Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2013 15:00 - Файлът Анастасия
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 816 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.09.2013 15:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тук ще помествам откъси от най-важното от книгата на В.Мегре - "Звънтящия  кедър". Невероятни неща.
    

                                                                  Семето-лечител
    Всяко засадено от нас семе съдържа огромен по обем вселенска информация. Благодарение на тази инфо, то знае кога, до милисекунда да запчне да расте, как да се храни, как да ползва енергията на Слънцето, Луната, другите звезди и тн. Неговите плодове за предназначени за човека. То може да стане наше незаменимо и абсолютно лекарство ако постъпваме правилно. Такъв лек може да бъде домата, краставицата и всяко друго растение. Но за да стане такъв лечител, семето трябва да знае нашето състояние, т.е. да се запознае с нас. Какво е необходимо да се направи?:
    Преди засаждането се вземат в устата няколко семки, държат се под езика не по-малко то 9 минути. След това 30 секунди се държат между двете длани. В този момент трябва да се стои бос върху участъка където ще се садят. След това докато са в дланта се обдухват с твоето дишане. Да познаят и дъхът ти. След това горната длан я махаш и представяш семената на звездите и планетите. В ямката, където ще сложиш семето слагаш своя слюнка и след посяването три дни не се полива, за да не се отмие информацията. Засаждането да става при помощта на лунния календар, т.е. когато е най-подходящото време за засаждането на тази култура. Да не е след определената дата, по-добре рано, но не и по-късно.
       Не трябва всички плевели растящи край твоето растение да се скубят. Да се остави поне едни стрък. С него растението ще обменя информация. Плевелите си имат своето предназначение. Пръстта около растенето да се тъпче с боси крака. От тях също излиза инфо за нас. Трябва да се общува също така -поне един път по време на неговия растеж, при пълнолуние трябва да бъде докоснато.
       Плодовете от такова растение лекуват всички болести, забавят стареенето, избавят от вредни навици, изострят ума, дават душевен покой. Плодовете да се ползват до третия ден, след като се откъснат.
        Тези действия трябва да се извършват не само с един вид култура, а и с други засадени от вас. Но не с всички, а са достатъчни няколко "храста". Задължително трябва в градината да има и обикновена трева. Ако няма - да се вземат няколко чима от полето и да се засади.
      

А бе по-добро от всяка билка!
      Следва продължение в други области на човешкото битие.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5385937
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031