Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2021 21:58 - Военни арести на Бил Гейтс !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 821 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.08.2021 13:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Американските военни във вторник арестуваха основателя на Microsoft Бил Гейтс, обвинявайки социално неудобното несъответствие с трафик на деца и други неизразими престъпления срещу Америка и нейния народ.

Източници от Корпуса на генералния адвокат на ВМС на САЩ казаха пред Real Raw News, че военните са прекарали месеци в опити да намерят Гейтс, но неуловимият милиардер е използвал богатството си и контактите си в Дълбока държава, за да избегне залавянето, като по някакъв начин запазва крачка пред преследването на военните.

Но във вторник, 27 юли, Гейтс се подхлъзна и американските морски пехотинци успяха да го заловят в имот, който той тайно притежаваше в Миртъл Бийч, Южна Каролина.

Обвиненията срещу Гейтс обхващат широк спектър. Предполага се, че е принудил FDA да издаде спешно разрешение за ваксини срещу Covid-19, знаейки, че потенциално опасният фармацевтичен коктейл не само ще застраши получателите, но и ще разбърка човешката ДНК. JAG също проучва дали ваксините съдържат синтетични наночастици, произведени от Microsoft и шведската биотехнологична компания Biohax International. Военните твърдят, че Гейтс е имал голяма печалба от продажбите на ваксини. Гейтс, който по -рано отрича да има финансов дял във ваксините, е спечелил най -малко 10 милиарда долара от съвместните продажби на ваксините Pfizer, Moderna и Johnson & Johnson, според документите на JAG. JAG държи Гейтс частично отговорен за смъртта на 7 000 американски граждани, починали в рамките на 72 часа след получаване на лекарството.

Освен това военните обвиняват Гейтс в създаването на трафик за трафик на деца, който той управлява с осъдения педофил Джефри Епщайн. Както беше съобщено от RRN на 20 май, американските военноморски тюлени, действащи под ръководството на JAG, нахлуха в ранчото на Гейтс от 492 акра в северозападен Уайоминг и откриха подземен бункер, където децата бяха временно настанени, преди да бъдат продадени в робство. SD карта, извадена на местопроизшествието, показва младо момиче с пижама, приковано с белезници до леглото и плаче за майка си. Извън камерата можеше да се чуе маниакален Гейтс, който насърчава детето да се облича с високи токчета и бельо, за да може по -добре да угоди на „новите мама и татко“.

Тези доказателства, взети заедно с измамата с Гейтс с ваксината, подтикнаха военните да започнат глобален лов на социално неудобния, но безмилостно опасен глупак.

Източници казаха за RRN, че съпругата на Гейтс Мелинда е изиграла решаваща роля в ареста му.

„Първоначално тя не искаше да сътрудничи напълно, защото смяташе, че знанието за нейното участие може да застраши богатството, което възнамерява да получи от развода, повечето от които не са платени. Но JAG има доказателства, доказващи, че тя е знаела за трафика на деца и й каза, че ще бъде обвинена заедно с Бил, ако не сътрудничи. Оказа се, че Бил я е спамил с шифровани имейли, които само тя може да декодира. Искаше да се помири. Военните използваха това в своя полза “, каза нашият източник.

Накрая Мелинда му отговори, добави нашият източник и се съгласи на среща. Тя каза на Бил да назове часа и мястото. В отговор Бил Гейтс предложи къща, която е притежавал в Миртъл Бийч. Въпреки че военните са провеждали наблюдение върху всички известни имоти, собственост на Гейтс, къщата в Миртъл Бийч е избегнала военно уведомление, тъй като Гейтс я е купил под псевдоним.

Когато Гейтс се появи, морските пехотинци чакаха, каза нашият източник.

Той е задържан и в момента е задържан на неизвестно място в очакване на транспорт до залива Гуантанамо, добави наш източник.

(Посетен 324 324 пъти, 127 830 посещения днес)

ИЗТОЧНИК : https://realrawnews.com/2021/08/military-arrests-bill-gates/?fbclid=IwAR2W2bFdrsyApROHb28KETX5PpcYF9OFdxlZT6FbrtetbZf1xlKnLt7W9Ns





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657954
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031