Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2022 14:15 - Колко далечна ни се струва 2050 година?
Автор: adassa Категория: Други   
Прочетен: 2178 Коментари: 1 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дали бъдещено ни е програмирано или въобще програмируемо ли е? Дали изобщо се чудим какво ни е подготвило бъдещето или посрещаме бъдещите ни подготвени събитията наготово? Интересни предиктиви са заложени в програмата 2050.earth и някои от тях звучат като в научнофантастичен филм…
Напоследък животът заприличва много повече на научна фантастика, а традиционните науки на стар и отживял филм… къде живеем?
“Вече нашите смартфони са заместител на рутинното съхранение на паметта и дават почти незабавен достъп до световна информация. Следващата стъпка сега през 2050 г. може да бъде включване
в допълнителна памет или придобиване/усвояване на езикови умения чрез директно вграждане в мозъка. Ако
можем да увеличим мозъка си с
електронни импланти, може би ще успеем
изтеглим нашите мисли и спомени в машина. Ако технически тенденции продължават безпрепятствено, а след това някои от хората, които сега живеят, биха могли да постигнат безсмъртие - поне в ограничен смисъл т.е. техните изтеглени мисли и спомени могат да имат продължителност на живота(?) …неограничени от настоящите си тела.”
“През 2050 година за човечеството е предвиден “Живот: от началото до края” Това ще стане като участникът ще бъде потопен в състояние на сън, в който мозъкът е под влияние на специални лекарства и неврокомпютри, създаващи един вид виртуална реалност вътре в човека. Спящият човек няма да осъзнава, че живее различен живот и то в рамките на 2-3 дни от нормалното време той ще живеят цял ​​един живот - вътрешно - от люлката до гроба. Специални компютри ще генерират заобикалящата среда, създавайки пълния живот във всяко отношение, в стил “Матрицата”. Умирането във вътрешния свят ще предизвика участникът да се събуди в истинския. Потенциално вредни спомени от несъществуващите места или хора ще бъдат забравени, но полезните умения и знания ще остават. Спящият
човек "израснал" в чужда държава,
усвоил например езикът, историята и
манталитетът на тази виртуална родина ще останат запечатани в неговото съзнание…”
И още абсурдни предиктиви, вижти сами: 2050.earth
—————————————————————
METAVERSE Е СЛЕДВАЩАТА цифрова ИМПЕРИЯ-КОРПОРАЦИЯ
БЛОКЧЕЙН е цифровият регистър, който организира всички възможни транзакции, материални или не, в мрежата. Един път създал “сметка” всички последващи действия се регистрират там и комуникират с останалите “блокове” на потребители и корпорации.
Блокчейн е начинът вие да преминете от 3Д материална към 3Д виртуална МЕТАреалност, да се разплащате в Метавселената чрез виртуална валута. Основател е Сатоши Накамото, който остава анонимен и гадаем човек ли е, Корпорация или нещо друго.
https://www.techpout.com/what-is-blockchain-and-how-is-it…/
В момента се създават цифровите ни близнаци и това става чрез дигиталните коvид паспорти. Тези наши близнаци ни ПОСТАВЯТ В ИГРАТА и позволяват на ИИ да ни изучи . Около тези паспорти ще се навържат банкови сметки, социален кредит, ваксинационен статут, въглероден отпечатък, еко кредит и ще се управляват от единен център.
Насърчавани сме да генерираме време, енергия и трупане на крипто капитал в МЕТА и поетапно да преминем чрез нашите аватари само на този вид живот и разплащане.
Но как паралелно да живеем в материална и виртуална реалност и от едната лесно да преминаваме в другата?
Очилата-VR headset и сензорите, свързващи ни с МЕТА са временно решение, докато не бъде създаден компютърно-мозъчен интерфейс между нашия мозък и квантовия компютър, управляващ МЕТА системата.
А този интерфейс може да се създаде чрез захват на мозъчните синапси чрез нанотехнологии- наноботи, нанити, наночипове.
Бихме ли се съгласили да си инжектираме нанотехнологии, таргетиращи определни органи и синапси?
Едва ли.
Тогава на помощ идва ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО и каскадата от епидемии, принуждаващи ни да си инжектираме поредната ваксиnа.
Наред с наноботите е нужно генетично да сме съвместими с квантовия или супер компютът. Това се нарича КВАНТОВО ЗАПЛИТАНЕ и е нужно за пълен контрол от страна на ИИ над човека. Тоест трябва да бъдем хибридизирани до онзи организъм, при който човеците сами ще генерират онзи електромагнетизъм, който ще позволи на квантовия компютър абсолютен контрол.
Откровено и без залъгалки работят върху ДИГИТАЛНИ ВАКСИНИ- Казват, че това ще бъде извършено основно поради здравословни причини, защото ще може системата да контролира много фини неврологични и физиологични процеси чрез запуск на нанотехнологии, свободно циркулиращи в телата. Наричат използваните технологии, че са технологии за виртуална реалност.
https://www.cmu.edu/…/resear…/digital_vaccine_for_covid.html
https://www.seas.harvard.edu/…/injecting-nano-devices-brain
Чарлз Либер разказва, че не може другояче да се създаде мозъчно-компютърен интерфейс, само чрез нанотехнологии и така разработва и патентова нанотехнологии за тази цел:
Интерфейс мозък-машина и мрежа за инжектиране със спринцовка
Д-р Либер изследва как нанопроводниците могат да активират интерфейса мозък-машина (ИТМ). Това е конкретната тема на последните му два доклада:
1. декември 2019 г. „Сондите от Nanowire могат да управляват интерфейси мозък-машина с висока разделителна способност“; и
2. септември 2019 г. „Прецизна електронна медицина в мозъка“
https://medium.com/…/the-brain-machine-interface-syringe…
После бе даден старт на акция коvид.
Сега навързвате ли METAVERSE- BLOCKCHAIN- DIGITAL VACCINE?
Имам един неотговорен въпрос: КОЙ притежава МЕТАвселената, кой ще контролира нас и всичките ни активи- тяло, мозък, съзнание, здраве, психика, менталност....
В чия Матрица сме натиквани, като дигитални овце в дигитална МЕТА-ФЕРМА?
Чрез Све Мат https://www.facebook.com/791637879/posts/10159156649172880/?d=n 



Гласувай:
15



1. barin - Здравей, adassa. Годината 2050 е ...
27.05.2022 15:14
Здравей, adassa. Годината 2050 е толкова далеч, колкото ми се виждаше например 2000, когато бях малък. Едва ли ще я доживея, но ще дойде, а какво ще се случи дотогава никой не може да предположи.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930