Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2014 12:04 - ДЕПРЕСИЯ 120-123
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 936 Коментари: 0 Гласове:
2ДЕПРЕСИЯ    120-123
Всички хора с клинично проявена депресия, които са се обръщали към мен, имаха малки кръгли червеи в мозъка. Чудно ли е тогава, че мозъкът не може да произведе достатъчно невротрансмитери или да ги балансира? Обикновено това бяха анкилостоми (Ancylostoma), котешки Ascaris, Trichinella и Strongyloides.
Счита се, че анкилостомите проникват през кожата на краката при босо ходене, но аз намирам този път на проникване за маловажен. Основните начини за проникване на анкилостомите в тялото ни са чрез консумиране на храна и вдишване на въздух, замърсени с животински нечистотии. Нашите домашни любимци прихващат тези червеи ежедневно. Ние си ги обменяме непрекъснато с тях и с членовете на семейството си. Смяната на б*бешките пелени, както и оставянето на малките деца да се самообслужват след дефекация, са свързани с голям риск. Трябва да избърсвате ръцете си с житен спирт след всяко боравене с фекалии — както с вашите собствени, така и с тези на децата ви и на домашните ви любимци. Ако смените пелената на бебето, измиете ръцете със сапун и след това приготвите салата за семейството си, ще предадете на всички всичко, намиращо се в изпражненията на бебето. Трябва да се погрижите и за почистване и обработка със спирт на пространствата под ноктите си. Животните прочистват малките си по лесен начин — облизват им дупетата. Но ние, хората, не сме достатъчно силни, за да можем да поемаме по една доза фекалии на всяко хранене. Ние трябва да поддържаме хигиена на ръцете си.
Почистването на тоалетната е също свързано с риск. Правете го с ръкавици. Ако никой от семейството не страда от депресия, можете да използвате белина (съхранявайте я в гаража). Ако не, използвайте 50% житен спирт. Избърсвайте с алкохол и дръжката на вратата на тоалетната, и кранчето за промиване на тоалетната чиния.
Ако страдате от депресия, използвайте зепера си за унищожаване на четирите вида кръгли червеи — Ancylostoma, Ascaris, Trichinella и Strongyloides. По възможност още същия ден или много скоро след това всички членове на семейството трябва да се подложат на зепинг за същите червеи. Реинфестиране има винаги. При хората с депресия микроскопичните паразити достигат да мозъка веднага. При останалите членове на семейството те просто могат да обитават червата, белите дробове, черния дроб или други органи. За човека с депресия пътят към мозъка е „утъпкан". Той трябва да бъде ликвидиран преди да се развие толерантност към реинфестиране.
Ако в мозъка има отложени разтворители или други токсини, те забавят или предотвратяват оздравяването. Поради това човекът с депресия трябва да проведе четирите прочиствания.
В случаите с депресия винаги се откриват бактерии от семейство Shigella. Унищожете шигелите и избягвайте реинфекция с тези бактерии като кипвате млечните продукти и не консумирате млечни продукти, които не могат да бъдат температурно обработени. Продължете с Чревната програма (стр. 546). Не яжте салати, приготвени в ресторантите, както и храни от салатените барове. Проведете няколко Чернодробни прочиствания през две седмици. Депресията, дори и да е с голяма давност, може да изчезне за дни, ако мозъкът най-после стане господар на собствената си територия. Погледнете се в огледалото, усмихнете се и се поздравете с освобождаването на мозъка си от нашествениците. Никога повече не допускайте тези пълзящи гадини да се заселят в центъра на щастието във вашия мозък.
МАНИАКАЛНА ДЕПРЕСИЯ
Този вариант на депресия се дължи на основния мозъчен паразит Strongyloides плюс хлор като алерген! Strongyloides е същият онзи червей, който предизвиква мигрена и други тежки периодични главоболия. Вероятно в зависимост от това къде са се устроили тези малки червейчета в мозъка, вие развивате симптоми на маниакална депресия или мигрена. А може би хлорът е разрешаващият фактор.
Тези малки червейчета могат да преминат през плацентата и да се заселят в неродения плод. Чудно ли е тогава, че тези нарушения на мозъчната дейност изглеждат наследствени? Разбира се, съществуват предостатъчно възможности човек да ги получи от собствените си ръце, от нечии чужди ръце или от пода (както е при децата). Учудващ факт е, че някои членове на семейството не се инфестират или поне нямат мозъчни симптоми! Много трудно е да се изкорени Strongyloides в едно цяло семейство, което е необходимо, за да се излекува човекът с депресия. Фактически дори е невъзможно, ако в къщата има домашен любимец или чест контакт с други животни. Голямо предизвикателство е и избавянето от алергията към хлор. Първата стъпка е зепинг за всички паразити.
Обикновено при случаи на маниакална депресия откривам натрупване и на бром. Тъй като бромът, флуорът и хлорът са халогени, може би получаването на твърде голямо количество от който и да е от тези елементи води чрез реакция „свързване" до нарушаване способността на черния дроб да обезврежда хлора. Спрете да консумирате хляб, в който има бром (избелен хляб). Спрете да пиете лекарства, съдържащи бро-миди. Дотук е лесната част. Вие трябва да престанете дори да миете лицето си с хлорирана вода (използвайте система за пречистване на водата с въгленов филтър), защото докато се миете, вие вдишвате хлора. Никога не пийте хлорирана вода и по-добре не я използвайте за никакви цели. Разбира се, в никакъв случай не съхранявайте контейнер с белина у дома си, дори да е плътно затворен. Не носете дрехи, подложени на избелване с белина.
Направете четирите прочиствания. Понякога облаците се разсейват и мозъкът се прояснява още по пътя към къщи след посещението при зъболекаря. Възстановяването може да бъде много бързо — за по-малко от седмица. Но и всичко може да се върне бързо при вдишване или поглъщане на незначително количество хлор. Но ако сте стриктни в избягване контакта с хлор в продължение на половин година, можете да очаквате пълно възстановяване.
Хората изглежда имат същата натрапчива необходимост да си ближат пръстите, както кравите ближат носа си и котките — задника си. Единственият, най-значим напредък в човешката хигиена би бил прекъсване на навика да се допира устата с ръце. Трябва винаги да се храним с прибори и никога да не излизаме от тоалетната, без да сме си измили ръцете. Това са трудни промени в навиците ни, но новата ера на паразитизма ги изисква. Заедно с новите замърсители, разтворители и тежки метали, паразитите ще ни завладеят, ако не извършим промените.
Не прекъсвайте лития и другите медикаменти, докато вашият лекар не реши, че сте готови за това. Обикновено е необходима половин година. След това, бъдете нащрек — винаги ги носете със себе си. Въпреки че е възможно да се освободите от маниакалната депресия в разстояние само на един ден, реинфестирането след седмици ще нахлуе в мозъка ви като ураган, тъй като той не е оздравял напълно и пътищата към него са все още отворени. Бъдете търпеливи. Оздравяването ще дойде, както стана с тези щастливи хора, чиито истории описвам по-долу.
Лена Константин, на 39 години, имаше мигрени, TMJ (Тет-poromandibular Joint Disorder — болка и ограничение на движенията в едната или двете стави на долната челюст — бел. пр.), продължителни болезнени месечни цикли и многобройни други болежки, които я бяха довели до опит за самоубийство преди 1,5 години. След това бяха й изписали Prozac™. Тя имаше опаразитяване с чревен метил (в червата), кучешки камшичест червей (Trichuris), Strongy-loides и човешки чернодробен метил. Започна противопаразитна програма и бъбречно прочистване. Това й подейства толкова добре, че тя захвърли лекарството си и се озова в болница, без да си спомня нищо. След болничното лечение, продължило 42 дни, тя се завърна помъдряла. Залови се отново за работа, като не пропускаше никакъв детайл, защото помнеше колко добре се бе чувствала освободена от депресията си (не подтискайки я с лекарства). Три месеца по-късно тя все още имаше Strongyloides (имаше котка), но независимо от това, започна първото си чернодробно прочистване. Изкара около 500 камъка. Депресията й изчезна. Замени лекарството си с 4 капсули ор-нитин и 2 капсули гинзенг дневно (увеличаваше дозите, ако чувстваше по-силно напрежение). И ликвидира проблема с маниакалната депресия.
Мона Забала, на 33 години, беше изключително депресирана от работата си. Изследването ни показа, че има големи натрупвания на живак, арсеник, ПХБ, хром от очна линия, дървесен алкохол от пиене на кола, аскариди, панкре-атични метили, трихинели и стронгилоиди. Тя се смяташе за безнадежден случай. След три месеца, обаче, когато само половината от прочистванията й бяха направени, тя вече говореше добри неща за работата си.
Асей 0"Хара, млад завършващ студент, избягваше нездравословни храни и кофеин, защото знаеше, че не му понасят. Когато развил депресия с „плач", бил не само изненадан, но и разгневен, защото здравословните му навици не му помогнали. Той си купуваше питейна вода и казваше, че я получава в прозрачни пластмасови контейнери. Нашите изследвания показаха наличие на цезий в мозъка и тъканите му. Когато той започна отново да консумира чешмяна вода (филтрирана в малки количества), престана да плаче и депресията му премина за една седмица.
Лайза Андъруд, на 46 години, бе на лечение за клинично проявена депресия. Тя мислеше, че депресията й се дължи на навлизане в менопауза. Изследването показа наличие на много Strongyloides. Само едно от двете й кучета имаше Strongyloides (изследване на слюнка). Котката също не бе опаразитена. Освен това имаше интоксикация с цезий (охладена вода) и ванадий (просмукване на газ). За два месеца тя постигна невъзможното — всички животни в дома й и самата тя бяха свободни от паразити, газовата уредба бе поправена и от нейната депресия бе останал само спомен.
На Роланд Грили му бе поставена диагноза „Маниакална депресия" преди няколко години и му бе дадено лечение с Ativan и Prozac. Това лечение контролираше състоянието му, но не му носеше облекчение. Той имаше изявен тремор. Изследването показа наличие на Ascaris, стадии на овчи чернодробен метил, Trichinella, Strongyloides и стадии на човешки чернодробен метил в мозъка му. Наличието на замърсители като стирен (от стирофомни чаши), метилетилкетон (от безалкохолни напитки) и тетрахлор-въглерод в мозъка му вероятно бяха подготвили почвата за репродуциране на паразитите. Освен това имаше високи нива на живак и сребро, както и още по-високо ниво на хлор в цялото тяло (от „Белина" и чешмяна вода). За четири седмици той отстрани всички зъбни метали от устната си кухина. Твърдеше, че това премахнало „оковите" му. На път за вкъщи от зъболекаря си, Роланд почувствай, че се е случило нещо специално. Депресията му си била отишла така „както се повдига одеяло от леглото". Той реши да прочисти цялото си тяло и да се освободи от болестта си, използвайки логични методи, подобни на нашите. Той престана да употребява хлорирана вода, което не беше лесно. Новите възможности за цялостно филтриране на водопровода в един дом биха улеснили много това негово решение.
Дарен Кокс, на 48 години, бе на Thorazine от 36 години, но наскоро му бяха променили лечението на Desyral, Valium и литий. Той имаше в мозъка си Ascaris, анкилостома и още дузина различни паразити, включително стадии на метили, а също и Bacteroides и Nocardia. Всички паразити бяха унищожени за половин час чрез честотен генератор още при първото му посещение при нас. Той веднага ни заяви, че не се чувства депресиран и че не се е чувствал по-добре през последните осем години. Той имаше различни метали и хлор в мозъка си. Четири седмици след като започна да дехлорира чешмяната вода в дома си, треморът му намаля, а след приключване на стоматологичната работа, депресията изчезна и повече не се появи.
ШИЗОФРЕНИЯ
.............................................Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 3061876
Постинги: 2918
Коментари: 2657
Гласове: 3524
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930