Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 14:36 - Прокурорът каза и отсече
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.05.2013 19:28


ДЕСЕТ ПАЛЕТА С НАПЪЛНО ГОДНИ БЮЛЕТИНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, СА НАМЕРЕНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА И ДАНС! Вратата е била незаключена, установяват дансаджии. НАМЕРЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ СА НАПЪЛНО ГОДНИ ЗА УПОТР*батА, ПОДЧЕРТА ПРОКУРОР САРАФОВ! ТАКА ПРОКУРАТУРАТА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА НА АФЕРА ЗА ДЕСЕТТЕ ПАЛЕТА НАМЕРЕНИ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ! ПРОКУРАТУРАТА ПОКАЗА И ЗА КЪДЕ СА БИЛИ БЮЛЕТИНИТЕ – ЗА КЮСТЕНДИЛ, ПАЗАРДЖИК, ХАСКОВО, КЪРДЖАЛИ, ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО, ВАРНА. ЦАЦАРОВ ПОДЧЕРТА, ЧЕ РЕЗЕРВА НА БЮЛЕТИНИ НЕ Е В ЦИК, А СЕ Е ОКАЗАЛ В ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД!

 Главният прокурор Сотир Цацаров: „Възнамерявахме да представим картина за осъщественото от прокуратурата при разследването на престъпления свързани с купуване и продаване на гласове и подобни престъпления. Начинът, по който трябваше да протече тази пресконференция и представянето на данните, трябва да бъде допълнен; трябва да бъдат изнесени нови обстоятелства, включително и за получените в пощите. Дължим обяснение за още два пункта, първият е Костинброд. По отношение на Костинброд се чуха всякакви факти, изявления, коментари, включително и за нарушения от страна на Прокуратурата на законите, че се е намесила активно в предизборната борба, че Прокуратурата е свалила нечии резултати с пет или шест процента. Ще представим факти и веществени доказателства, които са иззети по надлежния ред.

 Цацаров каза, че сигналът за печатницата в Костинброд е получен от Мая Манолова. Моментално е задействана ДАНС, като прокуратурата задейства и първоначални действия по образувано досъдебно производство.

Цацаров е уведомил и президента за случилото се, не защото прокуратурата му дължи обяснение, а заради това, че на следващия ден е ден за размисъл. Президентът е настоял намерените 350 000 бюлетини да бъдат охранявани. Цацаров го е уверил, че това е сторено.

Цараров каза, че за него е НЕОБЯСНИМО КАК САМО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЕ ИДЕНТИФИЦИРА САМА С ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД И ОТПРАВЯ УПРЕЦИ КЪМ ПРОКУРАТУРАТА, ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ Е ИЗВЪРШИЛА ПРЕДАТЕЛСТВО.

Прокурор Борислав Сарафов даде разяснения за действията на прокуратурата като каза, че в акцията са участвали трима служители на ДАНС. При пристигането им в Костинброд собствениците на печатницата не са били в сградата. На въпрос към Йордан Бончев има ли вътре бюлютени, той отговаря, че всички бюлетини са били напечатани и изпратени до законовия срок – 8 май.

Бончев развежда проверяващите в печатницата, където се виждат четири броя палети с бюлетини.

След това дансаджиите са били заведени в друг склад, където е имало ДЕСЕТ ПАЛЕТА С БЮЛЕТИНИ!

СГП образува досъдебно производство.

Така на практика първо са показани четири палета с брак, т.нар. моноколатура, а в другия склад е имало ДЕСЕТ ПАЛЕТА С НАПЪЛНО ГОДНИ БЮЛЕТИНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ. Вратата е била незаключена, устоновяват дансаджии.

НАМЕРЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ СА НАПЪЛНО ГОДНИ ЗА УПОТР*батА, ПОДЧЕРТА ПРОКУРОР САРАФОВ!

ТАКА ПРОКУРАТУРАТА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА НА АФЕРА ЗА ДЕСЕТТЕ ПАЛЕТА НАМЕРЕНИ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ!

ПРОКУРАТУРАТА ПОКАЗА И ЗА КЪДЕ СА БИЛИ БЮЛЕТИНИТЕ – ЗА КЮСТЕНДИЛ, ПАЗАРДЖИК, ХАСКОВО, КЪРДЖАЛИ, ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО, ВАРНА.

ЦАЦАРОВ ПОДЧЕРТА, ЧЕ РЕЗЕРВА НА БЮЛЕТИНИ НЕ Е В ЦИК, А СЕ Е ОКАЗАЛ В ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД!
http://afera.bg/razsledvania/43248.html
     По-ясно от това? image
 
 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5441010
Постинги: 3623
Коментари: 5953
Гласове: 6809
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930