Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2021 20:16 - Династията Ротшилд Се Стреми Да Изпълни Програмата За Обезлюдяване На Калерги
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1452 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Династията Ротшилд Се Стреми Да Изпълни Програмата За Обезлюдяване На Калерги imageHAF14 Септември 2021 Г

Венецианците някога са били най -мощната морска сила в Европа с империя, която е преминала през евразийския континент. Присъединявайки се към наемни армии от хазари, монголци и турци, те прорязват и изгарят пътя си през една общност след друга, убивайки милиони хора и завземайки богатството им. В процеса те установиха търговски пътища, които по-късно ще бъдат възкресени в съвременната Инициатива за коприна и път, свързвайки Евразия с Близкия изток през Израел.

Като се има предвид тяхната грабеж, ерес, пренебрегване на конвенциите, човешкия живот и върховенство на закона, и снизхождение към мрачните, окултни изкуства, Венецианската империя изпадна в хаос, борба и пиратска грабеж. Те бяха създали транснационални шпионски мрежи в целия евразийски континент, за да ги предупреждават за заплахи, давайки предимството във войната и завладяването.

Въоръжени с единомислено желание да натрупат световното богатство и власт в собствените си ръце и да управляват подчинените маси като тирани, които не отговарят на никого, освен на себе си, те се опитаха да свалят законни правителства и монарси и да се насадят на властови позиции.

image

Ставането на върховни владетели на света изискваше да се измести божественото право на управление, което се основаваше на инициацията и кръвната линия, като „Просветените“ владетели отхвърлиха Бога и замениха законните, законни правителства с нелегитимните и покварените.

 

Ватиканът, който беше контролиран от могъщи търговски семейства, първо се опита да поиска властта да предостави „божественото право на управление“ на владетелите. Опортунистичният патриарх от Ротшилд придоби знания за дневния ред в играта и го кооптира, за да постави семейството и кръвното си семейство в ред, за да управлява цялото човечество.

Тактиката включваше окултна черна магия, безкрайна война и революция, експлоатация на оплаквания с цел преразпределение на доходите от другите към себе си; дълг, компромиси, убийства и корумпиране на обществената добродетел за лична (тяхна) печалба. Чрез всяка война, революция и схватка те реорганизираха повече богатство и власт на обществото под техен контрол.

Фашизмът, комунизмът, марксизмът, социализмът, революцията и противопоставянето на хората един срещу друг бяха всички тактики на Ротшилд, преследвани за разделяне на врага (човечеството), докато те (кръвните родове и агенти на Ротшилд) остават единни по предназначение.

Наполеоновият Динамит Взривява Европа image

След като Ротшилд успешно финансира Американската и Френската революция, неговият агент Наполеон Бонапарт свали правителствата в цяла Европа, като Ротшилд „услужливо“ финансира всички страни на войната, поставяйки правителствата в дълг и под контрола на Ротшилдови.

Майер Амшел Ротшилд (1744-1812) основава Къщата на Ротшилд във Франкфурт на Майн, имперски град в рамките на Свещената Римска империя. Бързо се присъединява към банката Опенхаймер, която му осигурява достъп до принцове в Свещената Римска империя, Британската монархия и Източноиндийската компания . Чрез тези връзки алчният Ротшилд искаше да стане банкер на елитите и аристократите с оглед да ги отдели от богатството им и да стане най -богатият човек в Европа.

Финансирайки американската революция и революциите в цяла Латинска Америка и другаде, Ротшилдови отделиха колониите от своите монархии, отслабвайки и двата процеса, като същевременно поставиха съответните си правителства в дълг на Ротшилд. Веднъж задлъжнели, Ротшилдови се опитаха да контролират паричното предлагане в тези страни чрез централна банка, като същевременно насърчаваха рационалното просветено правителство под формата на република, основано на Платоновия модел, при който елитът държеше цялото богатство и власт и хората бяха лишени от богатството си и отказаха да говорят в собствените си правителства.

Финансирането на Френската революция, която се основава на принципите на рационалното Просвещение, помогна на Ротшилдови да елиминират конкуриращите се аристократи и да откраднат богатството им, а съкровищата на аристократите намират своя път в именията на Ротшилд.

 

Всяка поредна война и революция, които се основават на измислени оплаквания, дават възможност на Ротшилдови да реорганизират обществото под контрола на Ротшилд и да претендират за повече от богатството, което принадлежи на другите за тях самите.

Разбирайки, че Ватиканът носи „морален авторитет“ от Бог, от който се е опитал да предостави на владетелите „божественото право да управлява“, Ротшилдови са се прицелили във Ватикана - и Британската монархия, която законно държи божественото право, независимо от Папа и която е наела Източноиндийската компания.

Докато EIC беше стартирана като проста търговска компания, за да помогне на лондонските търговци да придобият повече пазари в северноамериканските колонии и другаде по света, венецианците проникнаха в редиците на EIC и превърнаха тази благосклонна компания в империалистическа сила за завладяване на британците. Империя, над която венецианците се стремяха да управляват.

След като успешно проведоха Американската революция, която отдели Монарха от неговите колонии, Ротшилдови се насочиха към финансовия контрол на Ватикана и британското кралско семейство. Те също така предадоха принцовете на Свещената Римска империя, които бяха дали на Ротшилд лостове и връзки, за да изградят хищническата си банкова кариера.

Чрез пощенската служба във Франкфурт, която беше издигната от венецианците за целите на събирането на разузнавателна информация, Ротшилд успя да пресече кореспонденцията между лидери и съперници, за да му помогне да спечели войни и да падне противниците му.

По -късно Ротшилдови ще надграждат съществуващите венециански шпионски мрежи, за да манипулират движението на войските през евразийския континент и на други места, за да постигнат желания резултат. Династията се основава на тези мрежи, за да създаде съвременни разузнавателни агенции, които обслужват финансовите интереси на Ротшилд над националните интереси, включително Службата за стратегически услуги, ЦРУ, Мосад, MI-5/6, Чека и други.

По време на Наполеоновите войни Венеция е била използвана като разменна монета за Ротшилдови, които са изместили аристократи и монарси чрез революции и преврат и са насадили марионетни правителства на тяхно място. Този път Австрия замени Ломбардия с Венеция и след това имплантира свои хора на власт във венецианското правителство, като Ротшилдови контролират Австрия чрез финанси.

В заключение, че венецианските владетели са били привилегировани, но необразовани и недисциплинирани опортюнисти, които дължат позицията си на непотизъм, наследство и грабеж, австрийците няма да позволят на венецианците да претендират за отговорни позиции в новото правителство, без съмнение предизвиквайки повече оплаквания сред тях, които Ротшилд може да се използва по -късно. По този начин Ротшилд изгони някои от останалите венециански кралски семейства от лагуната.

Тъй като Ротшилдови банкротират всички страни на Наполеоновите войни, френският император Наполеон Бонапарт разрушава Австрийската империя и установява послушни марионетни владетели.

Ломбардия е един от най -големите търговски центрове в Европа. Ломбардското кралство се управлява от германски лангобарди, които контролират по -голямата част от Италия след нахлуването им във Византийска Италия през 568 г. Лангобардите някога са управлявали цяла Италия, с изключение на Ватикана и Венеция - а сега Ротшилдови са на път да управляват мола.

След като откраднаха богатството и съкровищата на паднали аристократи и поставиха набелязани нации в дълг чрез война, революции и инфраструктурни проекти, Ротшилдови закупиха аристократични титли за себе си, за да могат да имат ранга на благородници, чийто статут отчаяно жадуваха.

По време на битката при Ватерло, която приключи кампанията на Наполеон през Европа, Ротшилдови разбиха британския фондов пазар, което им позволи да купят права за разплод в британското кралско семейство.

За голямо учудване, кралица Виктория продължи да произвежда незаконни наследници на копелета от Ротшилд чрез изнасилване, които пристъпиха към унищожаване на Великобритания и се ожениха за кралски семейства в цяла Европа.

По това време Ротшилдови са били на път да станат аристократи, но на име, закупена титла и с откраднато богатство. Те засегнаха въздуха на благородниците, като останаха изцяло изродени, вулгарни, груби и недостойни. Вместо да служат като благородни управители на обществото, те бяха хищни змии, които мислеха само за себе си.

През 1817 г. Австрия става първата страна, която дава на династията герб. Тази чест беше предоставена на Соломон Ротшилд като награда за финансиране на железопътните връзки на Кайзер Фердинанд Нордхам, първата парна железница в Австрия и други правителствени проекти. Дизайнът, представен от Ротшилдови, разделя гребена на четири квадранта, включително: орел (представляващ императорски и кралски австрийци); леопард (представляващ английската роялти); лъв (представляващ тяхното завоевание на Хеси); и ръка, стискаща пет стрели (символ на единството между петимата братя Ротшилд, които биха могли да се стремят да разделят Европа помежду си).

На следващата година англичаните предоставят герб на Нейтън Ротшилд и неговите наследници.

Четири години по -късно Ротшилдови са получили титлата „барон“ чрез австрийския императорски указ.

image

Образованият в Лондон Карл Маркс осигури интелектуалната основа за революциите, ръководени от Ротшилд, и захващането на властта,

Френското (венецианско) рационално Просвещение се разпространи в цяла Европа, насърчавайки феминизма, социалната справедливост и критиките на марксистката култура, предназначени да отслабят семейството и да разпалят революцията, за да отслабят обществата за окончателно завладяване под тиранията на Ротшилд. Салоните, италианско изобретение от 16 -ти век, се появиха, за да популяризират революционни принципи, които по -късно ще погълнат Европа изцяло.

Навсякъде, където имаше Ротшилд, салоните ще се увеличават с известност и популярност. Обявявани като интелектуални социални събирания за елита, те популяризират принципите на рационалното Просвещение, често привличайки добронамерени хора, вдъхновени от възвишените принципи и идеали, подкрепящи справедливостта, равенството и представителните правителства, бръмчащи думи, използвани за апелиране към по -високите стремежи на хора, но които прикриват зловещата власт на Ротшилд.

С щедро финансиране от Ротшилд и неговите съюзници, революциите, вдъхновени от рационалното Просвещение, продължават да се разпространяват в цяла Европа през 1848 г. Макар да се изявяват като демократични и либерални по природа, тези движения са насочени към премахване на старите монархически структури, които подкрепят законните християнски владетели. и създаване на независими национални държави, контролирани от Ротшилдови. Над 50 държави бяха засегнати, като десетки хиляди хора загубиха живота си.

Отвратена от подлите Ротшилди, кралица Виктория тайно поддържа истинската кралска родова линия чрез таен брак - законен наследник, който Ротшилдови се опитват, но не успяват, да убият.

Руският цар Александър II е кръстен на бъдещата кралица Виктория, която е кръстена Александрина Виктория. Александър споделя усилията на кралица Виктория да запази християнската монархия чрез „Третия Рим“, за да стимулира възраждането на християнството.

Разбърквания На Антихриста image

Антихристът беше дълга венецианска цел да измести духовната сила на Исус над Европа с временната сила на тиранин, който черпи своята сила от окултизма.

Сред руските писатели, които подкрепят учението на Третия Рим, е Владимир Соловьов. Активен член на Дружеството за насърчаване на културата сред евреите в Русия, Соловьов изгражда мостове между юдаизма и християнството, отразявайки, че естественото състояние на нещата между евреите и християните е в състояние на хармония и приятелство, което Ротшилдови се стремят да заменят с вражда и недоверие.

В своята апокалиптична приказка за Антихриста, която е подзаглавена „Басня за измамника“, Соловьов предупреждава за злата сила, която се стреми да завладее християнска Русия. Той характеризира силата като „панмонголизъм-обединението на всички раси в Източна Азия с цел провеждане на решителна война срещу чужди натрапници, тоест срещу европейците“. Монголците са наемници на венецианците, които се възползват от окултизма, включително сатанинските ритуали. за целите на хвърлянето на „ново монголско иго“ над Европа.

Соловиев пише за знаците на сатанинския измамник в „Отвореният път към световния мир и благоденствие“. Антихристът, каза той, ще бъде на пръв поглед добронамерен човек, който обещава свобода, но доставя робство; проповядвал универсални права, но налагал тирания; насърчава световното правителство да победи войната за мир; и проповядваше недостиг над изобилието.

Той отбеляза, че дяволите са радикали, реформатори и революционери, които обещават просветление, мир и просперитет, като същевременно доставят разрушение, бедност и вечна тъмнина.

Според него антихристът ще представи „манифест“, който „принуждава правителствата да се присъединят към Съединените щати на Европа под върховната власт на римския император“.

От падането на Римската империя венецианците се стремят да възкресят Римската империя под техен контрол. Като амбициозни световни тирани, Ротшилдови се опитаха да изпълнят дневния ред. След като световните войни опустошиха Европа, убивайки десетки милиони хора с щедро финансиране, осигурено от Ротшилдови и техните съюзници на Уолстрийт и правителствата, династията популяризира Европейската общност за въглища и стомана, която стана основа за Европейския съюз като следваща стъпка към възстановяването на Рим.

Ротшилдови бяха сенчестата сила зад такива групи като Кръглата маса, Обществото на поклонниците, Комитета на 300 и Римския клуб, които набираха държавни и правителствени ръководители, администратори на ООН, политици и държавни служители, дипломати, учени, икономисти и бизнес лидери, които биха могли да им помогнат да изпълнят своя дневен ред.

През 1972 г. Римският клуб публикува „ Ограничения на растежа“, който препоръчва премахването на „излишните популации“ и деиндустриализацията на обществото, така че Ротшилдови да могат да разпределят ресурси, за да намалят хората до нивата на издръжка, докато Ротшилдови и избраните няколко се наслаждават на живота на ефектни аристократи с неограничено изобилие на гърба на всички останали.

image

Програмата за обезлюдяване на Ротшилд е призната от HG Wells, сред много други, които са били запознати с нея.

Сред руските писатели, които подкрепят учението на Третия Рим, е Владимир Соловьов. Активен член на Дружеството за насърчаване на културата сред евреите в Русия, Соловьов изгражда мостове между юдаизма и християнството, отразявайки, че естественото състояние на нещата между евреите и християните е в състояние на хармония и приятелство, което Ротшилдови се стремят да заменят с вражда и недоверие.

В своята апокалиптична приказка за Антихриста , която е подзаглавена „Басня за измамника“, Соловьов предупреждава за злата сила, която се стреми да завладее християнска Русия. Той характеризира силата като „панмонголизъм-обединението на всички раси в Източна Азия с цел провеждане на решителна война срещу чужди натрапници, тоест срещу европейците“. Монголците са наемници на венецианците, които се възползват от окултизма, включително сатанинските ритуали. за целите на хвърлянето на „ново монголско иго“ над Европа.

Соловиев пише за знаците на сатанинския измамник в „Отвореният път към световния мир и благоденствие“. Антихристът, каза той, ще бъде на пръв поглед добронамерен човек, който обещава свобода, но доставя робство; проповядвал универсални права, но налагал тирания; насърчава световното правителство да победи войната за мир; и проповядваше недостиг над изобилието.

Той отбеляза, че дяволите са радикали, реформатори и революционери, които обещават просветление, мир и просперитет, като същевременно доставят разрушение, бедност и вечна тъмнина.

Според него антихристът ще представи „манифест“, който „принуждава правителствата да се присъединят към Съединените щати на Европа под върховната власт на римския император“.

От падането на Римската империя венецианците се стремят да възкресят Римската империя под техен контрол. Като амбициозни световни тирани, Ротшилдови се опитаха да изпълнят дневния ред. След като световните войни опустошиха Европа, убивайки десетки милиони хора с щедро финансиране, осигурено от Ротшилдови и техните съюзници на Уолстрийт и правителствата, династията популяризира Европейската общност за въглища и стомана, която стана основа за Европейския съюз като следваща стъпка към възстановяването на Рим.

Ротшилдови бяха сенчестата сила зад такива групи като Кръглата маса, Обществото на поклонниците, Комитета на 300 и Римския клуб, които набираха държавни и правителствени ръководители, администратори на ООН, политици и държавни служители, дипломати, учени, икономисти и бизнес лидери, които биха могли да им помогнат да изпълнят своя дневен ред.

През 1972 г. Римският клуб публикува „Ограничения на растежа“, който препоръчва премахването на „излишните популации“ и деиндустриализацията на обществото, така че Ротшилдови да могат да разпределят ресурси, за да намалят хората до нивата на издръжка, докато Ротшилдови и избраните няколко се наслаждават на живота на ефектни аристократи с неограничено изобилие на гърба на всички останали.

Сред основателите на Римския клуб беше Дейвид Рокфелер , наследник на състоянието на Standard Oil, който беше едновременно съперник и приятел на Джейкъб Ротшилд.

За да управляват света, заключават Ротшилдови, популациите трябва да се държат в рамките на управляемо число. След световните войни Ричард фон Куденхоу-Калерги очерта дневен ред за европейския геноцид, известен като плана на Калгери:

„Европейският човек на бъдещето ще бъде със смесена раса“, пише Калгери. „Днешните раси и класове ще изчезнат поради изчезването на нациите, времето и предразсъдъците. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по външния си вид на древните египтяни, ще замени многообразието на народите с разнообразие от индивиди. "

Ротшилдови на практика бяха кооптирали дневния ред на венецианците и техните наемни армии от хазарски, монголски и турски орди за световно завладяване.

Смесеният расов син на австрийски баща и японска майка, Калгери беше ентусиазиран привърженик на европейската интеграция - тоест премахването на националния суверенитет, за да може над Европа да се изгради наднационална структура, създавайки общ европейски пазар с европейска армия , Европейска икономика и европейска политическа структура, ръководена от управлявани от Ротшилд бюрократи, които не дължат вярност към нито една нация.

Богатството и привилегиите трябваше да бъдат лишени от хората, като приходите се преразпределят към интересите на Ротшилд.

В тази гледна точка елитът се стреми да претендира за цялата власт и богатство на света за себе си, като същевременно лишава хората от цялата им власт, собственост и права, за разлика от Голямото нулиране на Ротшилдови и техния агент, основателят на Световния икономически форум Клаус Шваб популяризира днес.

Като поддръжник на плана на Калгери, Ротшилдови се стремят да ислямизират Европа, като позволят на мюсюлманите, които са били радикализирани чрез чужда намеса на Източноиндийската компания, да преминат през сухопътния мост на Турция и да влязат в Европа-и след това да получат безплатен безвизов режим движение по континента чрез Споразумението Шенеген, което им позволява да използват социални програми, предназначени за европейците, и да атакуват евреи и християни.

Докато Ротшилдови тайно оръжия на радикалния ислям срещу Запада, те мобилизираха ционистите срещу исляма, за да запазят юдео-християнската цивилизация, като противопоставят раси и религии една срещу друга като част от стратегията за разделяне и завладяване, за да опустошат Запада и неговото население.

Абсолютно задължително да се прочете: Как илюминатите (луциферианските сатанисти) са проникнали в религията, тайните общества и правителството и са ги отвлекли отвътре .

Планът Калгери е замислен от австрийския барон Луи Натаниел, барон де Ротшилд, който запозна Калгери с Макс Варбург, който от своя страна финансира паневропейските усилия на Калгери.

Друг поддръжник на калгери беше „Уайлд Бил“ Донован, основател на Службата за стратегически услуги, предшественик на ЦРУ, която помогна за стартирането на Комунистическата революция на Ротшилд Мао Цзедун, създавайки почвата за комунистически Китай, който трябваше да бъде контролиран тайно от Ротшилдови, за да ръководят новия световен ред след унищожаването на американската изключителност и свеждането на САЩ до фалирала социална държава.

Руската революция беше подпалена срещу руското правителство, като финансирането беше осигурено от Ротшилдови и Джейкъб Шиф, банкер, свързан с Ротшилдови от 1800 -те години, като и двете семейства заемаха една и съща сграда в еврейското гето във Франкфурт на Майн.

По -късно Шиф ще създаде Kuhn, Loeb & Co., разширение на банковата империя на Ротшилд , и ще наеме Пол Варбург, който създаде Федералната резервна банка , която постави финансите и паричната политика на САЩ под контрола на Ротшилдови .

През следващите десетилетия федералното правителство ще бъде ограбено с трилиони долари, като Ротшилдови и техните агенти грабят грабеж на публичните активи.

Ротшилдови си представяха глобална тиранична социална държава, управлявана от техните корпорации, субсидирани от данъкоплатците, с династията, която обединява всички активи и контролира всички лостове на властта.

Известният социалистически автор Х. Г. Уелс описва това бъдеще в Новия световен ред и Отворената конспирация :

„Тази нова и пълна революция, която обмисляме, може да бъде дефинирана с много малко думи. Това е откровен световен социализъм; научно планирано и насочено ... Безброй хора ще мразят новия световен ред и ще умрат, протестирайки срещу него. Когато се опитваме да оценим обещанието му, трябва да имаме предвид бедствието на едно поколение или повече недоволни. Терминът „интернационализъм“ е популяризиран през последните години, за да обхване взаимосвързани финансови, политически и икономически световни сили с цел създаване на световно правителство. "

Коронавирусът На Ротшилд

Наричането на коронавируса „грип Ухан“ или „китайски вирус“ е обида за китайците. По -точно, вирусът на Ротшилд, с династията, дърпаща конците на комунистическите китайци , за да осигури прикритие на глобалния икономически балон, да накаже света за това, че се съпротивлява на глобалния си контрол с още по -репресивни мерки и да противопостави Запада срещу Китай като част от още една твърде предсказуема стратегия разделяй и владей.

Всичко беше на път за новия световен ред на Ротшилд, докато в Лондон не бяха открити доказателства относно нелегитимността на кралица Елизабет II , която от своя страна разкрива нелегитимността на всички марионетни правителства на Ротшилд по света. И точно така, схема, която се създаваше векове, беше готова да бъде разгадана, което доведе до масови арести и съдебни преследвания за всички заинтересовани.

Атомна бомба: Имаме доказателства, че Ротшилдс патентова биометрични тестове на Covid-19 през 2015 г.

image

Коронавирусът избухна след откриването на „болестта“ в Британската монархия.

Дневният ред на Ротшилд беше разкрит по време на администрацията на Клинтън. Като кръвна линия на Ротшилд, президентът Бил Клинтън не се справи с това - въпреки че се обедини с конгресмена Том ДеЛей, за да помогне за осигуряването на членството на Китай в Световната търговска организация. И двамата бяха решени да защитават интереса на корпоративната Америка към комунистически Китай над благосъстоянието на САЩ и техния народ.

Стелт войната срещу хората - Тихите оръжия за тихи войни , започнала с коронацията на кралица Елизабет II - сега беше открита и се движеше напред с бързи темпове, за да изпълни дневния ред, преди дневният ред да бъде изваден от релси. Втората администрация на Буш и Обама яростно проби през дневния ред за коренно преобразуване на Съединените щати, а Хилари Клинтън е готова да председателства разпадането й като президент .

И тогава Бог се намеси, като Доналд Тръмп победи всички шансове да стане президент, давайки на човечеството втори шанс.

Точно така, Ротшилдови, които се дефилираха като второто идване на Христос, бяха в настъпление. Нямаше намерение да вървят тихо.

Публичните записи разкриват, че САЩ са издали патент за коронавируса (заедно с бъдеща ваксина) на Pirbright Institute, базирана в Обединеното кралство изследователска организация, която се финансира от Wellcome Trust, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс , Европейската комисия , Световната здравна организация и Агенцията за напреднали изследователски проекти в областта на отбраната (DARPA) , агенция на Министерството на отбраната за нововъзникващи военни технологии.

Китайска лаборатория в Ухан, която получи пари от федералното правителство по указание на д -р Антъни Фочи, провеждаше изследвания върху прилепите около времето на огнището. Това осигури на Гейтс и други прикритие заедно с правдоподобно отричане. Патентът обаче беше одобрен преди това.

Самите финансови интереси, които финансираха Института, също така насърчаваха и финансираха глобалния координиран отговор на правителството и медиите. След като патентова коронавируса и неговата ваксина, същата укрепена мрежа поиска милиарди долари за ваксини, изследвания и други средства за лечение на коронавирус.

Спонсорите имаха личен интерес да прилагат военни технологии към ваксините, за да реализират печалба и да затвърдят контрола на Короната върху незаконно придобитата империя на Ротшилд.

Задължително прочетете статия: Все още отричате, че Ротшилд стоят зад великото нулиране? Спри, става нелепо!

image

Лейди Лин Форестър де Ротшилд: Добродетел, сигнализираща с Ватикана, за да убеди хората да поверят на нейното семейство контрол и собственост върху целия свят, като препоръчва приобщаващия капитализъм, така че династията да може да разпредели богатството, което са откраднали в замяна на прекратяването Подкрепените от Ротшилд бунтове срещу Antifa и BLM и позволявайки на всички останали универсален основен доход.

Предшественик на Wellcome Trust са Burroughs, Wellcome & Co, които доставят експериментални ваксини на британците по време на Втората бурска война, при която загиват над 60 000 души. Институтът Пирбрайт е кръстен на Хенри де Уормс, първи барон Пирбрайт, ротшилд, чиито братовчеди са били наети в NM Rothschild & Co.

Пирбрайт е нает в Източноиндийската компания , империалистичната сила на Ротшилд, която финансира Британската империя чрез търговията с роби и опиум и която спонсорира тайното общество „Череп и кости“ в Йейлския университет, което е произвело президенти и други държавници, които са напреднали в дълбоката държава дневния ред и подготвения Мао Цзедун да поведе Китайската комунистическа революция, довела до между 40 и 80 милиона смъртни случая.

През 1880 г. Хенри Соломон Уелкъм, британски предприемач, роден в Америка, основава Burroughs Wellcome & Company, фармацевтична компания, която в крайна сметка сформира Glaxo Smith Kline, която в момента работи с китайската Clover Biopharmaceuticals в клинична фаза на ваксина за борба с разпространението на коронавирус .

Ако хората отказват да се съобразяват, Короната, контролирана от Ротшилд, има методи за поробване на човечеството чрез нанотехнологии, които могат да контролират субекти на клетъчно ниво, което им позволява да отменят свободната воля да насочват вземането на решения и действия на човек чрез радиочестоти, доказано от плъхове, ръководени чрез лабиринти чрез енергия, насочена към компютърни чипове, имплантирани в лапите им.

Чрез 5-G технологията обществеността би могла да бъде роботизирана с технологично подобрени ваксини, изпълнявайки болна трансхуманистична програма, която да отдели човека и душата му от неговия Създател за вечността. Вместо да търсят Божията воля, хората ще бъдат контролирани от Ротшилд.

На мястото на творчески, свободно мислещ човек би бил автоматизиран дрон, който обслужва така наречените елити, докато не надхвърли своята полезност, след което ще бъде прекратен. Нищо чудно ли е, че Бил Гейтс, публичното лице на медицинската програма на Нейно Величество, е взел медиите с радост, обсъждайки плановете му за намаляване на населението, стерилизация и ваксини?

Пандемията от коронавирус доведе до наложени блокировки, които унищожиха живота, лишиха гражданите от гражданските им свободи и богатство и подкрепиха корпоративния фашизъм.

С падането на света Ротшилдови популяризираха Голямото нулиране, започнало на Световния икономически форум - това за деиндустриализация на света, предотвратявайки независимостта на хората или шофирането на автомобили.

Храната им трябваше да бъде разпределена и създадена лаборатория за ГМО, докато хората бяха въвеждани в техно-гулаги, работещи от вкъщи, ограничени в способността си да се възпроизвеждат или пътуват, проследени и проследени, наблюдавани и разпределени, и зависими от гарантиран доход, с възможности за ликвидирането на самостоятелната заетост и предприемачеството и заместването им с контролирани от Ротшилд монополи.

На мястото на крака, който непрекъснато тъпче по лицето на човечеството, би била маска, задушаваща свободата на словото му. По някакъв начин хората щяха да бъдат „щастливи“ в робството си, обещаха Ротшилдови и техните агенти.

image

Клаус Шваб смята, че има право да контролира собствения ви живот и да решава съдбата на човечеството, тъй като е рицар от незаконната кралица Елизабет II, работи за създадените от Ротшилд Обединени нации и се назначава за ръководител на Световния икономически форум.

Подкрепяйки основателя на WEF и протежето на Kissinger Клаус Шваб в това начинание, е Лин Форестър де Ротшилд, която основава Inclusive Capital Partners. Ротшилд си партнира с контролирания от Ротшилд Ватикан, за да популяризира чрез безкрайно сигнализиране за добродетели, включително всички в една икономика, така че никой да не бъде изоставен.

Вместо да върнат богатството, което Ротшилдови са откраднали от света от поколения, те са решили да предложат гарантиран доход, който може да бъде отнеман, ако човек вдъхнови отрицателен социален кредитен рейтинг, базиран на алгоритмите на Ротшилд за изкуствен интелект.

След като унищожиха малкия бизнес, Ротшилдови ще предложат работа в своите мегакорпорации, финансирани от данъкоплатци.

Вместо да популяризират уелнес, Ротшилдови са стимулирали болестта да увеличи печалбите за своите фармацевтични компании.

Докато населението на бездомните расте по улиците на някогашната земя на изобилието, Ротшилдови карат бежанци и нуждаещи се имигранти през границите на нацията, като невинни бебета са заснети с малтретиране и хвърлени по стените, програма подкрепена от Ротшилд организации, като Международния спасителен комитет, чиято консултативна група включва хора като Тим Гайтнър, министър на финансите на президента Барак Обама; Лорънс Финк, главен изпълнителен директор на Blackrock, който наблюдава мащабните помощи на федералното правителство за големия бизнес, субсидиран от данъкоплатците на Ротшилд; и Уинстън Лорд, които помогнаха за изработването на политиката на Ротшилд за Китай, която предаде САЩ на милостта на комунистически Китай.

Според уебсайта на Ротшилд, членовете на Съвета за приобщаващ капитализъм търсят „действащи ангажименти, съобразени със стълбовете на Международния бизнес съвет на Световния икономически форум за създаване на устойчива стойност - хора, планета, принципи на управление и просперитет - и това насърчава устойчивото развитие на ООН Цели. "

Групата насърчава по -„устойчив растеж“, за да отговори на „плача на земята“ и „плача на бедните“, след като династията ограби трилиони активи, замърси планетата и унищожи икономики, правителства и общества по целия свят.

Отворената Конспирация image

Социалистическият автор Х. Г. Уелс предвижда дистопично бъдеще за човечеството въз основа на планове, измислени от Ротшилдови, поръчали неговите произведения. Той предрича Голямото възстановяване и приобщаващия капитализъм, преди Лин Форестър де Ротшилд или Клаус Шваб дори да са родени.

Програмата на Ротшилд за обезлюдяване се създава десетилетия, дори векове . Британският писател Х. Г. Уелс изложи плана на Ротшилд-Калгери през 1928 г. в „Отворената конспирация -планове за световна революция“. Неговите книги са поръчани от Ротшилдови. Те предоставят стъпка по стъпка план, който Ротшилдови и агенти са последвали в стремежа си за световно господство, голяма част от които са се осъществили:

Откритата конспирация ще се появи първо, като съзнателна организация на интелигентни, а в някои случаи и на богати мъже, като движение с различни социални и политически цели ...

А Световното правителство Един и една единица парична система с трайни наследствени олигарси, които не са избрани, които самостоятелно да избират измежду номерата им под формата на феодална система, както е било през Средновековието.

В това образувание „Един свят“ населението ще бъде ограничено от ограниченията за броя на децата на семейство, болести, войни, глад, докато един милиард души, които са полезни за управляващата класа, в области, които ще бъдат строго и ясно определени, останат като общото население на света. Няма да има средна класа, само владетели и слуги ...

Всички закони ще бъдат единни в рамките на правна система от световни съдилища, практикуващи един и същ единен кодекс, подкрепен от полицейски сили на едно световно правителство и единна военна единица за прилагане на закони във всички бивши държави, където няма да съществуват национални граници.

Системата ще се основава на социална държава; тези, които са послушни и подчинени на Единното световно правителство, ще бъдат възнаградени със средства за живот; тези, които са бунтовни, просто ще умрат от глад или ще бъдат обявени за хайдути, като по този начин ще бъдат мишена за всеки, който иска да ги убие ...

Огнестрелни оръжия или оръжия от частна собственост ще бъдат забранени.

Ще бъде разрешена само една религия и тя ще бъде под формата на църква „Едно световно правителство“, която съществува от 1920 г., както ще видим.

Сатанизмът, луциферианството и магьосничеството той ще признае за законни учебни програми на едно световно правителство без частни или църковни училища.

Всички християнски църкви вече са унищожени и християнството ще остане в миналото в Единното световно правителство.

За да се предизвика държава, в която няма индивидуална свобода или каквато и да е концепция за оцеляване на свободата, няма да има такова нещо като републиканство, суверенитет или права, пребиваващи в народа.

Националната гордост и расовата идентичност трябва да бъдат премахнати, а във фазата на преход тя ще бъде подложена на най -строги санкции, дори да се споменава расовия произход.

Всяко лице трябва да бъде напълно индоктринирано, че той или тя е създание на Единото световно правителство с идентификационен номер, ясно обозначен на тяхното лице, така че да бъде лесно достъпен, който идентификационен номер трябва да бъде в главния файл, подлежащ на незабавно извличане от всеки агенция на Единното световно правителство по всяко време.

Неелитните маси ще бъдат сведени до нивото и поведението на контролирани животни без собствена воля и лесно регулирани и контролирани. Икономическата система се основава на управляващата олигарско-етична класа, която позволява да се произвеждат достатъчно храна и услуги, за да се поддържат масовите лагери за робски труд.

Цялото богатство се обобщава в ръцете на елитните членове . Всеки индивид трябва да бъде възпитан, за да разбере, че той или тя е напълно зависим от държавата за оцеляване.

Световен икономически форум: До 2030 г. „Вие няма да притежавате нищо“ (подробности за новия световен ред)

Промишлеността Трябва Да Бъде Напълно Унищожена ...

Само елитите имат право на всеки от земните ресурси. Селското стопанство ще бъде само в ръцете на елитите със строго контролирано производство на храни.

Тъй като тези мерки започват да влизат в сила, голямото население в градовете ще бъде насилствено преместено в отдалечени райони, а тези, които отказват да отидат, ще бъдат унищожени.

Евтаназията за неизлечимо болни и възрастни хора е задължителна.

Никой град не трябва да бъде по -голям от предварително определен брой, както е описано в работата на Kalgeri. Основните работници ще бъдат преместени в други градове, ако този, в който се намират, стане пренаселен.

Други несъществени работници ще бъдат избрани на случаен принцип и изпратени в слабо населени градове за попълване на квотите.

Най-малко четири милиарда безполезни ядещи ще бъдат премахнати до 2050 г. чрез ограничени войни, организирани епидемии от фатални бързодействащи болести и глад.

Енергията, храната и водата се поддържат на издръжка за неелита, като се започне с белите популации от Западна Европа и Северна Америка и след това се разпространи към други раси. Населението на Канада, Западна Европа и САЩ ще бъде унищожено по -бързо, отколкото на други континенти, докато населението на света достигне управляемо ниво от един милиард, от които 500 милиона ще се състоят от китайски и японски раси, избрани, защото те са хора, които са били регламентирани от векове и които са свикнали да се подчиняват на властта без съмнение.

От време на време ще има изкуствено измислен недостиг на храна и вода и медицински грижи, които да напомнят на масите, че самото им съществуване зависи от добрата воля на (елитите). След унищожаването на жилищната, автомобилната, стоманодобивната и тежкотоварната промишленост той ще ограничи жилищата, а индустриите от всякакъв вид, на които е позволено да останат, ще бъдат под ръководството на (елитите).

Съединените щати ще бъдат наводнени от народи на извънземни култури, които в крайна сметка ще завладеят Бяла Америка, хора, които нямат представа какво представлява Конституцията на Съединените щати и които вследствие на това няма да направят нищо, за да я защитят, и в чието съзнание концепцията за свободата и правосъдието са толкова слаби, че нямат особено значение.

Тези, които нарушават закона, незабавно ще бъдат екзекутирани.

Не трябва да има пари или монети в ръцете на неелита. Всички транзакции се извършват с дебитна карта, която носи идентификационния номер на притежателя.

Всяко лице, което по някакъв начин нарушава правилата и разпоредбите на (елитите), трябва да спре използването на своята карта за различни периоди в зависимост от естеството и тежестта на нарушението. Такива лица ще открият, когато отиват да правят покупки, че картата им е в черния списък и няма да могат да получат услуги от какъвто и да е вид. Опитите да се търгуват стари монети, тоест сребърни монети от предишни и вече несъществуващи държави, ще се третират като главно престъпление, подлежащо на смъртно наказание.

Всички такива монети трябва да бъдат предадени в рамките на определено време заедно с оръжия, пушки, експлозиви и автомобили. Само на елита и високопоставени служители на едно световно правителство ще бъде разрешен частен транспорт, оръжия, монети и автомобили.

Ако нарушението е сериозно, картата ще бъде иззета на контролния пункт, където е представена. След това лицето няма да може да получава храна, вода, подслон и медицински услуги при заетост и ще бъде официално вписано като извън закона.

По този начин ще бъдат създадени големи банди хайдути и те ще живеят в региони, които най -добре си позволяват препитание, подлежащи на преследване и застрелване на място.

Лицата, които помагат на хайдутите по какъвто и да е начин, също ще бъдат застреляни. Хайдутите, които не успеят да се предадат на полицията или военните след деклариран период от време, биват избрани на случаен принцип бивш член на семейството, който да изтърпи затвор вместо тях.

Съперничещите фракции и групи като араби и евреи и африкански племена трябва да имат увеличени различия и да позволят да се водят изтребни войни един срещу друг. Същата тактика ще се използва в Централна и Южна Америка. Тези войни за изтощение ще се проведат преди поемането на Единното световно правителство и ще бъдат проектирани на всеки континент, където живеят големи групи хора с етнически и религиозни различия ...

Етническите и религиозните различия се увеличават и изострят, а насилственият конфликт като средство за уреждане на различията се насърчава и насърчава.

Всички информационни услуги и печатни медии са под контрола на Единното световно правителство. Редовните мерки за контрол на промиването на мозъци се прехвърлят като забавление по начина, по който са били практикувани и са се превърнали в изящно изкуство в Съединените щати.

Това е планът, предвиден от Ротшилдови, ако обществеността пожелае да го приеме. Век по-късно светът е изправен пред криптовалути, v-паспорти, резултати от социални кредити, технологии за проследяване и проследяване, смъртоносни пандемии, „устойчиви“ интелигентни градове, принудителни ваксинации, свързани с участието на обществото, произведени, спонсорирани от корпорации расови войни и социални вълнения, деиндустриализация на обществото, усилия за изкореняване на автомобили, принудителна зависимост от държавата, унищожаване на веригите за доставки и ферми в частна собственост, избиване на възрастни и слаби, грабежи от мегакорпорации в бързо навлизаща корпоративна фашистка държава, подкрепяна от Ротшилд организации с нестопанска цел, наводняващи белите страни с бежанци, докато разпалват омраза срещу белите и християните, заличаване на американската история, обичаи и традиции,

Елитът, свързан с Ротшилд, иска да „ възстанови по-добре “. Това може да бъде постигнато чрез възстановяване на почтеността на нашите правителства, ценностите в обществото и Бог в нашите сърца. Възстановяването на по -добри средства за създаване на правителства и институции, отделни от Ротшилд, истински републики, които отговарят на нас, хората с международни отношения, основани на добра воля, приятелство, човешки права и върховенство на закона, а не на експлоатация, грабеж, война и предателство. С възстановяване на почтеността университетите, болниците, медиите и обществените институции отново могат да обслужват обществения интерес, а не мотива за печалба за сметка на всичко останало.

Глобална финансова система, напълно независима от корумпираните, нелегитимни елити, може да бъде създадена въз основа на здрави, икономически принципи, с подкрепата на твърди активи. Върховенството на закона, правата на човека и конституционната защита могат да заменят вечната обувка на главата, както е предсказано в смразяващия дистопичен роман на Оруел, 1984 г.

Правата, предоставени на хората, не са предоставени от Ротшилдови, а дадени свободно от Бог, чийто свят е пълен с изобилие, а не с недостиг.

Ротшилдови, върховните доставчици на мизерия, хаос и злонамереност, трябва да бъдат изпратени на сметището на историята, за да служат като предупредителна история, за да не се изкуши историята да се повтори.

От Сюзън Брадфорд , автор на „ Кралски кръвни лъжи“  („Вътрешната история за това как Ротшилдови превзеха британската монархия“, „Прочистени кралски особи“, „Създадени марионетни лидери“, „Революции“, „Корумпирани нрави и институции“, „Ограбено богатство“, „Създадени фалшиви реалности“ и „Народени нации“), Общества , и народи един срещу друг в безмилостно, мегаломанско търсене на световно господство).




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737836
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031