Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2014 16:26 - ХРОНИЧНА УМОРА 86-89
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1180 Коментари: 0 Гласове:
1



ХРОНИЧНА УМОРА   86-89
Умората, независимо от това дали е лека или изключително тежка, е винаги свързана с нарушения в нивото на кръвната захар. Колкото по-голямо е нарушението, толкова по-голяма е и умората. Ние имаме три органа, които регулират кръвната захар: адреналните жлези, черният дроб и островчетата на панкреаса. При тежка умора, караща те почти непрекъснато да лежиш, са засегнати и трите органа. Този погром във вашето тяло се причинява по правило от Epstein Barre Virus (EBV), дори изследването ви по метода на клиничните култури да е отрицателно. С вашия честотен генератор, и Синхро-метъра вие можете да го намерите на честота 38Ґ"kHz. Унищожаването на вирусите не е така важно за нормализиране на функционирането на вашите органи, колкото е унищожаването на по-големите паразити. Вирусите ще си отидат и сами.
Ролята на черния дроб в регулирането на кръвната захар е да я изтегли от запасите, когато това е необходимо. Когато в черния дроб се засели овчи чернодробен метил, той отделя свои собствени вещества, вируси и бактерии във вашето кръвообращение и е за чудене как изобщо черният дроб запазва някакви запаси от захар и как изобщо успява да съхрани функциите си.
Адреналните жлези (външният им слой, наречен кора) подпомагат регулирането на кръвната захар по комплексен начин.
Някои техни фактори влияят върху щитовидната жлеза, която представлява друг орган, свързан с енергията. При случаите на умора се .наблюдава отлагане на токсини и в щитовидната, и в адреналните жлези. Нарушават се техните функции.
Най-важна роля за регулирането на захарта играе вашият панкреас със своите малки клетъчни островчета, наречени Лангерхансови. Тук винаги намираме панкреатичен метил. Неговото заселване и пребиваване тук е свързано с наличието на метилов алкохол в панкреаса. Метанолът е често срещан замърсител на храни и дори на изкуствената захар, която често се препоръчва за замяна на обикновената захар и за която се счита, че щади  панкреаса. Откривали сме дървесен спирт в бутилираната вода, плодовия сок от търговската мрежа, прахчетата за направата на напитки, дори и да носят етикет за здравословни храни. Вероятно метилов алкохол се употребява за почистване на тръбите и маркучите в заводите, където се произвеждат тези продукти. Единствената безопасна напитка, която можете да си купите от магазина е прясното мляко и то, след като го сварите. Правете си сами напитки, като използвате рецептите в тази книга.

Фиг. 28. Бутилките трябва да бъдат изплакнати с етилов алкохол, а не с пропилов или с дървесен спирт
Първата стъпка за излекуване на вашия синдром на хронична умора е унищожаването на панкреатичния метил и всички други живи нашественици в панкреаса, черния дроб, адреналните и тироидната жлези. Използвайте зепер. След това пийте мляко или суроватка в продължение на няколко дни, за да доставите млечната киселина, необходима за храна и възстановяване на „добрите" бактерии.
Втората стъпка е отстраняване на метала и особено на златото от устната кухина. Златото от устната кухина и бижутата лесно прониква до панкреаса! Направете всичко описано в главата „Подобрения, правещи живота по-лесен ".
Енергичността ви може да се завърне за няколко седмици, ако се погрижите за черния си дроб, адреналните жлези и панкреаса си. Помогнете на тези органи да оздравеят и възвърнат силата си. Избягвайте храните, съдържащи плесени (Прочетете „Плесенясала храна " на стр. 385). Най-мощна подкрепа за черния дроб е неговото прочистване. С него ще бъдат отстранени чернодробни вируси като EBV и Cytomegalovirus (CMV). Бъдете търпеливи. Спазвайте схемата, докато изкарате над 2 000 камъка. Вземайте витамин С поне по 3 грама дневно, за да подпомогнете черния дроб и панкреаса. Вземайте витамин В2 и витамин В6, за да подпомогнете адреналните жлези и бъбреците. Вземайте хром (по 2 таблетки от 200 мг 3 пъти дневно), който е фактор, толериращ глюкозата. Вземайте в продължение на три седмици тези добавки в посочените дози, а после намалете дозите наполовина и ги вземайте през ден като защита от евентуално тяхно замърсяване.
Въпреки че енергията ви може да се нормализира за три седмици, вие имате по-висок риск от умора, отколкото другите хора. Реинфекцията, с каквито и да е паразити, ще ги докара до местата на предишните. Други бактерии, разтворители и токсини, ще се запътят също към панкреаса, черния дроб и адреналните жлези, които са отслабени. Може да ви отнеме две години да си възвърнете здравето, но си струва труда, за да бъдете отново млади, инициативни и красиви. Когато инициативността ви се възвърне, можете да се заемете с учение. Имайте предвид обаче, че физическата ви сила още не е достатъчна за домакинска работа или изпълнение на служебни задължения. Когато усетите, че енергията ви се е завърнала, сте изкушени да наваксате пропуснатото: да изчистите цялата къща и да оправите градината.
По-добре е да бъдеш умерен днес, отколкото да си на легло утре.
Това е урок, който всеки, който е страдал от синдрома на хроничната умора (СХУ) или повтаряща се EBV инфекция, е усвоил добре.
Джюн Тимони, на 38 години, имаше диагноза „Синдром на хронична умора, EBV и Candida", поставена преди 1,5 години от семейния й лекар. Тя имаше проблем и с тироидната жлеза и високо ниво на естрогена (165 pg/ml). От време на време изпадаше в тежки депресии. Нашият тест показа, че организмът й и особено бъбреците са задръстени от бисмут (аромати) и сребро (пломби). Тя направи бъбречно прочистване и унищожи паразитите, но не можа да се реши на скъпата стоматологична работа.
Джанис Браун, на 21 години, имаше EBV, хронична умора, депресия и още една дузина симптоми. Кожата, бъбреците, гърдите, мозъка, яйчниците и панкреасът й бяха претоварени с живак, платина и други метали. Организмът й бе пълен с радон и кадмий от водопровода. Вместо да го поправят, Джанис и съпругът й решиха да се преместят. Преди да настъпи денят за преместване, тя бе вече направила бъбречно прочистване, бе унищожила паразитите, отстранила метала от устната си кухина и се чувстваше значително по-добре. Преместиха се. Тя изведнъж се почувства отново много изморена и притеснена, че преместването е било напразно. Изследването ни показа, че този път черният й дроб бе пълен със Salmonella, а в бъбреците й отново имаше фосфатни кристали. Прочистването не бе трудно, а тя получи добър урок да не употребява нестерилизирани млечни продукти. Стана много по-внимателна.
Дий Сафиан, на 36 години, се обърна към нас най-вече заради липсата на енергия, която чувстваше. Веднъж бе имала EBV и след това бе станала много нервна. Посъветвахме я да не пие кафе, както и да не преминава към декаф. Тъканите й бяха пълни с арсеник от използван пестицид. В урината й имаше бъбречни кристали, а еозинофилите в кръвта й бяха много (5,5%), което е показателно за опаразитяване. Доказахме наличие на овчи чернодробен метил и отлагане на дървесен спирт в панкреаса й. Четири месеца по-късно след унищожаване на паразитите и проведено бъбречно, тя беше много по-добре.
Жозефина Линзер, на 32 години, се обърна към нас заради умората и депресиите, от които страдаше. Тъканите й се оказаха пълни с арсеник, ПХБ, хром (очен грим), живак, итрий, радон и тербий. Тя се нуждаеше от стоматологична работа, но не можа веднага да си уреди визити. Имаше Ascaris и панкреатичен метил в задстомашната си жлеза. Реагира особено силно към захарта и се отказа от нея. Имаше още Strongyloides и Trichinella. Унищожи всичко с честотен генератор и започна да пие бъбречни билки. Имаше и натрупвания от метилов алкохол, дължащи се на газираните напитки, които употребяваше. След 6 седмици тя вече бе извършила всичко с изключение на отстраняването на живака и се чувстваше много по-добре.
Бриджит Дон, на 21 години, имаше синдром на хроничната умора и EBV, както и други проблеми. Тя прочисти дома си, унищожи паразитите и проведе бъбречно и две чернодробни прочиствания. Умората изчезна, но след два дни отново се появи. Между другото разреши проблемите с фертилността си (забременя).Това я мотивира след като роди да продължи битката.
Хектор Гарсия, на 14 години, получаваше инжекции гама-гло-булин на всеки три седмици за хроничната си умора. Той  имаше панкреатичен метил в задстомашната си жлеза, овчи и човешки чревен метил в черния си дроб! В имунната му система имаше бензол и пропилов алкохол. Щом паразитите бяха унищожени с честотния генератор и се прочисти от много токсини, той се почувства по-добре, но за кратко време. При следващата му визита нашите тестове показаха натрупване на ванадий от свещите, които палеше в спалнята си. Когато спря да прави това, отново се подобри, но пак временно. Изследванията показаха наличие ч на пропилов алкохол и афлатоксин. Енергичността, която получаваше временно, го импулсираше да продължава. Той премина на програма за чернодробно прочистване и стана още по-внимателен с храните.
Денис Дилард, на 16 години, бе започнал да не се справя добре в училище поради лесна уморяемост. Въпреки, че неговият доктор казваше, че му няма нищо, той бе принуден да спре да тренира атлетика. Освен това имаше синузит. Изследването ни показа натрупване на седем тежки метала в трахеята и белите му дробове: ванадий, паладий, церий, барий, калай, европий и берилий. Нивото на кръвната му захар на гладно бе много ниско (73 мг/дл), а също и нивото на LDH (90ед/л при норма 160). Нашият организъм произвежда LDH в количество, съответно на нивото на млечната киселина. Когато мускулите не продуцират много млечна киселина при нормалния си метаболизъм, нивото на LDH също спада. Дали Денис развиваше мускулно заболяване? Просмукването на газ в дома му бе отстранено (ванадий), а гаражът бе изолиран от къщата, за да се спре проникването на барий и берилий. Други токсични метали се излъчваха обаче от зъбната му шина. След като и шината бе махната и спряха да използват праховиден препарат срещу бълхи за кучето си, енергията му се възвърна и синусите му се прочистиха. Когато се чухме след една година, той все още нямаше никакви оплаквания.
Евелина Роджърз, на 12 години, имаше силна умора, проблеми с настроението и неочаквани покачвания на температура. Бе поставена на противопаразитна програма, в резултат на която бяха унищожени Ascaris и овчи чернодробен метил, но поради наличие на замърсяване с бензол (използване на билково олио), скоро се завърнаха. Високите нива на Streptococcus pneumoniae (причина за температурата), Staphylococcus aureus и Nocardia можаха да бъдат ликвидирани с изваждането на три млечни зъба (с коренови канали). След това вече бе добре.
Илейн Перкинз, на 48 години, се обърна към нас поради чувството за липса на енергия и нервност. Установихме натрупвания на арсеник — вещество, което заменя енергията с нервна възбуда и изтощение. Освен това имаше натрупани антимон (от б*бешко олио), алуминий, рений (шпрей за коса), бензалконий (паста за зъби) и радон. След четири месеца тя все още бе положителна за арсеник, но се освободи от три други токсина и бе по-енергична.
Неил Йангблъд, на 53 години, се чувстваше толкова изтощен, че трябваше да се подпира дори в седнало положение. Нивото на тироксин (Т4) 1,0 вместо нормалното 7,5 мкг/дл обябняваше състоянието му. Той имаше много различни метали в устата си, които бяха достигнали тироидната жлеза и предразполагаха към навлизане в нея на вируси и особено на CMV. Трябваше да взема по 4 грана (1 gran = 0,065 грама) тироиден хормон, за да се чувства нормално. След  като отстрани целия метал от зъбите си, вече се нуждаеше само от един гран. Това го окуражи да продължи с прочистването на тялото си.
Скот Пенингтън, в 50-те си години, бе на лечение поради хипертироидизъм. Бе преминал лечение с радиоактивен йод. Имаше чревен метил в стадий миракцидия, овчи чернодробен метил и панкреатичен метил в щитовидната си жлеза! Имаше още възрастни форми на човешки чернодробен метил! Имаше натрупвания на иридий, никел, телур и живак от метални пломби и разтворителите декейн, етилен и пентан. Той пиеше обикновен чай в голямо количество, което бе довело до отлагане на оксалати в бъбреците му и до забавено излъчване на токсините. Паразитите бяха унищожени посредством честотен генератор. Той премина на диета за освобождаване от токсините. След две седмици се чувстваше по-добре, бе по-енергичен и сънят му се бе подобрил. Това го окуражи да отиде на стоматолог за отстраняване на метала от зъбите му.
КОЖНИ ПРОБЛЕМИ
МАСТНИ КИСТИ
....................................



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5389457
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031