Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2020 18:03 - Агент от ДАНС до „Афера“: Ето как мачкат противниците на Бойко Борисов и Иван Гешев
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 628 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.08.2020 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Агент от ДАНС до „Афера“: Ето как мачкат противниците на Бойко Борисов и Иван Гешев


image
 

Здравейте Госпожо Томова,

Поради събитията от последните дни /влизането на представители на „Възраждане“ в Съдебната палата, какато и действията на МВР, довели до премахване на протестиращите и палатките им от кръстовищата в София/, ще Ви запозная с няколко неща, представляващи информация от „кухнята“ на ДАНС. Сигурно вече се сещате какъв съм аз, но искам да Ви уверя, че сред нас също има хора, които искат ПРОМЯНА…. Искаме я даже много, тъй като знаем и ежедневно виждаме неща, които никога няма да получат обществена популярност…

В ДАНС предстоят кадрови рокади по върховете… Отиват си председателя Димитър Георгиев и единия от заместниците му Недялко Недялков, заради зависимостите си от Шиши.

Основният претендент за поста, понастоящем заеман от Недялков, е директорът на дирекцията за противодействие на тероризма и радикализацията държавен агент II степен Захари Каменов Богомилов – любимец на Иван Гешев, който в личен разговор му е обещал мястото на Недялков. Този разговор е проведен преди около месец, в началото на протестите, в кабинета на главния прокурор, където Богомилов е един от честите посетители. Само, че повишението не е „безплатно“, така да се каже. То си има „цена“, която Захари Богомилов успешно заплаща…

Цената………..

Предприемане от страна на Богомилов на всички възможни оперативни мерки за контрол и въздействие върху хората, ръководещи протестите: тези от антикорупционния фонд, ръководството на партия „Възраждане“, „Отровното трио“ и всички други формални и неформални лидери, които без страх изказват мнението си срещу Борисов, Гешев, Шиши и т.н.

Мерките са предприети: ежедневно цивилни служители на ДАНС са внедрявани сред протестиращите граждани в София, Варна и другите градове. Всичко е документирано и докладвано по надлежния ред и на Гешев и към „Берлин“ и към „Сараите“, вероятно и на премиера, но към последния със сигурност в не пълен обем и не 100% обективно.

На всички „фактори“ от протестните действия и „опозиционни“ журналисти, Богомилов е направил разпечатки на телефонната кореспонденция /абсолютно незаконно или с измислени мотиви за осъществявана противодържавна дейност/. Част от разпечатките са камуфлирани в други дирекции на Агенцията като разпечатки на лица, свързани с обекти на текущи разработки или във връзка с постъпили сигнали за дейност, попадаща в компетенциите на ДАНС /там са способни на всякакви витиевати ченгесарски интерпретации, когато твябва да „се докажат“ пред КОЙ и хората му.

Прилагани са и СРС по измислени мотиви, за което са ползвани постъпили „секретни“ сигнали от „секретни“ сигналисти, потвърждаващи антидържавната дейност на протестиращите. На база това са направени „обосновани предположения“ за заплахи срещу националната сигурност и т.н.

На база наличните в Агенцията и в нейните териториални структури събрани оперативни данни за учредяването и дейността на партия „Възраждане“, в дирекцията, ръководена от Захари Богомилов, е изготвена подробна справка, която е изпратена на СГП за отношение по компетентност. Резултатът е публично известен: предприетите действия от страна на СГП за заличаване на регистрацията на „Възраждане“ и „смазване“ на членовете й..

Само, че има и подробности, за които обществото не знае…..

Захари Богомилов е син на административния ръководител на СГП Илияна Кирилова /дали в случая няма притеснителен конфликт на интереси: синът пише справка до майка си, която ползва справката за предприемане на официални действия от страна на СГП срещу българска политическа партия /. И двамата са свързани освен с близкото си родство, с безграничната си преданост към Иван Гешев и огромните си зависимости към него. И Богомилов и Кирилова са издигнати на заеманите длъжности от Гешев и Пепи Еврото /главния герой от „Осемте джуджета“/.

Захари Богомилов не случайно ръководи дирекцията за противодействие на тероризма и радикализацията в ДАНС, тъй като точно в нея се обезпечават изборните процеси в България /там е позициониран щаба, който концентрира и обработва цялата информация за провеждани и предстоящи избори и изборните нарушения/. В тази дирекция се работи и по всички не регистрирани политически организации, сдружения и общности, което е перфектната възможност да се влияе „ченгесарски“ върху всички лица и процеси, които биха могли да застрашат ХУНТАТА. И Захари Богомилов работи, работи, не се е спряло момчето. Още с назначаването му за директор през лятото на 2018 година, Богомилов изгони началника на отдела, който отговаря за тези процеси и постави на негово място свой човек – тъпия, верен и безскрупулен Никола Караколев, който от тогава, та чак до днес не спира да гази и мачка всичко, посочено му от Богомилов като цел, т.е. заплаха за ХУНТАТА.

Та такива работи се случват в ДАНС, Госпожо Томова. Много се надявам да Ви бъдат полезни в дейността Ви.

Поздрави и успех!

П.С. За да Ви пратя тази информация ползвам поща, която е създадена само за това. Ако имате въпроси по тематиката, моля задайте ги, а пък аз с удоволствие ще отговоря!

Източник/ци: https://afera.bg/ Четете още на: http://www.budnaera.com/2008-03/2008-09-



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740540
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031