Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2014 11:38 - СЪРДЕЧНА БОЛКА 70-73
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1363 Коментари: 0 Гласове:
0



СЪРДЕЧНА БОЛКА 70-73
Болката в областта на сърцето е обикновено истинска, независимо от нормалната ЕКГ. Най-честа причина за тази болка е Dirofilaria, кучешки червей в сърцето. Болката често се появява точно над сърцето, но се разпространява по цялата сърдечна област. Унищожете паразита със зепинг. Противопаразитните билки също могат да бъда ефективни. Ако успеете да унищожите паразита, болките често се усилват за около ден преди той да напусне организма. След това не се появяват повече.
Лесно можете да прихванете отново кучешки червей на сърцето. Ако веднъж сте го имали, не трябва да държите повече в дома си куче.
Един друг сърдечен паразит, Loa loa е също филариален червей, който може да причини болки в сърцето. Можете да намерите слайдове и на двата червея и да се изследвате. Слайдове на сърдечен мускул също могат да бъдат закупени.
 Вършат работа обаче и пилешкото сърце, и говеждото сърце, закупени от магазина. Трябва само да сте сигурни, че пробата съдържа и четирите сърдечни празнини.
Продължавайте да следите сърцето си дори след пълното изчезване на болката. Тези мънички сърдечни паразити имат стадии на развитие, които може да не сте намерили под формата на слайдове и да не сте се изследвали за тях. Ако не се унищожат паразитите, намиращи се в тези стадии, те ще достигнат зряла възраст. Поради това е важно да се поддържа билкова или електронна антипаразитна програма. В действителност всички кучета имат Dirofilaria независимо от ежемесечното им третиране с противопаразитни медикаменти. Те се опаразитяват веднага след последното третиране и могат отново да ви предадат паразита. Единственият начин да сте в безопасност, ако имате куче за домашен любимец, е да му давате всеки ден с храната противопаразитни билки.
Други сърдечни проблеми като неравномерното биене на сърцето и пролапсът на митралната клапа също могат да изчезнат при това лечение. Някои могат да се дължат на бактерии (виж „Сърдечни заболявания").
Мередит Зекмън, на 53 години, се обърна към нас за сърдечното си заболяване, диагностицирано като кардиомиопатия. Тя имаше красиво, старо, много голямо куче и, разбира се, никога не би се разделила с него. Ние знаехме, че тя ще загуби битката с болестта. Мередит имаше и Dirofilaria, и Loa loa, които ние унищожихме веднага с честотния генератор. Тя пиеше Ланоксин, Фуроземид, Каптоприл и Метопролол. Ние открихме, че освен паразитите, Мередит има в сърцето си и някои микроорганизми — Cytomegalovirus, Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae. „Стафи" имаше и в зъб # 17. Тя имаше в сърцето си и мед (от пломби), кобалт и ПХБ от перилните препарати. Имаше още цирконий от дезодоранта си и стъклена вата незнайно откъде. Пулсът й бе обикновено около 90. Само след осем дни, след зъбно прочистване, той спадна на 70. Червеите ги нямаше и тя се чувстваше много по-добре, но оставаха четири вида бактерии, пет вируса и два вида тении: Taenia solium scolex в далака (имаше хронична болка) и Taenia pisiformis в черния дроб. Започна лечение с Rascal (комбинация от билки). Получи подобрение, но след шест дни всичките й проблеми, включително Loa loa се възобновиха. Повтори всичко. Наложи й се да спре лекарствата за сърцето, тъй като понижаваха силно кръвното й налягане и забавяха много пулса й. Мередит постави кучето на противопаразитна програма, но продължи да има много паразити и бактерии, които успяваха да намерят път до сърцето й. Купи си честотен генератор и постигна големи резултати с кучето. Накрая тя може би ще надживее кучето и ще възстанови здравето си.
Брус Уолби, на 42 години, имаше болки в гръдния кош от три години. Открихме Dirofilaria и Loa loa и в четирите кухини на сърцето му. Ден-два след като проведе зепинг, болката изчезна.
Д"Ан Фонтие, на 22 години, имаше чести болки в гръдния кош, за които нейният доктор й казал, че се дължат на „газови мехурчета". Имаше и сериозни проблеми с храносмилането. Доказахме наличие на Dirofilaria и високи нива на стирен (от стироформените чаши) и бензол. Тази информация я импулсира да промени навиците си.
Шийла Озборн, на 27 години, имаше болки в гръдния кош при вдигане на предмети. Пулсът й беше леко ускорен (81) и леко неравномерен. Открихме Dirofilaria. Пет седмици след започване на противопаразитната програма вече се чувстваше много по-добре, но все още имаше болки в гръдния кош. Изследването показа, че вече няма Dirofilaria, но бе прихванала Loa loa.
Уенди Люелен, на 28 години, имаше хронична кашлица и болки в гръдния кош в областта на гръдната кост (костта, намираща се в средата на гръдния кош, за която са захванати ребрата). Тя имаше Dirofilaria в дясното предсърдие. Имаше и разтворители — ксилол и толуол от безалкохолната напитка Mountain Dew, която пиеше всеки ден. Имаше и азбест от обществената пералня, която посещаваше. Това не можа да се докаже, но като смени пералнята, азбестът постепенно изчезна. Два месеца след като унищожи паразитите, тя нямаше Dirofilaria, а кашлицата и болките в гръдния кош бяха почти изчезнали. Оздравяването бе забавено поради все още наличния азбест в белите й дробове.
Лупита Клайн бе млада майка, която се оплакваше от суха кашлица и неравномерна сърдечна дейност. Открихме Dirofilaria в сърдечните кухини и Loa loa в кръвта й. Имаше и отлагания от тетрахлорид, пропилов алкохол, толуол и тетрахлоретилен от употреба на Пепси и Mountain Dew.
 Пулсът й бе малко над 80. Нямаше никакви домашни любимци в къщата, където живееше. Започна противопаразитна програма и след два месеца се бе освободила от кучешкия червей, но имаше Loa loa в сърцето и все още кашляше по малко. Открихме в тялото й много платина, живак и паладий от метали в устната й кухина, както и ванадий от просмукване на газ в дома й и парадихлорбензол от топчета против молци. Тя беше вземала много антибиотици и бе щастлива, когато научи, че проблемът й има по-добро решение.
БАВЕН ПУЛС/СИНКОП
(ЗАГУБА НА СЪЗНАНИЕ)
Мейсън Хеклер, в 30-те, беше механик и не можеше да си позволи да припада на работното си място, а това се бе случвало не веднъж през последните 10 години. Той получил високо кръвно налягане още като тийнейджър! Това било скоро последвано от изключително бавен пулс (50 удара в минута). Никакви лекарства не му помагали. Бе опитал много и вече не вземаше нищо. Когато дойде при нас, кръвното му налягане бе 160/80. Оплакваше се и от постоянна болка в гръдния кош около лявото гръдно зърно. Ние открихме, че има опаразитяване с кучешки сърдечен червей и го поставихме на билкова противопаразитна програма. Мейсън не бе имал никога куче. След пет седмици пулсът му бе 72. Паразитът бе напуснал тялото му. Предполагам, че загубата на съзнание се е дължала на внезапна промяна на кръвното налягане или на пропускане на няколко последователни сърдечни удара. След това започна бъбречно прочистване, за да понижи кръвното си налягане.
БОЛКА В ГРЪДНИЯ КОШ
Когато имате пристягане или просто лека болка по средата на гръдния кош и по-точно под гръдната кост, може би това е алергична реакция. Може да се касае и за леки спазми, които започват от хранопровода и стигат до гърлото и се дължат на камъни в жлъчния мехур. Може да имате и ХИВ/СПИН, при които има същите симптоми. Поради това е важно да обърнете внимание на симптомите от страна на гръдния кош, колкото и леки да са те.
 Изключването на ХИВ инфекцията е от най-голяма важност. Търсете на честота 365 kHz или се снабдете със слайд за микроскопиране, съдържащ убит вирус в качество на тест образец. Можете да използвате и слайдове, представящи всички стадии на Fasciolopsis buskii. Без този паразит не можете да хванете ХИВ. Набавете си слайд от тимусна жлеза или си направете собствена проба от гърлени момици. Изпробвайте се за натрупвания на бензол в тимуса (виж „Използване на Синхрометъра).
Ако нямате нито натрупвания от бензол, нито стадии на Fasciolopsis buskii, нямате никакъв риск. Причината за спазмите не е ХИВ. Подобрете качеството на въздуха, който дишате, за да предотвратите страданието на белите си дробове. Открийте дали около вас няма и отстранете такива замърсители като радон, хлор (от шишето с белина под умивалника), одеколони, освежители на въздух, както и обикновените замърсители азбест, арсен, формалдехид, стъклена вата, фреон.
Ако болката, достигаща гърлото ви идва на вълни, вероятно имате заседнал камък в жлъчния канал. Английската сол може да разхлаби жлъчния канал за около 20 минути. Разтворете една супена лъжица в 3/4 чаша вода. Изпийте разтвора на гладно, защото ако стомахът ви не е празен, можете да се почувствате много зле. Приемането на голяма доза Валериа-на (6-8 капсули) също може да ви облекчи, разхлабвайки жлъчния канал. Ако получите облекчение, бъдете сигурни, че се касае за спазъм от някакъв тип. Магнезият в английската сол отпуска спазмите. Аз препоръчвам в такива случаи и провеждане на многократно чернодробно прочистване, което може да отблокира жлъчния канал Правилата за чернодробно прочистване изискват преди това да бъдат унищожени паразитите и да е проведено бъбречно прочистване. Ако обаче болката ви е твърде силна, можете просто да направите зепинг и веднага да започнете чернодробно прочистване.
БОЛКА В ГОРНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА
....................................




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5426112
Постинги: 3619
Коментари: 5937
Гласове: 6790
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930