Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2019 23:11 - ЛезбийскоГейскоБисексуалноТрансгендерната идеология и ПРИНУЖДАВАНЕТО КЪМ СОДОМИЯ станаха държавна идеология в Украйна
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 878 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Прозападната власт в Украйна почти напълно смачка легалните родителски движения за опазване на децата и семействата. Почти са парализирани и всичките обществени инициативи на Украинската православна църква МП, за запазване на нравствеността и семейството.
Във Върховната Рада няма ни една що годе сериозна група депутати-традиционалисти. Така властта премахна главните пречки за унищожаване на семействата, и сега прочиства останалите островчета на съпротива.
Всички, които се застъпват за силни семейства и са против пропагандата на извращения, ги обявяват за «агенти на Кремъл», и спецслужбите от СБУ вече ги привличат към наказателно преследване.

Борбата против просемейните движения е постепенна. В началото Екатерина Левченко – уполномщена от правителството, по «гендерните въпроси», гръмко заяви, че родителските движения в Украйна… са подготвили почвата за «окупацията на Крим» (от Русия).
И това нейно изявление беше напълно сериозно тиражирано от най-големите украински медии, и бе подкрепено от редица «експерти». А неколко месеца след тази информационна подготовка, «упълномощената» от Правителството, вече написа и директен донос, до Службата за Безопасност на Украйна, като поименно посочи, не само активистите от просемейните движения, но и активистите от Ивано-Франковската областна рада, които също протестираха против пропагандата на содомия сред децата.
По думите на Левченко, критиката срещу пропагандирането и разпространяването на хомосексуализма «заплашва националната сигурност на страната».
За сега не е известно, какви мерки ще предприеме срещу споменатите в доноса, директорът на СБУ, В. Грицак, - бивш аспирант към катедрата по «научен комунизъм» и бивш сътрудник на КГБ на УССР.  Но, че ще се предприемат някакви наказателни мерки срещу родителските движения, няма никакво съмнение. Украйна е присъединена към Западния свят – макар и в ролята на подчинена колония, но никой няма намерение да вдига стандарта на живот в Украйна (както и в Българиа), до нивото на западно-европейския, но нивото на извращенията много бързо го вдигнаха, до нивото на ЕС, и даже го надминават. (Пази Боже!!)

И сега най-масовото държавно мероприятие в Киев е «гей-парадът», който се охранява от седем хиляди спец-полицаи(!), и се пропагандира от армия журналисти. А чиновниците от Министерството на образованието, под ръководството на същата Левченко, премахват от украинските учебници «неприемливите» за новия световен ред, думи «баща» и «майка» (а също "момче" и "момиче", както вече е на Запад!).

На Запад, публичната критика на хомосексуализма и защитата на нормалните семейства, се наказва с глоби и затвор, с организирано очерняне в медиите и с уволнения, на осмелилите се, да говорят истината, в защита на децата и семействата. А в Украйна стигнаха и по-далече: местните власти веднага започнаха да завеждат наказателни дела срещу такива хора, и да ги обявяват за «агенти на Москва»... (В същност, и на Запад е така, защото всичко това идва от там. Г.С.)

Извадка от:
https://3rm.info/main/74031-prinuzhdenie-k-sodomu-lgbt-ideologija-stanovitsja-na-ukraine-gosudarstvennoj.html

Превод, Григор Симов



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317096
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031