как можете да увеличите кислорода в мозъка?
1.   Отворете по-широко кръвоносните съдове
2.   Увеличете налягането на кръвта, протичаща през кръвоносните съдове
3.   Повишете нивото на кислорода във вдишвания въздух. По-малко въглероден двуокис, тютюнев дим и автомобилни газове.
4.   Повишете снабдяването на мозъка с кислород чрез повишаване нивото на хемоглобина. Лекувайте анемията и ниското желязо.
5.   Повишете насищането на кръвта с кислород чрез поддържане на ниска киселинност в организма.
6.   Коригирайте бавната и неправилна сърдечна дейност.
НИАЦИН
Отворете по-широко кръвоносните съдове чрез приемане на ниацин. Давайте го рано сутрин при ставане от сън, с докосване на краката до пода. Дръжте го до леглото, като използвате малки капсули или таблетки. Той трябва да се приема с не студена вода без никакви добавки към нея. Питейната вода, приета в продължение на минути, докато човек стои прав, засилва чревната перисталтика и освобождаването на червата. Таблетките ниацин-депо от 250 мг са добър избор. Старите хора рядко получават странични ефекти от ниацина. Дори когато използват бързо действащия вариант, водещ до зачервяване на лицето и врата, това им харесва, тъй като е свързано със затопляне.
Зачервяването може да се усили чрез пиене на горещи течности или киселини (дори витамин С) и да се отслаби чрез приемане на студени течности. Отварянето на кръвоносните съдове с ниацин продължава само няколко часа. Ако то се отразява добре на вашия близък, можете да му давате ниацин по няколко пъти дневно. Не използвайте предписан медикамент, защото ще е замърсен с тежки метали. Използвайте таблетки, приготвени или проверени лично от вас относно замърсяване. Спокойно можете да експериментирате с ниацина, за да намерите най-добрата доза и вариант. Той не е токсичен в препоръчваните от мен количества. Трябва само да внимавате таблетките да не са много големи и поради това неприятни за преглъщане. Намалете големината им, но не ги чупете, тъй като образуваните ръбчета могат да одраскат лигавицата на гърлото.
Плодовете на глога разширавят кръвоносните съдове, особено тези на сърцето. Когато ги използвайте, наблюдавайте внимателно ефекта върху кръвното налягане.
Плесените в храната имат противоположен на ниацина ефект. Мозъчните кръвоносни съдове се свиват, намалявайки по този начин снабдяването с кислород. Ерготът често е замърсител на зърнените храни. Не носете на възрастните хора ръжен хляб или крекери. Не им носете и вино или други алкохолни напитки, които са също замърсени с ергот и аф-латоксин. Стесняването на мозъчните кръвоносни съдове може да доведе до удар. Ако забележите приближаването на пристъп от деменция, опитайте веднага да го предотвратите с таблетка бързо действащ ниацин от 100 мг.

Фиг. 34. Алкохолните напитки съдържат ергот и афлатоксин. Добавете при отварянето
на бутилката витамин С (1/8 чаена лъжичка)и изчакайте 10 минути да подейства
ИСХЕМИЧНИ МОЗЪЧНИ АТАКИ, УДАР И ПУРПУРА
.......................................... image
 
 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386086
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031