Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2020 19:52 - ГЕРБ и ДПС са заедно срещу България – кметът на Бургас Димитър Николов и „котаракът на Бойко” Сашо Сталийски с имоти до морския сарай на Доган https://narod.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1755 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГЕРБ и ДПС са заедно срещу България – кметът на Бургас Димитър Николов и „котаракът на Бойко” Сашо Сталийски с имоти до морския сарай на Доган imageот admin на 11.07.2020 0 1,173 Споделете

Грозното лице на задкулисната коалиция на Бойко Борисов с Ахмед Демир Доган лъсна! ГЕРБ и ДПС са се съюзили срещу народа на България в името на неспиращата далавера по източването на обществения ресурс, разкри източник на Narod.bg от опозицията в парламента.

imageБорисов и Николов са заедно в заверата с Ахмед Доган

Доказателство за общият фронт срещу българите е фактът, че зам.-шефът на ГЕРБ – бургаският кмет Димитър Николов, има вила в района на парк „Росенец”, където е морският сарай на Ахмед Доган.

image

Съвсем неслучайно къща тук има и любимият „котарак” на Бойко – Александър Сталийски, син на бившия министър на отбраната Александър Сталийски. Пикантна подробност е, че страховитият Вълко Червенков е втори братовчед на бабата на „котарака”. Сашо Сталийски е едно от главните действащи лица в източването и фалирането на Корпоративна търговска банка (КТБ), научи Narod.bg.

imageСталийски и Бойко да дружки от години

На същото мнение е и бившият депутат Методи Андреев. Според него Христо Иванов показа цялата грозота на българската действителност и видяхме, че български политик не може да стъпи на морския бряг, който е публична държавна собственост, защото е окупиран от Доган и сараите му, установи репортер на Narod.bg.

Стана ясно, че в този периметър край морето и в тези сараи към онзи момент е имало важна персона, охранявана от НСО. Това предположение се обуславя от наличието на гардовете, които явно, въпреки че бяха по къси панталони, явно не са отишли на това място на плаж. Редно е НСО да каже кой обект и кое лице са охранявали служителите им.

Пред Faktor.bg Методи Андреев заяви, че настоява за пълно осветяване кои други лица от мафиотския кръг на явната и задкулисна власт също имат привилегията да присъстват в района на Росенец.

imageПремиерът и кметът имат какво да крият

Реклама

В публичното пространство има информация, че един кмет (Димитър Николов, зам.-председател на ГЕРБ, б.ред.), който се представя за един от най-успешните в страната, също често пребивава на въпросното място, а имал и бунгало или каравана. На какво основание му е дадена тази привилегия?

Твърди се също, че и едно лице, представящо се за бизнесмен, свързано с кръга на „Котараци” (Александър Сталийски, б.ред.), с източването на КТБ и прехвърлянето на имоти от нея, има вила в близост до сараите на Доган. Добре е да се провери и изясни от компетентните органи вярна ли е тази информация и на какво основание ползват тези специални права в този район.

И ако е така, въпросният кмет трябва да бъде разследван за евентуален конфликт на интереси, а бизнесменът – за връзки с управляващите, настоява Андреев.

Александър Сталийски от финансово-олигархичния кръг „Котараците” около Бойко Борисов не попада често във фокуса на медиите, макар че някои го считат за неофициален ковчежник на ГЕРБ, провери Narod.bg.

imageПреди време Вили Сечкова е спрягана като опасно близка до Бойко Борисов

Той и половинката му Вили Сечкова натрупват доста тлъсти пачки по линия на т. нар. „външни” продукции на ТВ7, които са изцяло под контрола на самата Сечкова.

А парите по онова време идват основно от Цветан Василев, който по този начин изплаща вид политически рекет. Платените суми се депозират при изключително изгодни условия в КТБ. Лихвите от порядъка на милиони левове се плащат авансово – нетипично за банков депозит, но характерно за рекетьорската практика в България.

Извън тези потоци за десетки милиони, Александър Сталийски определяше всички резултати от търговете за инфраструктурно строителство, провеждани от Софийска голяма община и Летище „София” (включително търговете, свързани със строителните работи по метрото, улиците, пътищата и т. н.); държи басейна „Дианабад” (където КТБ плащаше огромни суми за безсмислена реклама, като пореден рекет), къпалнята „Мария-Луиза”, езерото „Ариана” и заведенията около него.

Заведенията, които Сталийски контролира, са дадени от общината в лицето на Йорданка Фандъкова, зам.-председател на ГЕРБ, срещу обещани инвестиции. Инвестициите, естествено, не се правят с пари на инвеститора, а на щедри спонсори, които „доброволно” плащат необичайно високи суми за реклама около заведенията.

Така „инвестицията” излиза без пари, а изходящите парични потоци текат в „правилната” посока – към Бойко Борисов и най-приближените му.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698875
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031