Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2014 13:42 - Преразпределяне на собствеността в Киев и останалите части от Украйна.
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1220 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преразпределяне на собствеността в Киев  и останалите части от Украйна.

Автомобили
Всички автомобили на Янукович- младши са реквизирани от майдановците и с тях се разхождат из Киев.
Министерство на правосъдието:
Забележителен момент е, че след бягството на Яника, архивът на министерството е завзет от хора с маски, приличащи на привържениците на ПС. А това не са прости архиви. В тях са регистрите по придобитата недвижимост. Това е много  лакомо предизвикателство. Сега се опитай да докажеш, че даден имот е твой! Да се има предвид, че до съдията може да стои гражданин, с маска и бухалка.

Завземане на здания

На пример, в Крещатик са затворени всички магазини. А там са били най-престижните магазини. Зданията на Крещатик са вече поделени между ПС и самоотбраната на майдана. На пример, целия Пассаж вече е във фактическа собственост на ПС. На мен ми е интересно как реалните собственици се канят да изгонят "бойците". Но това е риторичен въпрос.
      Освен това бойците и ПС плъзнаха из града. За сега се завземат офисните здания на Яника и неговата команда, а също и на Партията на регионите и Компартията. Боевиците се разполагат в сградите и предупреждават  Киевводоканал и Киевэнерго да не ги изключват, т.к. няма да плащат разходите си. Ще плащат глупавите киевчани.

Зони на влияние
По слухове, които се потвърждават от реалността, целият Киев е разделен на зони на влияние/отговорности/ между  ПС и самоотбраната. Във всички министерства и ведомства са въведени  охрана от ПС и самоотбраната, а  също и съюза на афганците. Последните, са най-незабележими, но действат в координация с ПС.

Естествено, статистики на завзетото никой не води, но съобщения за превзети сгради идват от цял Киев. И ако бойците от ПС са малко от малко дисциплинирани, то все повече проблеми създават бойците от различните сотни от самоотбраната, които фактически са излезли от  подчинение на ръководството на самообороны майдана.
Трябва да се каже, че в СО/самоотбраната/ се приемаха всички, които пожелаеха. Влизали са цели криминални групировки, вече въоръжени. Точното количество не е известно дори на Паруби, който се явява лидер на евромайдана. Йерархия и дисциплина няма.

"Реквизиции"
Такива анархически «сотни» също завземат хубави офиси и се настаняват там.   Как милицията се бори с тях? Никак. Следния пример. На улица Шота Руставели, в центъра на града се намират офиси на големи фирми, скъпи магазини, квартири на богати хора. През нощта пристигнала бригада  СО, спокойно влезли в адвокатски офис и се настанили. Някой се обадил на Печорското поделение на милицията. Милиционерите пристигнали. Бойците ги "погладили" по главите и си продължили "благордното дело". Ченгетата после писали в СМИ, че са ги задържали в райотдела и след това са ги пуснали.

Сега следват богатите апартаменти и квартири. Бойците от СО са предложили на кмета да освобождават завзетите държавни сгради, на разменен принцип - една хубава квартира за кабинет.

 «Анархистите» се опитали да завземат и международното летище «Бориспол». Ръковоството на аэропорта се наложила да плати на афганците за да ги защити.

Областта
Тихичко започва и преразпределението в областта на Киев. Първа е започнала «Свобода». На първо време са сменили местната власт в  райцентровете. Сменяли просто – събирали местните депутати и казвали, кого да сложат за кмет. Който бил против го набивали и след пълно болшинство слагали техния човек, обикновено криминално проявен.
След това новата власт, събира местните бизнесмени и се определя кой колко  ще плаща на «самооборону». Интересно, но всички  се съгласявали. ПС се усетили малко по-късно, и първо са завзели  райцентр – Васильков.

Рекет
 
Колкото до самите бизнесмени - най-умните още през декември са продали всичко и са извън страната. По-тъпите през януари са продали бизнеса си на безценица. Намирали са се идиоти, които да купуват. Най-упоритите са прогледнали едва сега и воюват с вълка.
    За сега  IT-бизнеса не е засегнат. Крупният  бизнес, който може да си позволи въоръжена охрана, по - спокойно се отнася към ставащото, т.к. разбира, че не може да избяга с подводна лодка.

Статистика
Криминалната статистика вече е най-голяма държавна тайна. Опитахме се чрез големи хора. Отговориха ни - на нас самите не дават информация.
Источник
http://anna-news.info/node/14006



Гласувай:
2



1. pesho - Путин ще ги оправи
10.03.2014 14:13
Путин ще ги оправи
цитирай
2. bojinkata - Тепърва почват грабежите и безч...
10.03.2014 14:42
Тепърва почват грабежите и безчинствата. Украинците/болшинството/ просто не са още наясно какво ги очаква. Демокрацията идва в Украйна с пълна сила. Над милион криминални типове има на свобода и са в различните "организации". Самите нови политици, застанали на чело са криминално проявени. Ние имахме една мутра за премиер, те имат цяло стадо. Няма да е лесна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5390036
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031