Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2014 21:00 - БОЛЕСТ НА АЛЦХАЙМЕР 126-128
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 933 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БОЛЕСТ НА АЛЦХАЙМЕР                126-128
Това заболяване, което бе рядкост в миналото, днес поради засягането на толкова много хора стана нещо, за което всеки е чувал. Обяснението е в два нови замърсителя, които „поканват" стар паразит да се засели на необичайно за него място. Новите замърсители са разтворители, засягащи избирателно мозъка.
Това са ксилолът и толуолът, които се срещат като замърсители на популярните напитки, декофеинизираните прахчета и газираните напитки. Отначало организмът успява да ги обезвреди, но способността му да прави това намалява поради непрекъснатия им поток и те започват да се натрупват в мозъка. Обикновените метили, които ние поглъщаме с недообработеното термично месо и които вероятно прихващаме от домашните си любимци, добиват достъп до мозъка и започват да се размножават.
В мозъка на хора, страдащи от Алцхаймер, се откриват и други токсини като алуминий, живак, фреон, талий, кадмий. Натрупвания от алуминий се откриват в 100% от страдащите от Алцхаймер. Този метал несъмнено е съучастник за възникването на болестта. Дали той се натрупва в мозъка преди или след заселването на паразитите?
Какъвто и да е отговорът на този въпрос, работата ви е ясна. Отстранете всяка следа от алуминий от храната и околната си среда. Изхвърлете алуминиевите тенджери, фолио и топки за чай. Изхвърлете готварската сол, саламурата и бак пулвера. Купете си неща, в които има сода за хляб, а не бакпулвер. Купете си сол, несъдържаща алуминий и използвайте пластмасови солници. Спрете да употребявате купешки сапуни и лосиони. Пригответе си козметични препарати, използвайки рецептите в тази книга. Облепете всички алуминиеви дръжки в къщата със скоч. Намерете лекар, занимаващ се с хелатотерапия, да прочисти алуминия от мозъка на болния. Използвайте още тиоктова киселина (2-3 пъти дневно по 100 мг).
Унищожете четирите често срещани метили чрез честотен генератор или зепер. Предотвратете вероятността от реинфестиране чрез месо или от домашни любимци. Спрете да употребявате каквито и да е купешки напитки, включително бутилирана вода, тъй като в тях се съдържат ксилол и толуол. Те не са сложени там нарочно, а са се получили при бутилирането им. Поради това и напитките, носещи етикет за здравословни продукти, са също замърсени. Само млякото, купувано от магазина е безопасно по отношение на химически замърсители, но трябва да се кипва. Правете си плодови сокове сами. Изберете си напитки от списъка с рецепти в тази книга. Пийте чешмяна вода, като я пречиствате чрез малък въгленов филтър.
Подобно на ксилола и толуола, които са разтворители, имащи предпочитания към мозъка, шигелите. са бактерии, предпочитащи мозъка. Симптомите, дължащи се на шигелите са различни в зависимост от локализацията на инфекцията. Понякога те предизвикват тремор, друг път, нарушено равновесие, трети път, говорни проблеми. Всички тези проблеми обаче са сериозни. Унищожавайте чрез зепера шигелите ежедневно преди вечерния сън. Започнете с Чревна програма (стр. 533). Когато получите трайно подобрение, ще знаете, че сте спрели да се реинфектирате от собствените си черва или чрез замърсени млечни продукти.
Отстранете зъбния метал и използвайте тиоктова киселина, за да подпомогнете освобождаването на тъканите си от метала. Използвайте витамин С (3 грама) и витамин В2 (300 мг), за да подпомогнете обезвреждането на токсините от черния дроб. Използвайте витамин В комплекс (2 на ден) за общо подпомагане на черния дроб. Избягвайте храни, в които може да има плесени и особено ерготамин, който има силно въздействие върху психиката (Виж главата „Храни, съдържащи плесени").
Започнете бъбречно прочистване колкото е възможно по-скоро, след което проведете чернодробно прочистване. Прочистете околната среда и си оправете храненето. След всичко това вие (или ако сте помогнали на член от семейството, или на приятел с Алцхаймер да го направи) ще възстановите значително мозъчните си функции. Най-важното е да бъде спряно мозъчното разрушение докато е все още възможно.
Лайза Ен Рид бе в 60-те и имаше поставена диагноза „Съмнение за Алцхаймер" преди 10 години. Тя се нуждаеше от непрекъснато обслужване, но можеше да върви (и можеше да изчезне изведнъж) и да се храни. Понякога си спомняше името си. Нашето изследване показа наличие на чревни метили — възрастни форми и яйца, а също и натрупвания от алуминий (тенджера) и алуминиев силикат (сол). Започна противопаразитна терапия, но една седмица по-късно паразитите си бяха на мястото, тъй като нямаше човек, който да следи за изпълнение на програмата. Тя имаше интоксикация и с бензол, поради което реинфекцията бе неизбежна. Имаше и интоксикация с други химически елементи, известни със силния си ефект върху мозъка: бром (от хляба), хлор (хлорирана вода), литий, бисмут, ванадий и волфрам. Открихме също интоксикация с нафталин и иридий и още един мозъчен паразит — Naegleria. Нямаше никакви промени в състоянието й и след още една седмица поради същите причини.
Изабела Афорд, 77 годишна, бе доведена в инвалиден стол от двете си дъщери, които се редуваха да се грижат за нея. Тя вземаше Clanopin. He се опитваше да говори и имаше нужда от постоянни грижи, включително хранене. Беше болна от седем години. Изследването показа наличие на чревни метили и техни стадии в малкия й мозък и червата. Освен това имаше замърсяване с изопропанол, алуминий, хром и много арсеник. Дадохме й противопаразитни билки и указания как да се отърве от замърсителите, но нещо не се получи. Унищожението на паразитите изискваше значително повече помощ, отколкото бе налична. Тя беше мил симпатичен човек и дъщерите й бяха мотивирани да й помогнат, но се пречупиха под тежестта на задачите.
Бет Хам, в 60-те, бе доведена от грижовния си, вечно бдящ над нея съпруг. Тя бе вече на терапия с EDTA за отстраняване на алуминия от мозъка й. Моите изследвания показаха наличие на алуминий, толуол, овчи чернодробен етил, азбест и шигели. Паразитите и бактериите бяха унищожени веднага посредством зепинг и съпругът й се зае с нелеката задача да изключи нестерилните млечни храни от диетата й. След четири дни тя можеше да върви сама, като при това знаеше къде отива. Можеше да съставя къси изречения и да изпълнява наставления от рода на сядане и ставане. След това дръпна малко назад поради инфекция със Salmonella, която открихме в мозъка и която бе резултат от хапване на малко нестерилен (изплъзнал се от вниманието на съпруга й) млечен продукт. Дадохме й Лу-гол и процесът на подобряване продължи. След десет дни тя бе вече друг човек. Двадесет минутен разговор със специалист не откри симптоми на Алцхаймер. Щеше ли да бъде в състояние да задържи постигнатото? Само ако биха били отстранени от околната среда в дома й алуминият и азбестът, ако би продължило неотстъпното внимание към млечните продукти и ако би останала на поддържаща противопаразитна програма. Съпругът й бе решен да доведе докрай лечението й. Тя е човек отново и двамата със съпруга си се наслаждават на чудесното си общуване. Рубен Камберос бе доведен с диагноза „Алцхаймер" от жена си и негов приятел. Още на първия ден от пристигането му унищожихме чревните метили, които открихме в мозъка му. Той започна лечение с EDTA. Предупредихме ги за необходимостта от топлинна обработка на млечните продукти. Унищожихме чрез зепинг и бактерии Shigella. След четири дни той изрече първото си смислено изречение от три думи. Започна да проявява внимание към процедурите. След още два дни беше в състояние да чете вестник. Жена му беше шокирана от ставащото. След още три дни, той можеше да води разговор, употребявайки много кратки изречения. По-дългите изречения, които опитваше да прави, бяха безнадеждно объркани. Включихме му капсули орнитин (4) и валериан (6) преди вечерния сън. Това доведе до спокоен сън (особено за обслужващите го) и на следващия ден той бе по-малко възбуден. Имаше по-късно временни връщания назад в състоянието му, но съпругата му бе решила, да го възстанови напълно.
 ДЕМЕНЦИИ, ЗАГУБА НА ПАМЕТТА
......................................................................................

Алуминият е един от основните метали, с които ни пръскат. Така, че няма нищо чудно от скока на заболяванията с Алцхаймер. Д-р Кларк едва ли е била в течение за това с какво ни ръсят самолетите.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5388056
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031