Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2014 14:19 - БОЛКА В УШИТЕ 82 -85
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2310 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БОЛКА В УШИТЕ  82 -85
Ушната болка е особено честа при децата. Основно се дължи на бактерии и най-често на Streptococcus pneumoniae. Проведете зепинг. Тези бактерии са проникнали в ухото вероятно чрез някой по-голям паразит. Но защо са се размножили и натрупали в ухото на вашето дете? Трябва да са имали необходимата им храна и защита от имунната система. Може би Евстахиевите тръби са пълни със слуз, която е благоприятна среда за тяхното развитие. А слузта се е отделила поради раздразване на чувствителната лигавица на тръбите от някакъв токсин във въздуха. Пречистете въздуха в дома си, но не само от азбест, стъклена вата, формалдехид, фреон и арсеник, а и от парфюми, ароматизирани училищни пособия, потпури.
По-дългото седене в къщи през зимата влошава проблема с токсините във въздуха. Използвайте лятото, за да засилите детето си за зимата. Лятото е време за прекарване на открито. Винаги мийте ръцете си старателно. Пазете се от плесенясала храна. Давайте малки дози ниацин - 25 мг (Ниацинът изтънява лигавицата и улеснява излъчването на токсините) заедно с витамин С (250 мг) преди нощния сън.
Използването на мехлеми е по-добро решение, отколкото постоянното приемане на антибиотици, но и двете не са необходими.
За ускоряване на оздравяването поставете зехтин със стайна температура в двете уши и дръпнете ушната висулка, за да излязат мехурчетата. Поставете топчета памук в ушите като най-добре е да ги вземете от опаковките с витамини, тъй като всеки друг памук може да е замърсен с живак. Поставете на главата лека шапка, покриваща ушите.
 Причинители на ушните инфекции при възрастните са също стрептококи, намиращи се под пломбите или в жлъчните камъни. Прочистете тези два източника на микроби и направете зепинг.
Пиенето на нестерилно мляко добавя към стрептококите нови причинители — салмонели и шигели! Даже малко на брой бактерии, попаднали в организма с млякото, могат да сложат начало на цяла колония, ако полезните бактерии, обитаващи червата са унищожени от антибиотици.
Ако вашето дете е станало „алергично" към прясното мляко или е все сополиво, махнете от диетата му не млякото, а сладоледа и сиренето. Можете да му давате сирене в пицата или в друга храна, преминаваща термична обработка. Млякото трябва да се вари. Опитайте се да намалите възприемчивостта на детето си към Salmonella, като избягвате ненужната употреба на антибиотици. Пазете имунната му система чрез избягване на плесенясали храни!
ШУМОВЕ И ЗВЪНТЕНЕ В УШИТЕ
Тези симптоми в медицината се наричат още tinnitus. Чува се свиркащ или дрънчащ звук в едното или в двете уши. Той може да е постоянен или да се засилва и отслабва. Може да бъде и силен като тътен.
Тинитус се предизвиква от три взаимно свързани неща: токсични елементи, алергия към салицилати (семейството на аспирините) и микробът Streptococcus pneumoniae (най-честият причинител на пневмония). Възможно е хронично носителство на микроба след преболедуване от пневмония или след нещо изглеждащо като главоболие, свързано с простуда. Този микроб е винаги налице, когато има ушна болка. Той се активира лесно при излагане на студен вятър или буря и някои токсични вещества. Ето защо аз ви препоръчвам да пазите топли ушите си през зимата чрез поставяне в ушите на топчета памук или носене на наушници. Стрептококите могат да предизвикат и Мениеров синдром, задръстване със секрети, загуба на равновесие и хроничен синузит. Често антибиотиците от семейството на пеницилините помагат веднага, но загубват ефективността си спрямо повторни инфекции. Бактериите не могат да бъдат напълно победени от антибиотиците.
Streptococcus pneumoniae често се крие в джобове под инфектираните зъби и в дупки, останали след изваждане на зъ би, особено на мъдреци. Те могат да бъдат открити от алтернативен зъболекар, който прочиства кавитациите. Стрептококите могат да се крият и в черния дроб. Отстранете ги чрез чернодробни промивки.
Някои храни и много медикаменти, особено такива против кашлица, включително таблетки за смучене и бонбончета, съдържат салицилати.
За да излекуваме тинитуса си, трябва да престанем да използваме аспирин и каквото и да е друго, съдържащо високо ниво на салицилати. Трябва и да прекъснем излагането си на токсични елементи като олово, берилий, цирконий, бензалконий. Те се съдържат във въздуха на газовите станции и в много неща, които използваме ежедневно — лосиони за тяло, сапуни и мехлеми. Преминете към безопасни алтернативи.
Приемането на ниацин (таблетки от 100 мг) три пъти дневно подобрява кръвоснабдяването на вътрешното ухо. Приемането на една тироидна таблетка с лекарско предписание може също да помогне. Тези неща винаги подобряват тинитуса, но не го лекуват.
Уилиям Тал, на 47 години, имаше ежедневно главоболие и всеки ден вземаше лекарства, за да го облекчи. Имаше и тинитус, силно бръмчене в дясното ухо. Изследването му показа наличие на Shigella (продуцираща невротоксин) и ВогеШа (причинителя на Лаймската болест). Имаше и Gaffkya (бактерия, предизвикваща респираторни инфекции) под двата мъдреца вдясно. Доказани бяха и Сатру-lobacter, Anaplasma и Strongyloides. Имаше отлагания на ванадий (от просмукваща се газ) и азбест. Десет седмици по-късно след като кавитациите отдясно бяха почистени и след преминаването на противопаразитна програма, тини-тусът изчезна. Все още обаче имаше главоболие от време на време, което говореше, че Strongyloides не е напълно унищожен.
Били Скот, на 26 години, се оплакваше от чести главоболия и тинитус. Тя започна бъбречно прочистване. После прибави противопаразитна програма като включи и двете си кучета. Били имаше киста в левия бут, която се дължеше на ПХБ във водата на кладенец, който използваше. Спря да го използва и престана да употребява препарати за пране и миене на съдове. Престана също да консумира газирани напитки и вместо това започна да пие прясно мляко. След 3,5 месеца тинитусът изчезна, а кистата се сви.
Лари Пелегрини, на 59 години, имаше тинитус в двете уши, но иначе бе силен, висок, интелигентен човек, който се грижеше за болни хора, включително такива извън семейния му кръг. Щом видя колко просто е да унищожиш нашествениците с честотния генератор, той си купи един апарат. За него бе проблем предотвратяването на тяхното завръщане, тъй като нито имаше средства, нито здравна застраховка за стоматологична работа. Той имаше отлагания от алуминий, мед и ПХБ. След като премина на боракс за всички процедури, свързани с миене/пране, гой се отърва от алуминия и паметта му се подобри. С помощта на бъбречните билки той прочисти натрупванията от пикочна киселина и оксалати и започна да се чувства по-гъвкав. Лари трябваше да се откаже от любимата си напитка, за да се отърве от пентан и метилетилкетон. Два пъти седмично той се третираше с честотния генератор и така успя да унищожи две дузини паразити и бактерии. Почувства се много по-добре и тинитусът му намаля. Но той живееше сам и трябваше да си готви, да се занимава с градината, да се грижи за домашни животни и болни приятели. Всичко това го излагаше на риск от опаразитяване. Веднъж бе изложен на интоксикация с арсеник от нов пестицид, който изпробваше, друг път, на ванадий от просмукване на газ, но постоянната му експозиция бе на метални пломби. Ако само можеше да си позволи необходимата стоматологична работа каква благословия би бил този човек за бъдещето на обществото.
БОЛКА В СКАЛПА
Инфекцията (където и да е в главата) може да причини чувствителност или болка в скалпа. Направете прочистване на зъбите и заобикалящата ви среда.
Бучките на скалпа често ги наричат мастни кисти. Това са местата, където вашият организъм всъщност складира ПХБ (полихлоринирани бифенили, изключително вредни вещества, понастоящем забранени за използване в САЩ, но чести замърсители на детергентите). Отървете се от тях, като се откажете от детергенти за всякакви цели. Виж „ Рецепти" за течност за миене на съдове, детергент за миене на съдове и перилен препарат.

 БОЛЕСТИ, ПРОТИЧАЩИ БЕЗ БОЛКИ
Обяснението на тези „мистериозни" болести става твърде очевидно, когато видиш един и същ паразит или замърсител или и двата да присъстват при всеки случай от тези болести.
ДИАБЕТ
Всички диабетици имат един и същ трематод в панкреаса си, Eurytrema pancreaticum, панкреатичният метил на говедата. Изглежда, че го получават многократно от едрия рогат добитък чрез консумация на месо или млечни произведения, не преминали термична обработка. Не е трудно да бъдат унищожени паразитите чрез зепинг, но тъй като в хранителните продукти те са в инфекциозен стадий, лесно настъпва повторно опаразитяване.
Но Eurytrema няма да се засели и размножава в нашия панкреас без наличието в него на дървесен спирт (метанол). Замърсяването на храните с метанол е твърде често. Намираме го в готовите храни, включително бутилираната вода, подсладителите, газираните напитки, б*бешките млека и във всички напитки на прах (и тези с етикет „здравословни"). Предполагам, че дървесният спирт се използва за миене на производствените линии. Ако вашето дете има диабет, не му давайте нищо консервирано, пакетирано или бутилирано. Никакви готови храни.
С унищожаването на паразитите и отстраняване на метиловия алкохол от храната нуждата от инсулин може да бъде намалена наполовина в течение на три седмици и дори по-скоро!
Бъдете стриктни при проследяване на кръвната си захар. Малките островчета на панкреаса, произвеждащи инсулин, се възстановяват много бързо. Дори 90% от тях да са разрушени, изискващо ежедневни инжекции с инсулин, половината от тях могат да се възстановят или регенерират и инсулинът да не е вече необходим. Самите инсулинови инжекции могат да са замърсени с метанол. Това е много груба ирония — лечението да влошава състоянието. Проверете ги сами,  използвайки метанола от водата за почистване стъклата на автомобила (резервоара на чистачките) като тест субстнация или го купите от магазин за бои. Изследвайте инсулина на различни производителите, докато намерите не контаминиран с метанол медикамент.
Изкуствените подсладители са замърсени с дървесен спирт! Вместо да ви помогнат да се справите с диетата си, те провокират диабета. Не ги използвайте.
Лекарствата, които стимулират панкреаса да произвежда повече инсулин, могат също да са замърсени с разтворители. Изследвайте ги и намерете производства, които не са замърсени. Може скоро да не са ви нужни. Така че парите, които ще изразходвате за изследванията могат скоро да ви се възстановят. Хората без диабет могат да обезвредят количествата метанол в храната си, защото нямат натрупани в организма си плесени и Коджикова киселина като диабетиците. Намирал съм Коджико-ва киселина в кафе и в картофи, имащи сиви петна вътре в тях. Не яжте обезцветени картофи или обелки, дори да са варени или печени. Способността ни да обезвреждаме токсини като метиловия алкохол не е оправдание да ги консумираме. Всички отрови са вредни. Не ги консумирайте.
Всички диабетици имат и вируса НА (вероятно се има предвид т. нар. вирус на брадавиците, HPV, човешки попиломен вирус — бел. пр.) в панкреаса си. Този вирус се развива в кожата, предизвиквайки образуване на брадавици, но бързо се разпространява из тялото, достигайки освен до панкреаса и до далака и черния дроб. Не е необходимо специално да се убива вируса, защото той изчезва с унищожаване на паразита. Без съмнение НА вирусът принадлежи на панкреатичния метил. Може да се зададе въпросът дали метилът или неговият вирус са причина за диабета. Може дори да съществува бактерия, която сме изпуснали от наблюденията си, но тя да е неговият истински причинител.
Много важно е, докато се възстановявате от диабета да следите всеки ден кръвната си захар. Подобряването е толкова бързо, че можете да си инжектирате повече от необходимото количество инсулин. Намалете дозата съобразно действителните си нужди.
Има още аспекти на диабета, които трябва да бъдат изучени от алтернативни лекари. Честа е например алергията към жито и други зърнени храни, съдържащи глутен. Може би панкреасът и островчетата му ще се възстановят много по-бързо, ако временно се извадят зърнените храни от диетата на диабетика. Едномесечната безглутенова диета вероятно може да добави още към постигнатото с унищожаване на паразитите и отстраняване на метиловия алкохол от храната 50% подобрение. Има данни, че консумацията на семена от замбун (тилчец — Frigonella foenum grae-cum) помага много (в действителност, лекува) при диабет. Дали тези семена убиват трематода или вируса, или действат по някакъв друг начин? Изглежда добра идея, ако сте диабетик, да добавите към диетата си семена от замбун.
Метиловият алкохол се натрупва в очите и очните увреждания са чести при диабет. Листата от боровинка представляват билково лечение както за диабета, така и за слабите очи. Дали те противодействат на метиловия алкохол или обезвреждат Коджиевата киселина? Направете си чай от 1/4 чаша листа на три чаши вода. Пийте по половин чаша дневно.
Хромът е нещо задължително за диабетиците (три пъти дневно по 200 мкг). Той подпомага навлизането на инсулина в клетките ви.
Златото се привлича от панкреаса. Тежките метали, включително златните коронки, трябва да се отстранят от зъбите. Никакви метални бижута, включително златни не трябва да допират кожата на диабетика.
Блит Дженкинз вземаше всеки ден Micronase™ (5 мг) за диабета си. Сутрешните стойности на кръвната й захар достигаха до 183 (нормалните стойности са 4 до 8 mmol/L (70 до 150 mg/dL) — бел. пр.). Ние установихме наличието на овчи чернодробен метил в панкреаса й, ванадий във въздуха (просмукване на газ) и кадмий в питейната вода (стари тръби) на дома й. След унищожаване на паразитите и ( бъбречно прочистване сутрешната й кръвна захар спадна до 148. Отърва се от „топлите вълни", болките в слабините и краката. Това я ентусиазира дотолкова, че тя прочисти цялото си тяло и спря лекарствата.
Робърт Грин, на 65 години, беше на инсулин от пет години — по две инжекции дневно (всяка от по 25 единици), но не можеше да контролира кръвната си захар, която сутрин беше 228. Вдигна дозата си на 30 единици без особено подобрение. Краката и стъпалата го боляха толкова много, че не можеше да се движи, без да се подпира на бастун. Той имаше в панкреаса си Loa loa. Това е още един пример, когато паразит попада на „погрешно" място — в панкреаса вместо в сърцето. Смятам, че това е станало възможно поради наличното замърсяване с разтворители. В неговия панкреас бяха намерили подслон още вирусът на заушката, НА брадавичният вирус, микоплазми, грипен вирус, вирусът на варицелата, аденовирус и шигела! Това бе се осъществило поради натрупване на метанол в панкреаса му от различните напитки и изкуствени подсладите-ли. Щом Робърт спря да консумира такива напитки и да използва подсладители и унищожи всички паразити и микроби с честотния генератор, кръвната му захар спадна под 100 сутрин. Това му даде възможност да намали инсулина на 20 единици. Започна да приема 2-3 пъти дневно хром (200 мкг). Междувременно направи чернодробно прочистване и изкара около 2 000 камъка. Вече можеше да се движи добре и се хвана на почасова работа. Целият този процес продължи една година.
Ралф Диксън, на 72 години, бе преминал на инсулин (30 единици дневно) след 6 години на хапчета. Той все още имаше кръвна захар 242 на гладно. Открихме у.него панкреа-тичен метил, който бе гостоприемник на различни бактерии и вируси. Той имаше пудел. След като унищожи паразитите заедно с техните бактерии и вируси и направи бъбречно прочистване, кръвната му захар падна до 111 и той намали инсулина на 25 единици. Скоро стана възможно да го намали до 20 единици. Ралф започна да приема и хром (2-3 пъти дневно по 200 мкг), магнезий (50 мг веднъж дневно) и листа от боровинки (и трите считани за хранителни добавки). Цялото това телесно прочистване го отърва още от оплакванията му от стенокардия и лесна уморяемост. Когато обаче се опитваше да прекъсне противопаразитната си програма, кръвната му захар веднага се качваше, което показва колко лесно бе да прихване отново паразити.
Мелиса Бърд, на 54 години, имаше сериозни болести, между които сърдечно заболяване (две ангиопластики) и диабет и бе претърпяла многобройни операции. Тя си правеше по 16-18 единици инсулин веднъж дневно. Освен панкреа-тичните метили в задстомашната й жлеза, тя имаше и чревен метил на същото място (!) плюс Ascaris на много места. Освен това имаше брадавици и кандидоза. За щастие нямаше домашни любимци. Паразитите й бяха унищожени наведнъж с честотния генератор и тя започна бъбречно прочистване за другите си проблеми. След седем седмици намали инсулина, защото кръвната й захар бе спаднала до 90. След това тя престана да пие безкофеиново кафе и да употребява изкуствени подсладители, които я тъпчеха с метанол, започна да пие противопаразитни билки и направи чернодробно прочистване. В деня след чернодробното прочистване кръвната й захар скочи до 164, но след това спадна и се запази на нива под 100. Престана да си слага инсулин и не се налагаше вече да взема дори хапчета за диабета. Посъветвахме я да продължи внимателно да следи кръвната си захар и да преустанови пушенето.
Джон Ангерт, на 65 години, имаше диабет, но не се лекуваше с нищо. Не му се искаше да ни каже колко бе кръвната му захар. Имаше дълъг списък и с други болести. Изследването ни показа, че има натрупване на тулий (от замърсен витамин С) и паладий (от пломби). Имаше няколко различни паразита. След премахване на металните пломби и унищожаване на паразитите кръвната му захар на гладно бе почти нормална (98). Продължаваше обаче да има крампи в краката въпреки бъбречното прочистване. Едва след като си промени диетата и започна да пие много прясно мляко, фосфатните кристали в бъбреците му изчезнаха и крампите престанаха да се появяват.
Корнелиус Идънз, на 33 години, се обърна към нас за диабета си, въпреки че се оплакваше и от умора, храносмилателни проблеми и главоболие, както и многобройни по-малки оплаквания като болка в гръдния кош над сърцето, повишена чувствителност в тестисите и т.н. Диабетът му бе установен преди една година, но той бе на инсулин сутрин и вечер. Сутрин си правеше Humulin — инсулин с удължено действие 20 единици плюс 6 единици обикновен инсулин, а вечер, съответно 14 плюс 6. Той често изпускаше вечерната доза, която бе необходима за сваляне на сутрешната кръвна захар на гладно до 166. Изследването ни показа, че Корнелиус има панкреатичен метил освен в задстомашната си жлеза и в тестисите. Имаше и много високо ниво на афлатоксин. Беше му препоръчано да купува хляб само от фурна, а не от магазините. Имаше и сребро, никел и много високо ниво на злато.
Всички тези метали идваха от златните му коронки, които той трябваше да замени с пластмасови. Освен това в панкреаса му имаше фибростъкло и големи количества дървесен спирт, както се очакваше. Трябваше да спре да пие всякакви закупени от магазина напитки. Той беше отрицателен за бензол, пропилов алкохол, Salmonella, Shigella и E.coli, но имаше голямо количество Staphylococcus aureus в задстомашната си жлеза. Основен източник на този микроб са зъбите и той бе посъветван да се обърне към зъболекар, който да потърси и прочисти евентуалните кавитации, както и да излекува скритите зъбни инфекции, след което да смени зъбните коронки. Трябваше да издири източника на фибростъкло у дома си и да го ликвидира. Препоръчахме му да провежда зепинг през ден в продължение на един месец. Започна да взема витамин С срещу запека (1 чаена лъжичка с всяко ядене, а по-късно по 1 чаена лъжичка дневно), витамин В-50 комплекс (по 2 дневно) и тиоктиева киселина (по 2 дневно). Извърши бъбречно прочистване за проблема с тестисите и след 6 седмици направи и чернодробно прочистване. Трябваше да бъде проследен в продължение на три седмици след приключване на зъбното прочистване, но не се появи повече. Четири месеца по-късно ни се обади по телефона и ни каза, че е добре и няма нужда от инсулин. След още три месеца позвъни отново и отново ни увери, че е добре и не си инжектира инсулин.
ПРЕД ДИАБЕТНО СЪСТОЯНИЕ
.............................



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5442361
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6809
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930